12 Ekim 2012, Cuma 10:54:30

ANADOLUJET'TE YENİ PATRON KİM?

THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan'ın görevden ayrılmasından sonra yerine atanan isim belli oldu. İşte o isim...
  • Allah yar ve yardımcınız olsun.işiniz zor ancak iç hatlarda ki ucak seferlerinin saat inde kalkmasını temenni ni ediyor.Başarilar diliyorum
  • Abi allah analı babalı büyütsün yaşı uzun olsun inş.abi benim senden bir ricam var 14.12.2014 tarihine gazipaşadan ankaraya uçak bileti aldım.ama anamın hastalığı nedeniyle gidemiyorum.paraya da ihtiyacımız var.iade ederseniz hayır duamızı alırsınız.abi yardımcı olursanız sevinirim.slm.
  • Evladinizniz anali babali saglikli buyumesini allah`tan dilerim.calişip hak edeni kiskananlar.kendileri calişmadan hak etmeden o makamlara gelmek isteyenlerdir.gorevinizde başarilar dilerim,saygilarla
  • Allah doğrunun hep yanindadir
  • Allah analı bablı büyütsün genel müdürüm şirnak I'n ilk üçüşunda beraber olma fırsatımız oldu tek tek yolcularla sohbetın ve iliğinden son derece mütlülük duydum sızı o gureve getırden allah bin kere razı olsun çok isabetli karardır
  • sonunda hedefe ulaştın kardesim hayırlı olsun.bulundugun koltugu layıkıyla dolduracagın inancıyla basarılarının devamını dilerim.
  • insanlar 30 sene çalışıyor sube müdürü olamadan emekli oluyor..bu atamanın haketmeyle alakası yok..kısa sürede bu kadar yükseliş büyük bi abartı..destek güç imkanlar insanın arkasında olsa bile böyle bi göreve bu yaşta talip olunmamalı diğer çalışanların emeğine haksızlık kım destek olmuşsa vebal almıştır..şahsın okul yıllarını da bilirim öyle cevval biri de değildi...en başarılı yönü biraz gücü olan herkesten çekinmeden yardım isteyebilmesiydi arabısını yenilemek için bile..
  • İBRAHİM KARDEŞİM SEN YANLIZ DEĞİLSİN BUNU HERKES BİLSİN!BİZ TRABZONLULAR OLARAK SONUNA KADAR YANINDAYIZ.SENİN HERŞEYİ BAŞARIYLA HAK ETTİĞİNE İNANIYORUZ.ÇEKEMEYEN HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN!HERKES HADDİNİ BİLSİN!
  • burdaki olumsuz ve haksız yere hakarette ve aşağıyalan arkadaşlara sesleniyorum ibrahim beyin ne pof poflanmaya nede başka birşeye iht,yacı var.kıskanmayın diyoruum onun kendini birşey zanletmesine gerek yok zaten bişey çalışın sizde olun kıskançlar:))))))))))maaşlı maaşsız düürüstlüğüyle olduya siz ona bakın leke atmayın adan gibi çıkın isimsiz olmayın cesaretli olun adınızıda yazın okadar terbiyesizsiniz ki çocuğunun isminine kadar uzandınız yok siyasi falan siz o insanları tanıyomusunuz nasıl yaşadıklarını biliyormusunuz evet haklısınız sizn gibi yalakalar partiyle birşeyler yapmaya çalışır başbakanınız size yüz vermiyomu:))çok beklersiniz siz o zihniyetle HELAL OLSUN İBRAHİM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN BUNLARA METDAN BIRAKICANI DÜŞÜNMÜYORUM BUNLARI SEN GÖZÜN KAPALI SALLARSIN BAŞARILAR:)
  • Kardeşim yeni görevinde başarılar dilerim. Muhammet selim'e hoş geldin diyelim.Allah hayırlı evlat olmasını nasip eder inşallah. Golden of tur Gökhan çakır

THY'nin alt markası Anadolujet'in en tepesindeki isim olan Sami Alan'ın  görevinden ayrıldığını ilk olarak Airporthaber kamuoyuna duyurmuştu.

Sami Alan'ın görevden ayrılmasından sonra yerine kimin atanacağı merakla beklenirken o ismi de yine Airporthaber açıklıyor.

Anadolujet'te Pazarlama ve Satış Müdürü olarak görev yapan İbrahim Doğan, Sami Alan'dan boşalan koltuğa vekaleten atandı.

Bu arada İbrahim Doğan bugün bir mutluluk daha yaşadı. Dün Anadolujet'in başına velaketen atanan Doğan, bugün babalık sevinci yaşadı. İbrahim Doğan'ın, Muhammed Selim adını verdiği çocuğu bu sabah dünyaya geldi.

İbrahim Doğan, duygularını " Kalplere sevgiyi nakşeden yaradan,tohumun yeşermesi misali anne karnında kalan bebeğe bir ömür sevgi ve şevkat duymamız için 9 ay bekletiyor. Bir ömür sevgisini yüreğimizden eksik etmeyeceğimiz oğlumuz Muhammed Selim çok şükür sağlıkla dünyaya geldi" sözleriyle ifade etti. 

©AirportHaber.com ÖZEL

ANADOLUJET'TE YENİ PATRON KİM?

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Gürsoy Altunbulak ~ 9 yıl önce
Allah yar ve yardımcınız olsun.işiniz zor ancak iç hatlarda ki ucak seferlerinin saat inde kalkmasını temenni ni ediyor.Başarilar diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet doğan ~ 9 yıl önce
Abi allah analı babalı büyütsün yaşı uzun olsun inş.abi benim senden bir ricam var 14.12.2014 tarihine gazipaşadan ankaraya uçak bileti aldım.ama anamın hastalığı nedeniyle gidemiyorum.paraya da ihtiyacımız var.iade ederseniz hayır duamızı alırsınız.abi yardımcı olursanız sevinirim.slm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramazan Bakır ~ 10 yıl önce
Evladinizniz anali babali saglikli buyumesini allah`tan dilerim.calişip hak edeni kiskananlar.kendileri calişmadan hak etmeden o makamlara gelmek isteyenlerdir.gorevinizde başarilar dilerim,saygilarla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nurten ~ 10 yıl önce
Allah doğrunun hep yanindadir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben Nihat özpınar ~ 11 yıl önce
Allah analı bablı büyütsün genel müdürüm şirnak I'n ilk üçüşunda beraber olma fırsatımız oldu tek tek yolcularla sohbetın ve iliğinden son derece mütlülük duydum sızı o gureve getırden allah bin kere razı olsun çok isabetli karardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A.TURKAYA ~ 11 yıl önce
sonunda hedefe ulaştın kardesim hayırlı olsun.bulundugun koltugu layıkıyla dolduracagın inancıyla basarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ofluu ~ 11 yıl önce
insanlar 30 sene çalışıyor sube müdürü olamadan emekli oluyor..bu atamanın haketmeyle alakası yok..kısa sürede bu kadar yükseliş büyük bi abartı..destek güç imkanlar insanın arkasında olsa bile böyle bi göreve bu yaşta talip olunmamalı diğer çalışanların emeğine haksızlık kım destek olmuşsa vebal almıştır..şahsın okul yıllarını da bilirim öyle cevval biri de değildi...en başarılı yönü biraz gücü olan herkesten çekinmeden yardım isteyebilmesiydi arabısını yenilemek için bile..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
behlül ~ 10 yıl önce
ofluu kardeşim çok doğru söylüyor. Mevkiler dondurmaya benzer yalanmak ister orasınıda yalıyayım aman şurasınıda yalıyayım derken böyle mevki sahibi olursun sonra yüzüne gözüne bulaştırırsın
ALİ ÇAKIROĞLU ~ 11 yıl önce
İBRAHİM KARDEŞİM SEN YANLIZ DEĞİLSİN BUNU HERKES BİLSİN!BİZ TRABZONLULAR OLARAK SONUNA KADAR YANINDAYIZ.SENİN HERŞEYİ BAŞARIYLA HAK ETTİĞİNE İNANIYORUZ.ÇEKEMEYEN HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN!HERKES HADDİNİ BİLSİN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
POYRAZ:)) ~ 11 yıl önce
burdaki olumsuz ve haksız yere hakarette ve aşağıyalan arkadaşlara sesleniyorum ibrahim beyin ne pof poflanmaya nede başka birşeye iht,yacı var.kıskanmayın diyoruum onun kendini birşey zanletmesine gerek yok zaten bişey çalışın sizde olun kıskançlar:))))))))))maaşlı maaşsız düürüstlüğüyle olduya siz ona bakın leke atmayın adan gibi çıkın isimsiz olmayın cesaretli olun adınızıda yazın okadar terbiyesizsiniz ki çocuğunun isminine kadar uzandınız yok siyasi falan siz o insanları tanıyomusunuz nasıl yaşadıklarını biliyormusunuz evet haklısınız sizn gibi yalakalar partiyle birşeyler yapmaya çalışır başbakanınız size yüz vermiyomu:))çok beklersiniz siz o zihniyetle HELAL OLSUN İBRAHİM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN BUNLARA METDAN BIRAKICANI DÜŞÜNMÜYORUM BUNLARI SEN GÖZÜN KAPALI SALLARSIN BAŞARILAR:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökhan Çakır ~ 11 yıl önce
Kardeşim yeni görevinde başarılar dilerim. Muhammet selim'e hoş geldin diyelim.Allah hayırlı evlat olmasını nasip eder inşallah. Golden of tur Gökhan çakır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000