28 Mayıs 2011, Cumartesi 11:20:54

"ATAM YOLUNDA İLERLİYORUZ"

Ulu Önder Atatürk'ün doğum gününü sefer sayısı olarak belirleyerek büyük bir jest yapan Türk Hava Yolları dün Atatürk'ün doğum yeri Selanik'e uçmaya başladı. Yaklaşık on yıl aradan sonra başlayan seferler Selanik'te coşku ile karşılandı...
  • Atam yolunda yabancılarla ilerliyoruz başlık bu olmalıydı dimi yani
  • Türk bayrağı uçaklarda nerede idi şimdi nerede.Yakında kaldırılırsa şaşmayacağım çakma dinci seni.
  • uçağın pilotları yabancı pilottu."istikbal göklerdedir " diyen ATAMIZIN izinden gidip elinde tiple işsiz kalanlardanım.Bu nasıl çakma dinci?
  • Kanuni'ye bile kalmamış bu alem...daha ne deyim...
  • ŞU KONUYU BİLE ÇEKİŞTİRİYORSUNUZYA TEK KELİME YAZIKLAR OLSUN. UTANIN, İNSANIM DEMENİZDEN UTANIN. İNSANLARIN MANEVİ DEĞERLERİ UHREVİ DEĞERLERİNİ YARGILAMAKTAN UTANIN. İMAN KİMDE MANEVİ DEĞERLERE KİM NE KADAR ÖNEM VERİR ONU İNSANIN KENDİSİ BİLİR. SİZE ANCAK ÇENE YORMAK DÜŞER. YUH DİYORUM.
  • ÇAKMA ATATÜRKÇÜLER NERDESİNİZ NİYE YORUM YAZMIYORSUNUZ:)))))
  • Atatürk ve THY yanyana gelmiyor. Ne yapsanız olmuyor. Bari Mustafa Kemal'i alet etmeyin.
  • Neden yok acaba? Mesele var..hayırdır.? açıklama istiyoruz.
  • Hayırlı uğurlu olsun yeni Selanik uçuşumuz, thy ile ne kadar gurur duysak azdır.. Daha da mükemmel olacaklar en mükemmel neresi ise oraya kadar başarı.. Selanik Türk tarihi açısından son derece önemlidir..Atatürkün doğum yeri en kısa sürede ben thy ile uçup görmek isterim.. şimdi entel dantel takımı bu sefer içinde desenize ne gereği vardı buraya uçulur mu desenize siz varya siz viskici leb lebiciler sizi..sonşerler..

Türk Hava Yolları 179. dış hat noktasını da açtı. Dün Selanik uçuşu ile gerçekleşen 179. dış hat uçuş noktası için THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Türsab Başkanı Başaran Ulusoy, THY Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Gerçek, Basın Müşaviri Ali Genç ve çok sayıda basın mensubu ile adeta çıkarma yaptı.

Selanik'te Atina Büyükelçimiz Mehmet Hasan Göğüş, Selanik Konsolosumuz Hüseyin Özdemir,  Selanik Belediye Başkanı Yannis Boutaris, Makedonya Bölge Başkanı Gigi Kostas ile çok sayıda turizmci ve Selanikli yetkililer karşıladı.

THY'nin Selanik'e uçuş başlatması ile ilgili Selanik Havalimanı'nda yapılan basın toplantısında tarihi bağlara ve ortak değerler vurgu yapıldı. Selanik Belediye Başkanı "Bu uçuşun gerçekleşmesi için çok çaba harcadım. Şimdi en mutlu günümü taşıyorum" dedi. Selanik ve çevresinden sorumlu Makedonya Bölge Başkanı Gigi Kostas'da "Artık THY seferleri ile vatandaşlarımız İstanbul'da Ayasofya'yı, Adaları ve Galata Kulesi'ni gezebilecekler. Bizim için önemli olan yerleri kolaylıkla görebileceğiz. Türkler içinde aynı şey geçerli. Onlarda burada önemli gördükleri yerleri görme fırsatı bulacaklar" dedi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ise "Selanik'e başlattığımız seferle dünyanın 179. noktasına uçma başarısını yakalamış bulunuyoruz. Bu durum aynı zamanda Selanik'i de dünyanın 178 noktasına bağlama anlamı taşır" dedi. Topçu, Atatürk'ün doğduğu şehre uçmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek " Bu mutluluğu vatandaşlarımızda yaşayacak. Dostluklar pekişecek" şeklinde konuştu.

Selanik'e başlatılan seferler dolayısıyla Atatürk'ün doğduğu evin avlusunda bulunan konsolosluğa da ziyarette bulunuldu. Konsolos Hüseyin Özdemir konukları ağırlarken, Atatürk'ün doğduğu ev de gezildi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu Selanik'e başlatılan sefer dolayısıyla  duygularını Atatürk'ün doğduğu evdeki anı defterinde yansıttı. Topçu anı defterine "Bugün 27 Mayıs 2011. THY'nin tekrar Atamızın doğduğu topraklara sefer başlatarak Selanik şehrini 45 dakikalık bir sürede İstanbul'a bağlamanın mutluluğunu yaşamaktayım.  Gösterdiğin yolda muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefini THY yakalamak için var gücümüzle çalışmaktayız.  Bugün ulaştığımız noktada daha ileri gitme daha başarılı olmak gösterdiğiniz hedefleri yakalamak için daha çok çalışacağız. Ruhun Şad Olsun" yazdı.

Türk Hava  Yolları İstanbul'dan Selanik'e Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4 gün uçacak. THY'nin ilk seferinde Selanik'e 70 yolcu uçtu.



 

"ATAM YOLUNDA İLERLİYORUZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Atam yolunda yabancılarla ilerliyoruz başlık bu olmalıydı dimi yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türk bayrağı uçaklarda nerede idi şimdi nerede.Yakında kaldırılırsa şaşmayacağım çakma dinci seni.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçağın pilotları yabancı pilottu."istikbal göklerdedir " diyen ATAMIZIN izinden gidip elinde tiple işsiz kalanlardanım.Bu nasıl çakma dinci?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kanuni'ye bile kalmamış bu alem...daha ne deyim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ŞU KONUYU BİLE ÇEKİŞTİRİYORSUNUZYA TEK KELİME YAZIKLAR OLSUN. UTANIN, İNSANIM DEMENİZDEN UTANIN. İNSANLARIN MANEVİ DEĞERLERİ UHREVİ DEĞERLERİNİ YARGILAMAKTAN UTANIN. İMAN KİMDE MANEVİ DEĞERLERE KİM NE KADAR ÖNEM VERİR ONU İNSANIN KENDİSİ BİLİR. SİZE ANCAK ÇENE YORMAK DÜŞER. YUH DİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ÇAKMA ATATÜRKÇÜLER NERDESİNİZ NİYE YORUM YAZMIYORSUNUZ:)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Atatürk ve THY yanyana gelmiyor. Ne yapsanız olmuyor. Bari Mustafa Kemal'i alet etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Neden yok acaba? Mesele var..hayırdır.? açıklama istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun yeni Selanik uçuşumuz, thy ile ne kadar gurur duysak azdır.. Daha da mükemmel olacaklar en mükemmel neresi ise oraya kadar başarı.. Selanik Türk tarihi açısından son derece önemlidir..Atatürkün doğum yeri en kısa sürede ben thy ile uçup görmek isterim.. şimdi entel dantel takımı bu sefer içinde desenize ne gereği vardı buraya uçulur mu desenize siz varya siz viskici leb lebiciler sizi..sonşerler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000