14 Ocak 2014, Salı 09:51:16

ANKARA-GAZİPAŞA İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Türk Hava Yolları'nın alt markası AnadoluJet, uzakları yakınlaştırmaya devam ediyor. Anadolujet, Ankara-Gazipaşa seferleri için gün sayıyor.
  • saw-kcm hergun aksam kesinlikle olmali rezil oluyoruz artik
  • SAW-KCM en azindan haftada 3 sefer olsa hemde 15:00de müthis olur BÜYÜKSEHIRE ihtiyac

AnadoluJet, şimdi de 25 bin yabancı nüfusa sahip ve Türkiye'nin turizm gelirlerinin önemli bir kısmını üreten Alanya bölgesinin turizmine daha fazla katkı sağlamak için 22 Ocak 2014 Çarşamba günü Gazipaşa ile Ankara arasında karşılıklı uçak seferlerini başlatıyor.

Halkın havayolu AnadoluJet, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Uçuş noktalarını belirlerken Anadolu'nun farklı bölgelerinin nabzını tutan ve bölge ihtiyaçlarına yönelik uçuş stratejisi izleyen AnadoluJet, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan Alanya Gazipaşa Havalimanı'na karşılıklı uçuşlarını başlatıyor. Hat açılışı kapsamında Ankara Devlet Opera Ve Balesi'nin müzikli oyununu "Seslerle Anadolu" da AnadoluJet'in ulaşım sponsorluğunda Gazipaşalılarla buluşacak.

Yılda yaklaşık 12 milyonu aşkın turistin geldiği Türkiye'nin turizm cenneti Antalya'nın yükünü hafifletmek amacıyla açılan ve Alanya bölgesi turizmi için önemi büyük olan Gazipaşa Havalimanı ile Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan karşılıklı seferlerin ilki 22 Ocak 2014 Çarşamba günü açılış gününe özel bir tarife ile saat 09.00'da Ankara'dan; saat 18.00'te Gazipaşa'dan hareketle gerçekleştirilecek.

ANKARA-GAZİPAŞA İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Yorumlar

evet ~ 10 yıl önce
saw-kcm hergun aksam kesinlikle olmali rezil oluyoruz artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 10 yıl önce
SAW-KCM en azindan haftada 3 sefer olsa hemde 15:00de müthis olur BÜYÜKSEHIRE ihtiyac

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000