13 Ağustos 2013, Salı 16:30:30

ATATÜRK HAVALİMANI APRONUNDA TALİHSİZ KAZA!

Atatürk Havalimanı’nda talihsiz bir kaza yaşandı. DHMİ’ye ait ARFF aracı Türk Hava Yolları Teknik’e ait bir başka araca çarptı.
  • Nebilcez sizin isminizi cisminizi gordugumuz yeter ye yat maas o bicim hadi aslanim ahdi isine bak
  • Niye yanginami gidiyordunuz da yol verecek size ata istasyonun birsuru devletin bbenzinini bosa harcayan arff si var
  • Dhmi'nin Atatürk Havalimanı yoğunluğu içinde devasa büyüklükteki araçlarla en dar mekanlara girip hizmet veren bir itfaiyesi var. Olayı bilmeden yorumlar yapılmış. İtfaiye aracına çarpan bir teknik aracı itfaiye aracına yol vermesi gerekirdi.
  • Arff biriminin araçlara zeza kesme yetkisi yoktur. Apron memurlari zeza kesebilir arff ler gururlu ve onur lu arkadaşlardır. Kimsenin yemeğine tenezzül etmezler..
  • Bu adamlar kendilerini ne sanıyorlar turkişhdoconun araclarını durduruyorlar. Zorla yemek alıyorlar hatta bunu yapan adamın adınıda biliyorum bende fotoğraflarıda vardır. Son bir yılda docoya kesilmiş bir tane ceza yok niye cunku karınlarını doyuruyorlar . Araclarda ınsanların gozune baka sigara ıcıyorlar genel müdürüm gör bu yazıları gör
  • Yorumlara bakilirsa iki tarafin personelinde de buyuk eksiklikler var ve kesinlikle havaalani sinirlari icinde calismaya uygun olmayan kisilik yapisina sahipler. Taksi yollarinda ve apronda gezen araclar ne yazik ki biz ve yolcularimiz icin buyuk tehlike. Arac takip cihazlari ile bu araclar kontrol altina alinmali, tabii halihazirda boyle bir kontrol mekanizmasi var ise durum cok daha kotu.
  • Eminim ki yaziyi oradaki bircok dhmi personeli okuyacak. Sayin kendini birsey sanan personel. Evet kimse 25 ile gitmiyor ama ben nerdeyde hicbir dhmi aracini 25 ile giderken gormedim. Bu araclarin hep mi acelesi var arkadas ??
  • afedersiniz ama bizim tekniktekiler gazın namına koyuyor..Birileri bunları durdurmalı
  • İşçiyi işçiye kırdırıyorlar. Bizi birbirimize düşüyorlar. Hep birbirimizi suçluyoruz. Sen sus sen daha çok maaş alıyorsun konuşma diyoruz. Bu nasıl bir mantık? Maaşlarınızı düşük veren ve sizi zor şartlarda çalıştıran başka bir birimdeki işçi değil! Birbirinize saldırmaktan vazgeçin. Hepinizin varlığının bir anlamı var. Hepiniz havacılık sektörününde değerli çalışanlarsınız. Hepiniz zincirin halkasısınız. Önce saygı duymayı birbirinize gülümsemeyi öğrenin lütfen. Kazalar olabilir. İnsanlık hali. Birbirimizi suçlamadan iyi olup olmadığımızı önemsesek daha insanca olmaz mı?
  • asla afedilmez bir durum herkes ama herkes havalimanı pist ve çevrelerinde trafik kurallarına uymak zorundadır bir de üzerine kaza oluyor en ağır cezayı vereceksin kim uymadıysa kurallara ayrıca devamlı surette eğtima almak lazım..

Atatürk Havalimanı apronunda bugün talihsiz bir kaza meydana geldi. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü’ne ait bir ARFF (Hava Meydanı Kurtarma Ve Yangın Söndürme) aracı, hareket halindeki THY Teknik’e ait bir başka araca çarptı.

Yaşanan olayda kimsenin burnunun dahi kanamazken, kazada özellikle THY Teknik’e ait araçta maddi hasar meydana geldi.

Kaza sonrası apron trafik ekipleri, her iki aracın sürücüsü hakkında da işlem yaptı.

©AirportHaber ÖZEL

ATATÜRK HAVALİMANI APRONUNDA TALİHSİZ KAZA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

arffye ~ 11 yıl önce
Nebilcez sizin isminizi cisminizi gordugumuz yeter ye yat maas o bicim hadi aslanim ahdi isine bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arff ye ~ 11 yıl önce
Niye yanginami gidiyordunuz da yol verecek size ata istasyonun birsuru devletin bbenzinini bosa harcayan arff si var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARFF ~ 11 yıl önce
Dhmi'nin Atatürk Havalimanı yoğunluğu içinde devasa büyüklükteki araçlarla en dar mekanlara girip hizmet veren bir itfaiyesi var. Olayı bilmeden yorumlar yapılmış. İtfaiye aracına çarpan bir teknik aracı itfaiye aracına yol vermesi gerekirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harekat ~ 11 yıl önce
bari yalan söylemeyin. bizde gördük olayı. tekniğin arabası duruyordu kendi şeridinde, siz gelip ezdiniz arabayı.
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Arff biriminin araçlara zeza kesme yetkisi yoktur. Apron memurlari zeza kesebilir arff ler gururlu ve onur lu arkadaşlardır. Kimsenin yemeğine tenezzül etmezler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 11 yıl önce
Bu adamlar kendilerini ne sanıyorlar turkişhdoconun araclarını durduruyorlar. Zorla yemek alıyorlar hatta bunu yapan adamın adınıda biliyorum bende fotoğraflarıda vardır. Son bir yılda docoya kesilmiş bir tane ceza yok niye cunku karınlarını doyuruyorlar . Araclarda ınsanların gozune baka sigara ıcıyorlar genel müdürüm gör bu yazıları gör

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arff ~ 11 yıl önce
eğer iftira atmıyorsan o kişinin adını ve resmini yayınlarsın..neden çekiniyorsun, niye yayınlamadın..
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Yorumlara bakilirsa iki tarafin personelinde de buyuk eksiklikler var ve kesinlikle havaalani sinirlari icinde calismaya uygun olmayan kisilik yapisina sahipler. Taksi yollarinda ve apronda gezen araclar ne yazik ki biz ve yolcularimiz icin buyuk tehlike. Arac takip cihazlari ile bu araclar kontrol altina alinmali, tabii halihazirda boyle bir kontrol mekanizmasi var ise durum cok daha kotu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 11 yıl önce
Eminim ki yaziyi oradaki bircok dhmi personeli okuyacak. Sayin kendini birsey sanan personel. Evet kimse 25 ile gitmiyor ama ben nerdeyde hicbir dhmi aracini 25 ile giderken gormedim. Bu araclarin hep mi acelesi var arkadas ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bırakya ~ 11 yıl önce
afedersiniz ama bizim tekniktekiler gazın namına koyuyor..Birileri bunları durdurmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok ilginç! ~ 11 yıl önce
İşçiyi işçiye kırdırıyorlar. Bizi birbirimize düşüyorlar. Hep birbirimizi suçluyoruz. Sen sus sen daha çok maaş alıyorsun konuşma diyoruz. Bu nasıl bir mantık? Maaşlarınızı düşük veren ve sizi zor şartlarda çalıştıran başka bir birimdeki işçi değil! Birbirinize saldırmaktan vazgeçin. Hepinizin varlığının bir anlamı var. Hepiniz havacılık sektörününde değerli çalışanlarsınız. Hepiniz zincirin halkasısınız. Önce saygı duymayı birbirinize gülümsemeyi öğrenin lütfen. Kazalar olabilir. İnsanlık hali. Birbirimizi suçlamadan iyi olup olmadığımızı önemsesek daha insanca olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
asla afedilmez bir durum herkes ama herkes havalimanı pist ve çevrelerinde trafik kurallarına uymak zorundadır bir de üzerine kaza oluyor en ağır cezayı vereceksin kim uymadıysa kurallara ayrıca devamlı surette eğtima almak lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000