22 Mart 2012, Perşembe 11:38:47

ARTIK ONLAR DA THY İÇİN KANAT ÇIRPACAK...

Türk Hava Yolları, Airbus’tan sipariş ettiği A321 serisi iki uçağı daha teslim aldı...
  • ahl de ranzalı sisteme geçilsin artık. birde kocca pist bir bakıyorsun aynı anda bir tanecik uçak iniyor en az 3 tane sığar oraya.
  • allah kaza bela vermesin. hayırlı olsun vatana millete.
  • THY ye alınmamış, kuyruk acısı olan kişiler oldukları o kadar belli ki. Ne diyeceklerini, ne yapacaklarını bilemiyorlar. Zarar zarar diyorsunuz. Zarar ne biliyormusunuz? Aslında uçuş tarafı müthiş kar etti. Fakat sırf geçen sene 35-40 uçak gelmiş. Onların ödemesi yapıldı. Zarar dedikleri bu ödemeden gelen fark. Aslında uçuş tarafı inanılmaz bir gelir getirdi. Senin gibilerinin ağzında sakız oldu bu zarar. Yazık yazık. Senin kralın gelse senede 40 uçağı rüyanda görürsün. Sen THY nin ne olduğunu görmek istiyorsan, git önce eğitimi i ve akademi yi gez, git önce Tekniği bir gez (3 günde bitirebilirsen). Git de şirket görsün gözün. Sözüne itibar eden de yok zaten. Boşuna kendini hırpalıyorsun.
  • torpilli yöneticiler tarafından beceriksiz bir şekilde ite,kaka,düşe,kalka yönetilen THY' de 1 milyar tl zarar var 2011 de .siz kalkmış hala neyin şovunu reklamını yapıyorsunuz?ortada övünülecek bir şey yok,utanılası şeyler var.air bosna bile şutladı THY'yi.tam bir globally rezalet durumu .....
  • Bu uçaklar gıcır gıcır ama yüklemeyi bilmeyen (TGS) Harekat bu uçalkarı ULD yerine BULK yükleme yaptırır ve AMM, CAI , DOH, DXB seferleriyle kilit sistemleri ve uçaklar 3 ayda coz THY mize Hayırlı olsun..... ama
  • iyice fosladin bilemiyorum millet sana neresi ile guluyor
  • Allah kazadan beladan korusun.
  • AHL kötü görünüyor. Yepyeni uçakları buldukları yere atmışlar gibi. Bana kalırsa 3. havalimanı yakına bir yere yapılsın ama AHL sadece THY ve star alliance operasyonu için kullanılırsa ancak bu operasyonlarla başa çıkılabilir.
  • Hayırlı olsun kazasız belasız ucuslar
  • ha ha globally fossun yandaşları,kuruyemişçiler,işbilmez şov cular valla danimarkalılarda size gülüyorlar...ne komiksiniz yaaa:))
Türk Hava Yolları, filosuna yeni uçaklar katmaya devam ediyor. 2003 yılında 65 uçaklık filoya sahip olan THY, 180 uçaklık filoya ulaşırken iki yeni uçağı daha filosuna kattı.

THY’nin Airbus’tan iki yıl önce sipariş ettiği 10 uçaklık 321 serisi uçaklardan ikisi daha İstanbul’a getirildi.
 
TC-JRV ve TC-JRY kuyruk tescilli Airbus 321 tipi uçaklar dün gece 23.00’te peş peşe Atatürk Havalimanı’na indi.
 
Henüz burun isimleri verilmeyen uçakların resmi işlemlerin tamamlanmasından sonra uçuşlara başlaması bekleniyor.

İşte THY'nin TC-JRV kuyruk tescilli yeni A321'i:



















THY'nin TC-JRY kuyruk tescilli yeni A321'i:















İşte THY'nin TC-JRY uçağının ilk uçuşunun video görüntüleri:
  


TC-JRV tescilli uçağın test uçuşu



©AirportHaber Özel

ARTIK ONLAR DA THY İÇİN KANAT ÇIRPACAK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 12 yıl önce
ahl de ranzalı sisteme geçilsin artık. birde kocca pist bir bakıyorsun aynı anda bir tanecik uçak iniyor en az 3 tane sığar oraya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
allah kaza bela vermesin. hayırlı olsun vatana millete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY ye alınmamış, kuyruk acısı olan kişiler oldukları o kadar belli ki. Ne diyeceklerini, ne yapacaklarını bilemiyorlar. Zarar zarar diyorsunuz. Zarar ne biliyormusunuz? Aslında uçuş tarafı müthiş kar etti. Fakat sırf geçen sene 35-40 uçak gelmiş. Onların ödemesi yapıldı. Zarar dedikleri bu ödemeden gelen fark. Aslında uçuş tarafı inanılmaz bir gelir getirdi. Senin gibilerinin ağzında sakız oldu bu zarar. Yazık yazık. Senin kralın gelse senede 40 uçağı rüyanda görürsün. Sen THY nin ne olduğunu görmek istiyorsan, git önce eğitimi i ve akademi yi gez, git önce Tekniği bir gez (3 günde bitirebilirsen). Git de şirket görsün gözün. Sözüne itibar eden de yok zaten. Boşuna kendini hırpalıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
torpilli yöneticiler tarafından beceriksiz bir şekilde ite,kaka,düşe,kalka yönetilen THY' de 1 milyar tl zarar var 2011 de .siz kalkmış hala neyin şovunu reklamını yapıyorsunuz?ortada övünülecek bir şey yok,utanılası şeyler var.air bosna bile şutladı THY'yi.tam bir globally rezalet durumu .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu uçaklar gıcır gıcır ama yüklemeyi bilmeyen (TGS) Harekat bu uçalkarı ULD yerine BULK yükleme yaptırır ve AMM, CAI , DOH, DXB seferleriyle kilit sistemleri ve uçaklar 3 ayda coz THY mize Hayırlı olsun..... ama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
iyice fosladin bilemiyorum millet sana neresi ile guluyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Allah kazadan beladan korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AHL kötü görünüyor. Yepyeni uçakları buldukları yere atmışlar gibi. Bana kalırsa 3. havalimanı yakına bir yere yapılsın ama AHL sadece THY ve star alliance operasyonu için kullanılırsa ancak bu operasyonlarla başa çıkılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hayırlı olsun kazasız belasız ucuslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ha ha globally fossun yandaşları,kuruyemişçiler,işbilmez şov cular valla danimarkalılarda size gülüyorlar...ne komiksiniz yaaa:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000