21 Mayıs 2009, Perşembe 17:54:45

Anadolujet'te ücretler sabit tutulacak

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Özlem Yemişçi, Anadolu Jet'in 59 TL olan Çorlu - Ankara uçuş ücretlerini 30 Haziran tarihine kadar sabit tutma kararı aldığını, Ankara'dan bağlantılı uçuşlar için ek olarak 25 TL alındığını belirtti.
  • birakin bu laleli kedisini. Kafayi Pegasusla bozmus. Ciddiye almayin, önce borclarini ödesin...
  • böyle sevindirici bir habere bir trakyalı olarak nasıl küfür edilir anlamıyorum,çekemiyosaniz bizi siz hiiiiiç girmeyin buraya
  • BENCE MALİYETLER KURTARDIĞI ÖLÇÜDE ULAŞIM UCUZLATILMALI SABANCI PEGASUS İLE 39 TL YE İÇHATLAR 119 TLYE DIŞ HATLAR SEFERLERİ YAPMAKTA.LOW COST MANTIĞINI BENCE ÖNCE SİZ ÖĞRENİN SONRA DA TÜM HAVACILIĞA ÖĞRETİN.
  • Anadolu jete yeni bir pazarlama, yeni bir finans mantığı gerek
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Özlem Yemişçi, Anadolu Jet'in 59 TL olan Çorlu - Ankara uçuş ücretlerini 30 Haziran tarihine kadar sabit tutma kararı aldığını, Ankara'dan bağlantılı uçuşlar için ek olarak 25 TL alındığını belirtti. Yemişçi, Anadolu Jet'in haftanın dört günü bölge halkına hizmet verdiğini ifade etti. 

Çorlu TSO Başkanı Özlem Yemişçi, Çerkezköy TSO Başkanı Dursun Ali Teber, Çorlu TSO Başkan Yardımcısı Serdar Oğuz, Çerkezköy TSO Başkan Yardımcısı Rahmi Yılmaz ve Çorlu TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Fındıcak; DHMİ Çorlu Havaalanı Müdürü Alptekin Gedikli ve Türk Hava Yolları Anadolu Jet Satış Pazarlama ve Operasyon Sorumlusu Onur Engür'ü ziyaret ettiler.

Ziyaretleri hakkında açıklama yapan Çorlu TSO Başkanı Özlem Yemişçi, Çorlu Havaalanı'nın bölge ve şehir için büyük bir ayrıcalık olduğunu belirterek; "Çerkezköy TSO Başkanımız Sayın Teber ile birlikte üyelerimiz ve bölge halkımız için büyük önem arz eden havaalanımız ile ilgili bilgi almak, en yakın Odalar olarak neler yapabilirizi görüşmek üzere ziyaretimizi gerçekleştirdik." dedi.

Yemişçi, Anadolu Jet'in, 59 TL olan Çorlu - Ankara uçuş ücretlerinin 30 Haziran tarihine kadar sabit tutma kararı aldığını kaydetti. Ankara'dan ayrıca bağlantılı uçuşlar için yalnız ek olarak 25 TL ücret alındığını ifade eden Yemişçi, şöyle devam etti:

"Ankara'dan; Antalya, İzmir, Trabzon, Erzurum, Samsun, Diyarbakır ve Hatay'a aktarmalar beklemeden yapılıyor. Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri Çorlu'dan - Ankara'ya uçuş saati, 16:25, Ankara'ya varış saati,17:30; Ankara'dan- Çorlu'ya uçuş saati, 14:45, Çorlu'ya varış saati, 15:40 olan uçuş saatleriyle Anadolu Jet haftanın dört günü bölgemiz ve şehrimiz işadamına ve halkına hizmet vermektedir. Uçuşlara, www.anadolujet.com adresinden online olarak rezervasyon yapılabiliyor."

Anadolujet'te ücretler sabit tutulacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
birakin bu laleli kedisini. Kafayi Pegasusla bozmus. Ciddiye almayin, önce borclarini ödesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
böyle sevindirici bir habere bir trakyalı olarak nasıl küfür edilir anlamıyorum,çekemiyosaniz bizi siz hiiiiiç girmeyin buraya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BENCE MALİYETLER KURTARDIĞI ÖLÇÜDE ULAŞIM UCUZLATILMALI SABANCI PEGASUS İLE 39 TL YE İÇHATLAR 119 TLYE DIŞ HATLAR SEFERLERİ YAPMAKTA.LOW COST MANTIĞINI BENCE ÖNCE SİZ ÖĞRENİN SONRA DA TÜM HAVACILIĞA ÖĞRETİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Anadolu jete yeni bir pazarlama, yeni bir finans mantığı gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000