11 Ocak 2013, Cuma 09:17:36

ANADOLUJET'TEN GAZİANTEP ÇIKARMASI

Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet'ten sorumlu Türk Hava Yolları Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan, Türk Hava Yolları (THY) Gaziantep Satış Müdürü Mehmet Yıldırım ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.
  • antep i bırak tokat a bak........
  • ya kapatın gitsin şu ucube Anadolujet'i. zaten Sn.Sami Alan da burdan birşey olmayacağını anladı gitti Atlasjet'e. Yapılacak ilk iş Esenboğa'yı yurtdışı uçuşlarda gerçekten faal bir merkez haline getirmektir. Bunu her dakika filoya yeni uçaklar ekleyen THY'nin yapması ise işin doğası gereğidir ama nedense, hangi kafaya hizmetse bir türlü yapılmaz. Alman Lufthansa THY'yi satın alsa da bunlara biraz havacılık öğretse.
  • THY nin alt markasımı THY le bir alakası kalmadı anadolujetin
  • Haftada değil günde 2 uçuş.

GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Gaziantep’in ticari ve sanayi yapısı hakkında Doğan’a açıklamalarda bulundu. Ünverdi, Gaziantep’in önemli bir üretim merkezi olduğunu, kentin sürekli gelişim gösterdiğini, buna bağlı olarak yurtiçi ve yurtdışı uçuş sefer sayılarının artması gerektiğini vurguladı.

Anadolujet Başkanı İbrahim Doğan da kurumları ziyaret ederek projeler hakkında bilgi verdiklerini Gaziantep’in gelişiminden oldukça etkilendiğini ifade etti. Anadolu’da yeni projeler ürettiklerini kaydeden Doğan, uçakla yolculuk yapmada birtakım ön yargıların olduğunu ve bu sorunları ortadan kaldırmak için çalıştıklarını dile getirdi. Doğan, Gaziantep’ten Ankara’ya haftada 2 uçuş seferi olduğunu bu sayıyı 3’e çıkartacaklarını da sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi Anadolujet Başkanı İbrahim Doğan’a bakır işlemeli kahvedanlık hediye etti.

ANADOLUJET'TEN GAZİANTEP ÇIKARMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

tokat lı ~ 11 yıl önce
antep i bırak tokat a bak........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Al Sana Tokat ~ 11 yıl önce
Gaziantep Türkiye'nin sanayi ve ticaretinde 5. sırada. Ayrıca 2 milyona yakın nüfusu var. Sosyo-ekonomik ve kültürel daha doğrusu her alanda Tokat'ı 10 a katlar. Deveyle pireyi yarıştırma istersen
kapatın gitsin ~ 11 yıl önce
ya kapatın gitsin şu ucube Anadolujet'i. zaten Sn.Sami Alan da burdan birşey olmayacağını anladı gitti Atlasjet'e. Yapılacak ilk iş Esenboğa'yı yurtdışı uçuşlarda gerçekten faal bir merkez haline getirmektir. Bunu her dakika filoya yeni uçaklar ekleyen THY'nin yapması ise işin doğası gereğidir ama nedense, hangi kafaya hizmetse bir türlü yapılmaz. Alman Lufthansa THY'yi satın alsa da bunlara biraz havacılık öğretse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOĞRUCU DAVUT ~ 11 yıl önce
LUFTHANSA'YA HAVACILIĞI THY ÖĞRETECEK.NEDİR BU YABANCI HAYRANLIĞI...
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
THY nin alt markasımı THY le bir alakası kalmadı anadolujetin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 11 yıl önce
Haftada değil günde 2 uçuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000