22 Şubat 2012, Çarşamba 10:05:58

APRONDA FOLLOW ME ARACI İLE TGS ARACI ÇARPIŞTI

Atatürk Havalimanı apronunda denetim ve takip hizmeti veren DHMİ’ye ait Follow Me aracı ile TGS aracı çarpıştı.
  • Erinmedim ve bütün yorumları tek tek okudum.. Yazık gerçekten, çok kaza oluyormuş, hep tgs'ymiş falan filan, bırakın arkadaşlar bu işleri, tgs kazada yapıcak arabada parçalicak, sen 5 keşiye 15 kişinin işini yaptırırsan uçakta parçalar.. Nereye kadar sıkıcak özveri göstericek bu çalışanlar 3 kuruşa tama ederken.. Biraz bu açıdan düşünmek lazım, adam ekonomik yönden dibe vurmuşken o direksiyona kafasında kaç sorunla, kaç hesapla geçiyor diyede düşünmek lazım. Followme araçlarına gelince, içinde ilyas abi gibi hakkaniyetli adamlar olsada, bir kişi bütün dhmiŞletmesini kurtaramıyor.. Neyse gençler, bide şu açıdan bakın bol bol hakkınızı yiyolar, öteki tarafa sağlam gidiceksiniz.. Alacağınız çok olucak..
  • do&co yediriyor içiriyor aprondada astık ları astık kestikleri kestik hız sınırı sadece TGSye ama öteki şirketlerde öyle birşey yok bize de sahip çıkan yok başına bir durum gelse kaderine terkediliyorsun yani haklıda olsan suçlusun haksızda olsan kısacası yetim hane de ki çocuklar gibiyiz tgs olarak korunmak da istemiyoruz ama adelet olsun artık
  • otoriteler yazıklar olsunki bu apronu sizlere emanet edene bu kadar keyfi ceza kesen bir başka firma varmıdır acaba ? akrabalarınızın çoğu bugün TGS de çalışmaktadırlar. buna rağmen sırf kendi egolarınızı tatmin etmek ve olmayan saygınlığınızı kazanmak için diktatörlük derecesinde insanları yıldırarak ceza kesme yöntemini uygulayan sizler. yazık yazık yazık TGS SİZİN YAPTIĞINIZI İŞİ İKİ YILDIR APRONDA GÖREVLENDİRDİĞİ KENDİ ARAÇLARI İLE YAPMAKTADIR ZATEN tüm bu yazılarımdan İLKER UĞUR VE İLYAS ı ayırt ettiğimi belirtmek isterim.
  • yıllardır bu aprondayım araç kullanıyorum, her seferinde TGS ye yüklenmeyi görev azletmiş arkadaşlar bu apronda TGS ye ait yaklaşık 800 civarında araç var ve bu firma günde yaklaşık geliş-gidiş 600 sefere hizmet veriyor. diğer şirketlere oarnlarsak tabiki kaza oranı yüksek cıkacaktır. bizler diğer firmaların kazalarınıda görüyoruz neden se onlar buralarda dile getirilmiyor neden? çünkü haber yapılsada ne yorum alır ne raiting :) TGS büyük bir şirket olmakla beraber yakın gelecekte bir çok firmaya hizmet verecektir.yılların kurdu can çelebi kaybedeceği firmaları düşünerek hava-iş sendikasına TGS ye girip düzeni bozmak için para verdiği söylenmektedir. tıpkı İSG de yaptığı gibi. gelelim dhmi ye kendilerini her şeyin üzerinde gören sözde
  • Beyler şu FOLLOWMEDE Çalışan arkadaşların hepsi farklı ünitelerden toplamalar orası sürgün yeri zaten bir araştırın bakalım kaç tanesi orada hangi birimlerden gelmişler yinede kör topal işleri yürütüyorlar öyle olmasına rağmen tebrik ederim onları şahsen.
  • ikram servislerinin arkasında dolaşırlar alırlar poşet dolusu avantayı apronda bir hata yapsalar onları görmezler ama başkaları hadi bakalım en ufak hata yapsın alırlar ehliyeti keserler cezayı 3 gün de ceza ohh sonrada dedikleri şu biz buranın allah ıyız (haşa) dışarda selam verilmeyecek kişidir zavallıdır asıl bunlar. şuana kadar ceza almadım aman bendende uzak dursunlar.fakat herkes için bu kurallar gecerli değil insan evladı olanlar vicdanı olanlar hariç saygılar
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • zaten apronda hız limitlerine uyan bir araç yok.çıkın kontrol edin.apronda DHMİ nin araçları geçiş üstünlüğüne sahüptür.dışarıda nasıl polis vb otoların geçiş üstünlüğü varsa aprondada budur.hız yapar adamın ehliyetini alırsın heryerden telefon yağar.görmezden gelirsin,neden görev yapmıyorsunuz denir.şikayet edenlerde emin olun apronda hız yaptıkları için ceza yiyenlerdir.
  • hiç aprona inmişmi bakmışmı araçların nasıl hız yaptıklarına?apron tam anlamıyla Allaha emanet.nedenide sizin aproncular hakkında yazdıklarınız.ne istediğinizi bir türlü anlamadım.suçlu aproncu varsa ispat edin görevden atsınlar.aproncular ehliyet sormaya korkar oldu.daha ileri giderlerse darp edildikleri çok oldu.nedense dövüldükleri pek gündeme gelmez ama hakkı olan kontrol hakkı suçmuş gibi lanse ediliyor.
  • arkadaşım dhmi sucunu ne zaman itiraf edicek özel veya taşeron şirket olabilir tgs ancak dhmi devletin diye kaza yaptıkları zaman üstünü örtmeye çalışıyorlar ilk etapta tüm sucu tgs ye yuklediler yüzde 50 yarı yarı yaptılar şimdi soruyorum size apronda 25 km ise dhmi araçlarına hız limiti 50 km olasa nasıl olur .......( aracın arkasından vuran , kör noktadan çarpan mesafisini korumayan suçludur bunu dhmi ğretiyor uygulamsını da yapıyor dhmi arcı ile !!! )
Atatürk Havalimanı apronunda dün DHMİ’ye ait Follow Me aracı ile TGS aracı çarpıştı. Dün saat 17:00 sularında meydana gelen hasarlı kazada yaralanan olmazken, DHMİ şoförünün hem TGS aracına çarptığı hem de TGS şoförünün ehliyetine el koyduğu iddia edildi.

'Pes' dedirten bu olaya benzer olay Atatürk Havalimanı apronunda ilk defa yaşanmıyor. Geçtiğimiz aylarda da içinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı bulunan VIP aracına DHMİ araçları çarpmış, ancak %60 suçlu TGS şoförü gösterilmişti.
 
Dün yaşanan kaza ile ilgili AirportHaber’in edindiği bilgiye göre; THY Teknik Hangarı’nın önünden çıkış yaparak sola dönen TGS aracı bir anda Follow Me aracıyla karşı karşıya kaldı. Manevra yapan TGS aracının kapı kısmına Follow Me aracının sert bir şekilde çarptığı belirtildi.
 
Kazanın ardından TGS Harekat şoförünün ehliyeti, DHMİ yetkilileri tarafından alındı. Apronun tek hakimi Follow Me şoförlerinin, haklı olup olmadığına bakmaksızın diğer şirketlerin şoförlerinin ehliyetlerine el koyması tepki yaratıyor.
 
FOLLOW ME İLE İLGİLİ İDDİALAR
 
DHMİ Follow Me görevlileri hakkında çok sayıda iddia bulunuyor. Follow Me sürücülerinin keyfi uygulamalar yaptıkları, şirketler arasında ayrım yaptıkları belirtiliyor. Follow Me sürücülerinin haklılığı ne olursa olsun apronda araç kullanan diğer sürücülere kabus yaşattıkları ifade ediliyor.
 
Şirket yetkilileri bu durumdan şikayetçi olsalar bile, bu şikayetlerini aleni olarak beyan edemiyorlar. 
 
İŞTE DHMİ FOLLOW ME ARAÇLARININ ÇARPTIĞI TGS ARAÇLARI. İKİSİNİ DE SUÇLU İLAN ETTİLER:

Dün akşam yaşanan kazadaki TGS aracı...



Yaklaşık iki ay önce yaşanan kazadaki TGS VIP otobüsü...



©AirportHaber Özel
APRONDA FOLLOW ME ARACI İLE TGS ARACI ÇARPIŞTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Misafir ~ 12 yıl önce
Erinmedim ve bütün yorumları tek tek okudum.. Yazık gerçekten, çok kaza oluyormuş, hep tgs'ymiş falan filan, bırakın arkadaşlar bu işleri, tgs kazada yapıcak arabada parçalicak, sen 5 keşiye 15 kişinin işini yaptırırsan uçakta parçalar.. Nereye kadar sıkıcak özveri göstericek bu çalışanlar 3 kuruşa tama ederken.. Biraz bu açıdan düşünmek lazım, adam ekonomik yönden dibe vurmuşken o direksiyona kafasında kaç sorunla, kaç hesapla geçiyor diyede düşünmek lazım. Followme araçlarına gelince, içinde ilyas abi gibi hakkaniyetli adamlar olsada, bir kişi bütün dhmiŞletmesini kurtaramıyor.. Neyse gençler, bide şu açıdan bakın bol bol hakkınızı yiyolar, öteki tarafa sağlam gidiceksiniz.. Alacağınız çok olucak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
do&co yediriyor içiriyor aprondada astık ları astık kestikleri kestik hız sınırı sadece TGSye ama öteki şirketlerde öyle birşey yok bize de sahip çıkan yok başına bir durum gelse kaderine terkediliyorsun yani haklıda olsan suçlusun haksızda olsan kısacası yetim hane de ki çocuklar gibiyiz tgs olarak korunmak da istemiyoruz ama adelet olsun artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
otoriteler yazıklar olsunki bu apronu sizlere emanet edene bu kadar keyfi ceza kesen bir başka firma varmıdır acaba ? akrabalarınızın çoğu bugün TGS de çalışmaktadırlar. buna rağmen sırf kendi egolarınızı tatmin etmek ve olmayan saygınlığınızı kazanmak için diktatörlük derecesinde insanları yıldırarak ceza kesme yöntemini uygulayan sizler. yazık yazık yazık TGS SİZİN YAPTIĞINIZI İŞİ İKİ YILDIR APRONDA GÖREVLENDİRDİĞİ KENDİ ARAÇLARI İLE YAPMAKTADIR ZATEN tüm bu yazılarımdan İLKER UĞUR VE İLYAS ı ayırt ettiğimi belirtmek isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yıllardır bu aprondayım araç kullanıyorum, her seferinde TGS ye yüklenmeyi görev azletmiş arkadaşlar bu apronda TGS ye ait yaklaşık 800 civarında araç var ve bu firma günde yaklaşık geliş-gidiş 600 sefere hizmet veriyor. diğer şirketlere oarnlarsak tabiki kaza oranı yüksek cıkacaktır. bizler diğer firmaların kazalarınıda görüyoruz neden se onlar buralarda dile getirilmiyor neden? çünkü haber yapılsada ne yorum alır ne raiting :) TGS büyük bir şirket olmakla beraber yakın gelecekte bir çok firmaya hizmet verecektir.yılların kurdu can çelebi kaybedeceği firmaları düşünerek hava-iş sendikasına TGS ye girip düzeni bozmak için para verdiği söylenmektedir. tıpkı İSG de yaptığı gibi. gelelim dhmi ye kendilerini her şeyin üzerinde gören sözde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Beyler şu FOLLOWMEDE Çalışan arkadaşların hepsi farklı ünitelerden toplamalar orası sürgün yeri zaten bir araştırın bakalım kaç tanesi orada hangi birimlerden gelmişler yinede kör topal işleri yürütüyorlar öyle olmasına rağmen tebrik ederim onları şahsen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ikram servislerinin arkasında dolaşırlar alırlar poşet dolusu avantayı apronda bir hata yapsalar onları görmezler ama başkaları hadi bakalım en ufak hata yapsın alırlar ehliyeti keserler cezayı 3 gün de ceza ohh sonrada dedikleri şu biz buranın allah ıyız (haşa) dışarda selam verilmeyecek kişidir zavallıdır asıl bunlar. şuana kadar ceza almadım aman bendende uzak dursunlar.fakat herkes için bu kurallar gecerli değil insan evladı olanlar vicdanı olanlar hariç saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
zaten apronda hız limitlerine uyan bir araç yok.çıkın kontrol edin.apronda DHMİ nin araçları geçiş üstünlüğüne sahüptür.dışarıda nasıl polis vb otoların geçiş üstünlüğü varsa aprondada budur.hız yapar adamın ehliyetini alırsın heryerden telefon yağar.görmezden gelirsin,neden görev yapmıyorsunuz denir.şikayet edenlerde emin olun apronda hız yaptıkları için ceza yiyenlerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hiç aprona inmişmi bakmışmı araçların nasıl hız yaptıklarına?apron tam anlamıyla Allaha emanet.nedenide sizin aproncular hakkında yazdıklarınız.ne istediğinizi bir türlü anlamadım.suçlu aproncu varsa ispat edin görevden atsınlar.aproncular ehliyet sormaya korkar oldu.daha ileri giderlerse darp edildikleri çok oldu.nedense dövüldükleri pek gündeme gelmez ama hakkı olan kontrol hakkı suçmuş gibi lanse ediliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaşım dhmi sucunu ne zaman itiraf edicek özel veya taşeron şirket olabilir tgs ancak dhmi devletin diye kaza yaptıkları zaman üstünü örtmeye çalışıyorlar ilk etapta tüm sucu tgs ye yuklediler yüzde 50 yarı yarı yaptılar şimdi soruyorum size apronda 25 km ise dhmi araçlarına hız limiti 50 km olasa nasıl olur .......( aracın arkasından vuran , kör noktadan çarpan mesafisini korumayan suçludur bunu dhmi ğretiyor uygulamsını da yapıyor dhmi arcı ile !!! )

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000