28 Eylül 2010, Salı 08:43:36

ATALAY: THY ERBİL'E UÇACAK

İçişleri Bakanı Atalay, PKK’nın tasfiyesi konusunda yaptığı kritik temasların ardından Kürt yönetimiyle olumlu görüşmeler yaptıklarını açıkladı. Atalay, THY’nin Erbil’e uçak seferleri yapabileceğini de söyledi.
  • HANİ THY ÖZEL ŞİRKETTİ BAKSANIZA HALEN THY NİN NEREYE UÇACAGINI BAKANLAR SÖYLÜYO.NEREDE HANİ ÖZERK YAPI ? NEREDE HANİ BAGIMSIZ YÖNETİM ? .BEN BU İŞTEN BİŞİ ANLAMADIM.DEMEKKİ THY BASBAYAGI DEVLET ŞİRKETİ ÖZEL FİLAN DEGİL.HÜKÜMET NE DERSE O OLUYO THY DE.
  • aşağıdaki arkadaşa katılıyorum oraya thy veya atlas yerine tsk f 16 göndersin...
  • olmazz yahu şimdi...ne güzel o hattı atlasjet e vermiştiniz..
  • demogoji yapma, aşağıda denmek istenen başka... açıklamayı neden bakan yapar, senin dediğin gibi olsa bile devlet gider, "menfaatini" düşündüğü şirket için bağlantıyı kurar çekilir... bu konuyla ilgili açıklamayı "özel" şirket kimse o yapar, bakana nooluo, ayrıca atlasjet zaten buraya uçuyor, demekki gerekli bağlantılar TC devleti tarafından ama öyle ama böyle zaten kurulmuş durumda... yersen ;)
  • f 16 gonderın.. daha yararlı olmuş olur.. vatana mıllete..
  • Resmi gezilerin çoğunda işadamları olur ve o geziler iş bağlantıları için birer vesile olur. Bu gezilerin resmî olması, katılan şirketlerin Devlet şirketi olduğu anlamına gelmez. Aynı şekilde T.C. Devletinin bir Bakanının, yine T.C. Devletinin bir şirketi için bağlantı kurması, hem Devletimizin, hem de THY'nin menfaatinedir. Türkiye'nin menfaatlerinde gözü olanların ortamı sulandırmaya çalışmasının altında yatan gerçek budur...
  • Hani mecliste THY ile ilgili soru önergesi verildiğinde THY devlete bağlı değil, özel bir şirkettir deniyor ya... alala peki neden bakan gidip THY'nin nereye uçacagiyla ilgili açıklama yapıyor... çok ilginç değil mi? yersen...
  • Hani THY ozelllestirilmis ti?
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, kuzey Irak’a yaptığı ziyaretin son günlerde PKK meselesinin halline yönelik atılan yoğun adımların bir devamı olarak görülmesi gerektiğini söyledi. Erbil’de Kürt yönetimi yetkilileri ve Bölgesel Yönetim Başkanı Mesut barzai ile görüşen Atalay “Şu günlerde, bu konu ile ilgili çok yoğun çalışmalarımız var. Türkiye olarak terör konusunda çok boyutlu görüşmeler, çalışmalar yürütüyoruz. Bu ziyaret, o çalışmaların bir boyutuydu’’ dedi.

Bakanın uçağı ambulansı oldu
Erbil’de diplomatik temaslarını tamamlayarak Türkiye’ye dönen Bakan Atalay’ın uçağında yaralı bir bebek de vardı.  Üzerine kaynar su dökülerek feci şekilde yanan Türk vatandaşı 10 aylık Yusuf Selbes Erbil’de hastaneye kaldırılmıştı. Baba Sami Selbes hayati tehlikesi olan minik bebeğini Türkiye’ye götürmek istedi. Ancak sadece uçakla seyahat izni alabilen Selbes ailesi, istenilen saate uçak seferinin olmaması üzerine Erbil Başkonsolosu Aydın Selcen aracılığı ile Atalay’a ulaştı. Atalay’ın, talimatı üzerine minik Yusuf, Bakan’ın uçağıyla Türkiye’ye getirilelerek Ankara Haccettepe Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

ATALAY: THY ERBİL'E UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
HANİ THY ÖZEL ŞİRKETTİ BAKSANIZA HALEN THY NİN NEREYE UÇACAGINI BAKANLAR SÖYLÜYO.NEREDE HANİ ÖZERK YAPI ? NEREDE HANİ BAGIMSIZ YÖNETİM ? .BEN BU İŞTEN BİŞİ ANLAMADIM.DEMEKKİ THY BASBAYAGI DEVLET ŞİRKETİ ÖZEL FİLAN DEGİL.HÜKÜMET NE DERSE O OLUYO THY DE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aşağıdaki arkadaşa katılıyorum oraya thy veya atlas yerine tsk f 16 göndersin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
olmazz yahu şimdi...ne güzel o hattı atlasjet e vermiştiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
demogoji yapma, aşağıda denmek istenen başka... açıklamayı neden bakan yapar, senin dediğin gibi olsa bile devlet gider, "menfaatini" düşündüğü şirket için bağlantıyı kurar çekilir... bu konuyla ilgili açıklamayı "özel" şirket kimse o yapar, bakana nooluo, ayrıca atlasjet zaten buraya uçuyor, demekki gerekli bağlantılar TC devleti tarafından ama öyle ama böyle zaten kurulmuş durumda... yersen ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
f 16 gonderın.. daha yararlı olmuş olur.. vatana mıllete..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Resmi gezilerin çoğunda işadamları olur ve o geziler iş bağlantıları için birer vesile olur. Bu gezilerin resmî olması, katılan şirketlerin Devlet şirketi olduğu anlamına gelmez. Aynı şekilde T.C. Devletinin bir Bakanının, yine T.C. Devletinin bir şirketi için bağlantı kurması, hem Devletimizin, hem de THY'nin menfaatinedir. Türkiye'nin menfaatlerinde gözü olanların ortamı sulandırmaya çalışmasının altında yatan gerçek budur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hani mecliste THY ile ilgili soru önergesi verildiğinde THY devlete bağlı değil, özel bir şirkettir deniyor ya... alala peki neden bakan gidip THY'nin nereye uçacagiyla ilgili açıklama yapıyor... çok ilginç değil mi? yersen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hani THY ozelllestirilmis ti?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000