14 Ağustos 2008, Perşembe 16:47:30

Antalyaspor'a Sunexpress dopingi

SunExpress, bu yıl yeniden Turkcell Süper Lig'de mücadele edecek Antalyaspor'un ulaşım sponsoru oldu.
  • Ben izin acantelerden biriyi sunexpres biletleri satıyorm. her 2 yolcudan biri bizden BURSA bileti istiyor. bu konuda ilgili GSA konuştuk BURSA başlayacak denildi. haberinizi yakından takip ediyoruz BURSA yok.sizlere tüm samiyetimle yazıyorum bursa uçağınız ful uçar. birde izmir KARS uçağınızın sayısını artırın. 7 günde 2 sefer olmuyor.3 veya 4 günde bir uçak cazibesini yitiriyor. tüm acente personel arkadaşlar adına saygılar sunarız.
Türk Hava Yolları ve Lufthansa ortaklığında Antalya'da kurulan SunExpress, bu yıl yeniden Turkcell Süper Lig'de mücadele edecek Antalyaspor'un ulaşım sponsoru oldu.

Sponsorlukla ilgili anlaşma, SunExpress Satış ve Pazarlama Müdürü Emre Bahtoğlu ve Antalyaspor Satış ve Pazarlama Komitesi ve Denetim Kurulu Üyesi Bülent Yıldırım'ın katılımıyla kulüp binasında düzenlenen törende imzalandı. Anlaşmaya göre, Antalyaspor kafilesi deplasmanda oynayacağı maçlar için, SunExpress'in iç hat uçuşları dahilindeki illere ücretsiz seyahat edecek. Sponsorluk anlaşması 2008-2009 lig sezonu için geçerli olacak.

İmza töreninde konuşan SunExpress Satış ve Pazarlama Müdürü Emre Bahtoğlu, "SunExpress, 18 yıldır Türk turizmine ve Antalya'ya hizmet ediyor. Doğup büyüdüğümüz, bizi Türk sivil havacılığının en önemli oyuncularından biri haline getiren Antalya'ya her türlü platformda destek olmaya gayret ediyoruz. Bu amaçla, ülkemizi ve şehrimizi pek çok kez başarıyla temsil eden değerli kulübümüz Antalyaspor'a destek vermekten gurur duyuyoruz. Centilmenliğiyle spor camiasının gönlünde taht kuran Antalyasporumuzun, yeni sezonda, Turkcell Süper Ligi'nin üst sıralarına yerleşmesini, başarılarla dolu geçmişine layık bir sezon geçirmesini, sponsorluğumuzun her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.

1990 yılında Antalya'da kurulan SunExpress, uzun yıllar boyunca charter uçuşlarıyla milyonlarca turisti Antalya'ya taşıdı. 2001 yılında Antalya ile Frankfurt arasında gerçekleştirdiği uçuşla, Türkiye'nin yurtdışına tarifeli sefer düzenleyen ilk özel havayolu şirketi oldu. İstihdama dayalı gelir vergisinde Antalya'nın en büyük 3 işvereninden biri olan SunExpress, geçtiğimiz yıl Beko Basketbol Ligi'nde play-off'a kalmayı başaran Antalya Büyükşehir Belediyespor'un da sponsorluğunu da sürdürüyor.

SunExpress bugün Antalya'dan dış hatlarda Amsterdam, Basel, Berlin, Dortmund, Dresden, Düseldorf, Erfurt, Frankfurt, Friedrichshafen, Graz, Hanover, Hamburg, Karlsruhe, Köln, Leipzig, Linz, Münster-Osnabrück, Münih, Nürnberg, Paderborn, Rostock-Laage, Saarbrücken, Salzburg, Stuttgart, Viyana ve Zürih'e tarifeli sefer düzenliyor. İç hatlarda ise Adana, Bodrum, Dalaman, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, İzmir, Trabzon ve Van'a uçuyor. SunExpress, Eylül ayında hizmete girecek yeni tarifesinde Antalya ile Bursa arasında da aktarmasız seferler düzenleyecek.
Antalyaspor'a Sunexpress dopingi

Yorumlar

ACNT ~ 16 yıl önce
Ben izin acantelerden biriyi sunexpres biletleri satıyorm. her 2 yolcudan biri bizden BURSA bileti istiyor. bu konuda ilgili GSA konuştuk BURSA başlayacak denildi. haberinizi yakından takip ediyoruz BURSA yok.sizlere tüm samiyetimle yazıyorum bursa uçağınız ful uçar. birde izmir KARS uçağınızın sayısını artırın. 7 günde 2 sefer olmuyor.3 veya 4 günde bir uçak cazibesini yitiriyor. tüm acente personel arkadaşlar adına saygılar sunarız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000