24 Şubat 2013, Pazar 09:05:02

ANADOLUJET'TEN ADANA ATAĞI

Anadolujet’in yayın organı Anadolujet Magazin, Şubat sayısında Adana’yı kapağına alarak, tam 5 sayfa ayırdı...
  • Güzel Adana tanıtımı.Ama birde Adana uçuşları artsa.Günde bir saw-ada var.Üçe çıkarılmalı.Adana bu talebi karşılar.Pegasu günde 5 sefer full..

Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu olan Türk Hava Yolları’nın (THY) bir firması olan Anadolujet, misafirlerine verdiği dergide Adana’ya tam 5 sayfa ayırarak, kentimizin tanıtımına büyük katkı koydu.

“48 saatte Adana” başlığıyla verilen haberde “Adana’da unutulmaz bir hafta sonu için öneriler” ifadesi kullanıldı.

Haberde Adana’nın Doğu Akdeniz’in “lezzet” ve “kültür” başkenti olduğu vurgulanırken, iki gün içinde nerelerin gezilebileceği, nelerin yenebileceği ayrıntılı olarak yer aldı.

Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanan haberde, Büyüksaat, Sabancı Merkez Cami, Ulu Cami, Yağ Cami, Hasan Ağa Cami, Akça Mescit, Arkeoloji, Etnografya ve Atatürk Müzeleri’nin gezilebileceği anlatıldı. Haberde ayrıca Tepebağ Höyüğü ve Ramazanoğlu Konağı ile ilgili de ayrıntılı bilgiler verildi.

Kebap başta olmak üzere Adana mutfağından övgüyle söz edilen haberde sadece kent merkezindeki değil, Misis, Anavarza Antik Kenti ile Şar gibi ilçelerdeki tarihi ve turistik yerler hakkında da bilgiler verilirken, buraların mutlaka gezilmesi önerildi.

Anadolujet’in yayın organında Adana’nın kapak yapılması ve tam 5 sayfa yer verilerek ve kentimizden övgüyle söz edilmesi, Adana kamuoyunca da memnuniyetle karşılandı.

ANADOLUJET'TEN ADANA ATAĞI

Yorumlar

Adana uçuşu Az ~ 11 yıl önce
Güzel Adana tanıtımı.Ama birde Adana uçuşları artsa.Günde bir saw-ada var.Üçe çıkarılmalı.Adana bu talebi karşılar.Pegasu günde 5 sefer full..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000