25 Nisan 2013, Perşembe 17:28:08

'ANKARA'DAKİ BÜYÜKLERİME SESLENİYORUM'

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil '3. havalimanı 2017 yılında açılır. Gecikme beklemiyoruz' açıklamasını yaptı...
  • Kotil, aldığın beddua ve kul hakları işte yüzünü böyle yapar!
  • Mayıs maaşını bekleyin görün
  • kotil'in sözleri trenlerde ''abilerim,ablalarım,büyüklerim'' diyerek dilenenkilere benzemiş....
  • Sn. Temel Kotil. zam aylarında TGS ye en dip oranları verin diye talimat veriyorsun. Millet 800 TL ye en ağır işleri yapıp tüm aile bireyleri olarak çalışıp yine de geçinemiyoruz. Sizler 25.000 TL maaş ve bir sürü de Yönetim Kurulu üyeliklerinden ek maaşlar alıyorsunuz. Sn . Başkan da 20-25 şirkette Yönetim Kurulu Başkanı veya üyesi ve bir o kadar maaş alıyor. Allahtan korkun lütfen ve maaşları en az 1500 TL düzeyine çıkarın. Bu dünyanın o bür dünyası da var..
  • Sn. Temel bey hep müşteriler olmuyor biraz personellerinizide güldürün bizler olmasak yolcular ve sizlerde olmazsınız. UNUTMAYIN
  • Sayın Temel Kotil,Sen 2017 de Değil açmak,Yapılacakların yarısını yap yeter.
  • Sen hocasin once..buyuklerim dersen kuculursun.bu islerle sureklilik olmaz....makamina yakismaz...abi kardesle olmuyor bu isler...
  • Bu adam THY'yi adam etti.
  • Sayın müdürüm kar payını unuttunuz. Mağdur etmeyin personeli. Biz uçucular kadar çok kazanmıyoruz. Yer personelini de görün lütfen
  • THY ye ve büyümesine yakışacak bir havalinanını tüm kalbimle destekliyorum, Türk bayrağı dünyanın en iyi meydanından sefer yapmalıdır. Ama bu meydan İstanbulun ciğerleri sökülmeden, doğal hayatı yok etmeden yapılmalıdır; para ile yapabileceğimiz şeyleri yapmak için para ile yerine koyamayacağımız şeyleri yok etmemeliyiz.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil CNBC-E'de katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Türk Hava Yolları'nın şu anda 99 ülkeye uçtuğunu ve dünyanın en çok noktasına uçan şirket olduğuna vurgu yapan Kotil, 'İki hafta içinde Malta'ya yapacağımız seferle uçtuğumuz ülke sayısını 100'e çıkaracağız. 222 noktaya uçuyoruz ve bu rakamı da 250'ye çıkaracağız' dedi.

Dünya havayolları pazar değerinin 636 milyar dolar olduğunu ifade eden Kotil, 'Biz payımızı 1.6 milyardan 10 milyar dolara çıkardık. Bu oldukça iyi bir rakam' şeklinde konuştu.

3. HAVALİMANI GECİKMEZ

İstanbul'a yapılacak ve dünyanın en büyük meydanlarından biri olması beklenen 3. havalimanının yapımında bir gecikme beklemediklerinin altını çizen Kotil, 'Havalimanının açılmasının 2017'yi geçeceğini düşünmüyoruz. Planımızı buna göre yaptık. Gecikme beklemiyoruz ancak olası bir gecikmede B planımız da olacaktır' dedi.

Kotil, 'Ankara'daki büyüklerimize sesleniyorum. Havalimanı uzun vadeli bir planlama olmalıdır. 100 yıllık düşünülmeli. Hemen dolacak havalimanları yapmayın. Biz de ona göre hareket edelim' ifadelerini kullandı.

THY'nin Lufthansa ile ortak çalışması konusunda da kısa bir değerlendirmede bulunan Kotil, 'Şu anda bir gelişme yok ancak gündemden de kalkmadı' açıklamasında bulundu.

Hindistan pazarını da çok önemsediklerini belirten Kotil, 'Hükümet düzeyinde bazı açmazları aştık. Hindistan pazarı çok önemli. Oraya olan seferlerin artmasını çok istiyoruz' şeklinde konuştu.

'ANKARA'DAKİ BÜYÜKLERİME SESLENİYORUM'

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

THY Uzman ~ 11 yıl önce
Kotil, aldığın beddua ve kul hakları işte yüzünü böyle yapar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Occ ve bc'ye ~ 11 yıl önce
Mayıs maaşını bekleyin görün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
söz ~ 11 yıl önce
kotil'in sözleri trenlerde ''abilerim,ablalarım,büyüklerim'' diyerek dilenenkilere benzemiş....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hesap günü ~ 11 yıl önce
Sn. Temel Kotil. zam aylarında TGS ye en dip oranları verin diye talimat veriyorsun. Millet 800 TL ye en ağır işleri yapıp tüm aile bireyleri olarak çalışıp yine de geçinemiyoruz. Sizler 25.000 TL maaş ve bir sürü de Yönetim Kurulu üyeliklerinden ek maaşlar alıyorsunuz. Sn . Başkan da 20-25 şirkette Yönetim Kurulu Başkanı veya üyesi ve bir o kadar maaş alıyor. Allahtan korkun lütfen ve maaşları en az 1500 TL düzeyine çıkarın. Bu dünyanın o bür dünyası da var..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bc ~ 11 yıl önce
Sn. Temel bey hep müşteriler olmuyor biraz personellerinizide güldürün bizler olmasak yolcular ve sizlerde olmazsınız. UNUTMAYIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
Sayın Temel Kotil,Sen 2017 de Değil açmak,Yapılacakların yarısını yap yeter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olmadi.. ~ 11 yıl önce
Sen hocasin once..buyuklerim dersen kuculursun.bu islerle sureklilik olmaz....makamina yakismaz...abi kardesle olmuyor bu isler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RF ~ 11 yıl önce
Bu adam THY'yi adam etti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Occ ~ 11 yıl önce
Sayın müdürüm kar payını unuttunuz. Mağdur etmeyin personeli. Biz uçucular kadar çok kazanmıyoruz. Yer personelini de görün lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3. meydan ~ 11 yıl önce
THY ye ve büyümesine yakışacak bir havalinanını tüm kalbimle destekliyorum, Türk bayrağı dünyanın en iyi meydanından sefer yapmalıdır. Ama bu meydan İstanbulun ciğerleri sökülmeden, doğal hayatı yok etmeden yapılmalıdır; para ile yapabileceğimiz şeyleri yapmak için para ile yerine koyamayacağımız şeyleri yok etmemeliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000