10 Ekim 2015, Cumartesi 09:20:49

"Artık THY uçaklarına Çinli yolcuları seçerek alıyoruz"

Uzakdoğu ve Ortadoğu arasında sefer yapan uçaklara Çinli hırsız çeteleri dadandı. THY’nin İstanbul-Dubai seferini yapan uçakta yorgunluktan uyuyan Adana’da özel bir hastanenin direktörünün el çantasında bulunan paraları ve kıymetli eşyaları çalındı.
  • Uzun mesafe uçaklarına kiralık kasa uygulaması olabilir. parayı verirsen ziynetini paranı kasaya koyar ve rahatça uykunu uyursun. Olmaz mı ? Bana gayet iyi bir fikir gibi geldi.
  • Sen kimsinki cinli yolcuyu seciyorsun ozaman pkkli vekilide alma terorist olabilir once adli sicilisteyin ozaman ulkemizin yarisi hirsiz degilmi
  • Ulen bu ulke yonetisinin hirlisini hirsizini ayiramiyor birde yolcu ucaga alirken hirsiz olup olmadigini nerden bilecek. Bol keseden atmış iste. Parayi veren ucar.kardesim. bu kadar basit. Maliniza sahip cikin
  • Yolcu bileti alıyor her şeyi yapar hakareteder, küfreder,yeri geldiğinde personele şiddet gösterir :)) havvaalanına akıl hastasıda var alkollusude var Hırsız da illa bi olay olcakta gündeme gelicek yada cıddıye alıncak ancak zavallı personeller ugraşsınn bide uzerıne şiddet görsün ama adam ucsun neden ciddi kurallarımız yok? Önüne geleni neden ucuruyoruz ?allaha şükürler olsun yolcumuzda cok :))
  • Japonu secebilirlerse sikinti kalmaz :)
  • El cantası ust kabinde ama otel de valizden kayboldugunu fark ediyor!! cidden bir hırsızlık haberimi bu??
  • Çözüm basit dubai gece gidiş uçuşlarında kabin ekiplerine kabin ışıklarının tamamen kapatılmayacağı duyurursun olur biter. Zaten servisin bitimi ve ışıkların kapalı kalma süresi 2 saati geçmez. Uyumak isteyeni pek etkilemez ama hırsızlık yapan aydınlıkta hırsızlık yapamaz.
  • Boyle bir uygulama yok. Hicbir sirket yolcusunu secmez. Aday adayligi koysun madem oyle bir sey yapabilme yetisine sahipler. Sacma sapan bahanelerle cocuk kandiriyorlar. Bu mudur beyefendinin derhal gorevinden uzaklastirilip, sorunun cozumune odaklanacak bir sistem oturtulmasi gerekiyor. Hirsizlik cift basli bir degnektir. Magdur hanimefendi de bu kadar net guvenlik zaafiyeti olan bir ortama ziynet esyasi sokmamali, hirsiz tarafa malzeme vermemeli. Ahlaksiz insanlarin alninda mi yaziyor? Nerden bilecekmis?
  • Size gercekten hayret ediyorum. "Personelin ikaziyla baş üstü dolabına koymak zorunda kaldı. Uyuyakalınca da esyaları çalındı" ne demek? Acil çıkış sıralarında oturan yolcular inişte ve kalkışta bagajlarini basustune koymak zorunda zaten, bu bir. İkincisi değerli eşyalarınıza bir zahmet sahip çıkın..
  • Dubai Muduru'nun zihniyete bak" Cinlileri Ucaga secerek aliyormus" Bu mudur gercekten boyle bir aciklama yaptiysa gorevden alinmasi gerekir.Boyle sacma sapan irkci aciklama ,uygulama infial yaratir. Ucaga bilet almis yolcuyu sen neye gore ayirip, ne bahaneyle ucaga almayacaksin Aptal herif. Cin boyle bir uygulama gercekten yapilirsa yakinda buyukelciyi cagirir, hesap sorar :)

Dubai’de düzenlenene IMTEC Sağlık Fuarı’na katılmak üzere 7 Ekim’de THY’nin İstanbul-Dubai seferini yapan uçağına binen EPC Hastanesi Obezite Cerrahi Merkezi Direktörü Dilek Yazıcı, kıymetli eşyalarının bir bölümünü yanındaki el çantasına koydu.

Yazıcı, THY uçuş personelinin uyarısı üzerine içinde cüzdanı ve ziynet eşyaları bulunan el çantasını kabindeki bagaja koymak zorunda kaldı.

Yazıcı daha sonra ise 5 saatlik yolculuğun yorgunluğu ile uyuyakaldı. Uçaktan indikten sora Dubai’de otele yerleşen Dilek Yazıcı, valizini açtığında soyulduğunu anladı. Cüzdanındaki bin doların alındığını ancak Türk Lirası'na dokunulmadığını gören Yazıcı, ziynet eşyalarının da alınmış olduğunu anladı. Dilek Yazıcı, mail yoluyla THY Genel Müdürlüğü’ne cüzdanındaki küpeleri ile yaklaşık bin dolarının çalındığını bildirdi.

ÇİNLİ ÇETELERİN YENİ MEKANI UÇAKLAR
Dubai’de IMTEC Sağlık Turizmi Fuarı’na katılan Dilek Yazıcı, fuarda Türkiye standlarını gezmeye gelen THY’nin Dubai Müdürü Emre İsmailoğlu’na olayı anlattı.

THY Müdürü İsmailoğlu, Uzakdoğu ve Ortadoğu arasında sefer yapan uçaklarda Çinli hırsızların bu gibi olaylarının giderek arttığını belirterek, "Geçenlerde Emirates ve Singapur Havayolları'nda aynı şekilde hırsızlar yakalandı. THY uçaklarında hırsızlık yapan bazı Çinlileri yakalattık. Çinli yolcuları artık uçaklara seçerek alıyoruz. Şüphelendiğimiz kişileri de uçaklara almıyoruz. Sizin olayınızla ilgili soruşturma yapacağız. Bize THY Genel Müdürlüğü'ne yaptığınız başvuru mailini gönderin” dedi.

"Artık THY uçaklarına Çinli yolcuları seçerek alıyoruz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

kasa . ~ 8 yıl önce
Uzun mesafe uçaklarına kiralık kasa uygulaması olabilir. parayı verirsen ziynetini paranı kasaya koyar ve rahatça uykunu uyursun. Olmaz mı ? Bana gayet iyi bir fikir gibi geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cinli ~ 8 yıl önce
Sen kimsinki cinli yolcuyu seciyorsun ozaman pkkli vekilide alma terorist olabilir once adli sicilisteyin ozaman ulkemizin yarisi hirsiz degilmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
secim basladi ~ 8 yıl önce
Ulen bu ulke yonetisinin hirlisini hirsizini ayiramiyor birde yolcu ucaga alirken hirsiz olup olmadigini nerden bilecek. Bol keseden atmış iste. Parayi veren ucar.kardesim. bu kadar basit. Maliniza sahip cikin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Yolcu bileti alıyor her şeyi yapar hakareteder, küfreder,yeri geldiğinde personele şiddet gösterir :)) havvaalanına akıl hastasıda var alkollusude var Hırsız da illa bi olay olcakta gündeme gelicek yada cıddıye alıncak ancak zavallı personeller ugraşsınn bide uzerıne şiddet görsün ama adam ucsun neden ciddi kurallarımız yok? Önüne geleni neden ucuruyoruz ?allaha şükürler olsun yolcumuzda cok :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PCC ~ 8 yıl önce
Japonu secebilirlerse sikinti kalmaz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl yani? ~ 8 yıl önce
El cantası ust kabinde ama otel de valizden kayboldugunu fark ediyor!! cidden bir hırsızlık haberimi bu??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çözüm ~ 8 yıl önce
Çözüm basit dubai gece gidiş uçuşlarında kabin ekiplerine kabin ışıklarının tamamen kapatılmayacağı duyurursun olur biter. Zaten servisin bitimi ve ışıkların kapalı kalma süresi 2 saati geçmez. Uyumak isteyeni pek etkilemez ama hırsızlık yapan aydınlıkta hırsızlık yapamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çözüm ~ 8 yıl önce
Çözümü daha basit hale getirelim. Kalkıştan sonra çantasını yanına alsaymış. Baş üstüne kaldırmasını istemelerinin sebebi kendisinin acil çıkışta oturuyor olması ve kalkıştan sonra çantasını almasının bir sakıncası yok. Uyumasaymış.
Secilmis yolcu ~ 8 yıl önce
Boyle bir uygulama yok. Hicbir sirket yolcusunu secmez. Aday adayligi koysun madem oyle bir sey yapabilme yetisine sahipler. Sacma sapan bahanelerle cocuk kandiriyorlar. Bu mudur beyefendinin derhal gorevinden uzaklastirilip, sorunun cozumune odaklanacak bir sistem oturtulmasi gerekiyor. Hirsizlik cift basli bir degnektir. Magdur hanimefendi de bu kadar net guvenlik zaafiyeti olan bir ortama ziynet esyasi sokmamali, hirsiz tarafa malzeme vermemeli. Ahlaksiz insanlarin alninda mi yaziyor? Nerden bilecekmis?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asuman ~ 8 yıl önce
Size gercekten hayret ediyorum. "Personelin ikaziyla baş üstü dolabına koymak zorunda kaldı. Uyuyakalınca da esyaları çalındı" ne demek? Acil çıkış sıralarında oturan yolcular inişte ve kalkışta bagajlarini basustune koymak zorunda zaten, bu bir. İkincisi değerli eşyalarınıza bir zahmet sahip çıkın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trader Joe's ~ 8 yıl önce
Dubai Muduru'nun zihniyete bak" Cinlileri Ucaga secerek aliyormus" Bu mudur gercekten boyle bir aciklama yaptiysa gorevden alinmasi gerekir.Boyle sacma sapan irkci aciklama ,uygulama infial yaratir. Ucaga bilet almis yolcuyu sen neye gore ayirip, ne bahaneyle ucaga almayacaksin Aptal herif. Cin boyle bir uygulama gercekten yapilirsa yakinda buyukelciyi cagirir, hesap sorar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
+1000 ~ 8 yıl önce
Adam kesinlikle dogru soyluyo. Hirsizligi tabi ki tasvip edemez kimse. Ama Cinliler de hirsizlik oluyo secerel aliyoruz ne demek?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000