24 Ekim 2011, Pazartesi 08:50:18

ANADOLUJET'TEN VAN JESTİ...

THY'nin alt markası Anadolujet, Van'a yardım gönderiyor...
  • thy varken sun exsperes varken koskoca pegasus varken hatta lutkansa varken bú günlerde ögerle pek diyalogumuz olmaz van lilar olarak zorrrr
  • öncelikle hepimize gecmis olsun. tüm alman ya yi organize etmek üzere bütün ekip ve acentelerimiz ile hazir bir sekilde bekliyoruz. anadolujet i tebrik eder, diger sirketlerinde ayni hassasiyet ile organize olmasini dilerim. selim atas
  • Bir Ankaralı olarak Melih Gökçek'e zaman zaman kızsamda böyle zamanlarda iyi işler çıkarıyor. Eminim sıcacık ekmekleri Vana yollamıştır. Böyle günlerde nede iyi insanlar oluyoruz. Neden her gün birbirimize bu kadar iyi davranmıyoruz? Neden.? Aslında Türkiyede yaşayan her birimizin altın gibi kalbi var . Bizler iyi insanlarız ve bu iyliği kullanmayı öğrenmeliyiz diyorum.
  • tebrik ediyorum AJET.
  • nerede su van ve cevresinde pkk'li meclis uyeleri ( bdp) hani nerede yardimlari? devlet olmasa bolge halki resmen sefil olacak.. bdp ciksin simdi desin yardim ediyorum vs de vs.. Hala bu saatten sonra varsa bdp'ye destek olan yaziklar olsun ve siradaki depremdede onlar evlerin altinda kalsin.
Türk Hava Yolları'nın alt markası Ankara merkezli Anadolujet, Van'daki afet için kolları sıvadı.

Van'da yıkılan evleri nedeniyle sokakta kalan ve yardıma muhtaç durumda olan halkı unutmayan Anadolujet, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa Van'a yardım götürüyor.

Yiyecek içecek ihtiyaçlarını karşılamak üzere Van'a erzak götürecek olan Anadolujet'e Ankara Büyükşehir Belediyesi de destek oldu. Uçağın birazdan kalkıp Van'a hareket etmesi bekleniyor.

Bu arada Van'a yardım götürecek olan Anadolujet'in şehre ek seferler düzenleyeceği de öğenildi.








ANADOLUJET'TEN VAN JESTİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
thy varken sun exsperes varken koskoca pegasus varken hatta lutkansa varken bú günlerde ögerle pek diyalogumuz olmaz van lilar olarak zorrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
öncelikle hepimize gecmis olsun. tüm alman ya yi organize etmek üzere bütün ekip ve acentelerimiz ile hazir bir sekilde bekliyoruz. anadolujet i tebrik eder, diger sirketlerinde ayni hassasiyet ile organize olmasini dilerim. selim atas

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir Ankaralı olarak Melih Gökçek'e zaman zaman kızsamda böyle zamanlarda iyi işler çıkarıyor. Eminim sıcacık ekmekleri Vana yollamıştır. Böyle günlerde nede iyi insanlar oluyoruz. Neden her gün birbirimize bu kadar iyi davranmıyoruz? Neden.? Aslında Türkiyede yaşayan her birimizin altın gibi kalbi var . Bizler iyi insanlarız ve bu iyliği kullanmayı öğrenmeliyiz diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tebrik ediyorum AJET.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
nerede su van ve cevresinde pkk'li meclis uyeleri ( bdp) hani nerede yardimlari? devlet olmasa bolge halki resmen sefil olacak.. bdp ciksin simdi desin yardim ediyorum vs de vs.. Hala bu saatten sonra varsa bdp'ye destek olan yaziklar olsun ve siradaki depremdede onlar evlerin altinda kalsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000