26 Şubat 2010, Cuma 10:37:38

Ankara-Denizli uçuşları başlıyor

AnadoluJet, Ankara-Denizli-Ankara seferlerini başlatıyor...
  • denizli insanı 72 km gitmek yerine 477 km gitmeyi tercih ediyorsa bir yanlışlık vardır bir sehrin gelişmesi için o sehre direkt uçuslar lazın siz kafasını kullanamıyan denizliler anca olmaz tutmaz dersiniz köylü zihniyetin kurtulun artık birz gelisin
  • DEFALARCA DENENİP KAPANMIŞ BİR HAT NEDEN SİVASADA DENEMİYORLAR ACABA MANTIKLI BİR AÇIKLAMASI VARMI ? SİVAS TİCARET ODASINDAKİLER NE İŞ YAPAR BİLEN VARMI ?
  • eger daha fazla ucus noktasi, havalimani devreye girerse yolcu rakamlarinin düsmesi mehtemel. su an kuzey ren vestfalya-almanya eyaletinde yasanmakta. kimse para kazanamiyor. ayni si türkiyede de yasanabilir. havaliman yönetimi rotayi non-aviation a yöneliyor..ama yolcu oladi mi burdan da para gelmesi cok güc.
  • bir denizlili olarak bu isin yürüyecegini sanmiyorum,daha önce thy denedi olmadi.cünkü bir tarafta izmir,bir tarafta antalya,ucus imkanlari denizliye göre kat kat iyi,insallah devam eder.
  • Denizli halkı çok konuşuyor ama iş Ankaraya uçakla gitmeye gelince kimse rağbet etmiyor,e haklılar da tabi.İzmir yakın yola çıkmışken oraya gidip rahat uçuyorlar.
  • hangi enayi denizlili sabah 5 te kalkacak ankaraya gitmek için 72 km yol yapacak görürüz.yine aynı yanlışı yapıyorlar bedava yapsalar bile rağbet olmaz
  • Ankara Denizli arası otobüsle kaç saat ki, uçak seferi konuyor.
  • Denizli Çardak'ta gece çevre güvenliği sağlanamadığı için uçağın yatı kalması mümkün değil.Ekibi merak etmeye gerek yok gider 4 saat istirahat ederler pamukkalede otelde,62km, ( Denizli merkez de 65km zaten.) sonra göreve devam, 1 ekibin uçuş görev süresi 1 uçuş için harcanmış olur ama olur yine de.
  • Denizli vatandaşı düşünüldüğü için bu program yapılmış sanırım sabah Ankaraya gidip işlerini hallederek akşam evlerine dönsünler diye Denizli base olmadığına göre sabah ekip nereden bulunacak, anlaşılır umarım
  • Aksine daha yüksek. ama uçakları daha verimli kullanmak ve Denizli halkının sabah Ankara'ya gelip Akşam Denizliye dönmesi için böyle bir yol seçildi. Gaziantep malatya gibi şehirlerde de benzer durumlar var.

Türk Hava Yolları'nın alt markası AnadoluJet, Ankara-Denizli arasında uçuşları başlatma kararı aldı...

Denizli Ticaret Odası'nın konuya ilişkin, üyelerine yaptığı duyuru şu şekilde:

Türk Hava Yolları'ndan alınan 22.02.2010 tarih ve 148 Sayılı yazılarında;

14.03.2010 Tarihinden itibaren Ankara/Denizli ve 15.03.2010 tarihinde; Denizli/Ankara Anadolu Jet uçuşları başlayacağı bildirilmektedir. Program aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

PROGRAM:

Ankara / Denizli

Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma ve Pazar günleri;

Ankara'dan Kalkış: 22.45

Denizli'ye Varış: 23.45

Denizli / Ankara

Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma ve Cumartesi günleri;

Denizli'den Kalkış: 07.30

Ankara'ya Varış: 08.30

 

Ankara-Denizli uçuşları başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
denizli insanı 72 km gitmek yerine 477 km gitmeyi tercih ediyorsa bir yanlışlık vardır bir sehrin gelişmesi için o sehre direkt uçuslar lazın siz kafasını kullanamıyan denizliler anca olmaz tutmaz dersiniz köylü zihniyetin kurtulun artık birz gelisin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DEFALARCA DENENİP KAPANMIŞ BİR HAT NEDEN SİVASADA DENEMİYORLAR ACABA MANTIKLI BİR AÇIKLAMASI VARMI ? SİVAS TİCARET ODASINDAKİLER NE İŞ YAPAR BİLEN VARMI ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eger daha fazla ucus noktasi, havalimani devreye girerse yolcu rakamlarinin düsmesi mehtemel. su an kuzey ren vestfalya-almanya eyaletinde yasanmakta. kimse para kazanamiyor. ayni si türkiyede de yasanabilir. havaliman yönetimi rotayi non-aviation a yöneliyor..ama yolcu oladi mi burdan da para gelmesi cok güc.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir denizlili olarak bu isin yürüyecegini sanmiyorum,daha önce thy denedi olmadi.cünkü bir tarafta izmir,bir tarafta antalya,ucus imkanlari denizliye göre kat kat iyi,insallah devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Denizli halkı çok konuşuyor ama iş Ankaraya uçakla gitmeye gelince kimse rağbet etmiyor,e haklılar da tabi.İzmir yakın yola çıkmışken oraya gidip rahat uçuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hangi enayi denizlili sabah 5 te kalkacak ankaraya gitmek için 72 km yol yapacak görürüz.yine aynı yanlışı yapıyorlar bedava yapsalar bile rağbet olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ankara Denizli arası otobüsle kaç saat ki, uçak seferi konuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Denizli Çardak'ta gece çevre güvenliği sağlanamadığı için uçağın yatı kalması mümkün değil.Ekibi merak etmeye gerek yok gider 4 saat istirahat ederler pamukkalede otelde,62km, ( Denizli merkez de 65km zaten.) sonra göreve devam, 1 ekibin uçuş görev süresi 1 uçuş için harcanmış olur ama olur yine de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Denizli vatandaşı düşünüldüğü için bu program yapılmış sanırım sabah Ankaraya gidip işlerini hallederek akşam evlerine dönsünler diye Denizli base olmadığına göre sabah ekip nereden bulunacak, anlaşılır umarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aksine daha yüksek. ama uçakları daha verimli kullanmak ve Denizli halkının sabah Ankara'ya gelip Akşam Denizliye dönmesi için böyle bir yol seçildi. Gaziantep malatya gibi şehirlerde de benzer durumlar var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000