21 Haziran 2010, Pazartesi 10:14:21

ANADOLUJET'TE BİR İLK

Türk Hava Yolları'nın alt markası olan AnadoluJet, faaliyetlerine başladığı günden bu yana ilk kez filosuna Airbus tipi bir uçak dahil etti.
  • söz konusu uçakla 21 haziranda DIY-ESB 7047 Seferini yaptım.koltuk ilavesi yapılmadığı için çok rahattı anadolujetin boeinglerine göre.uçak atlas'tan ekibi ile kiralanmış...
  • korkmayın hepinizi alıp bu Türk halkına ucuza uçmanın yollarını göstereceğiz sizin gibi zamanın da 300 tl ye uçmuyoruz artık bu biline saygılar yinede korkmayın o kadar lufthansa ve american airlines i almıyoruz sadece siz varsınız zaten küçüksünüz
  • isterse lufthansa ya ortak olsun thy ve yan kuruluşlarına pis ellerini süremez pegasus
  • Bugün sabah 08:00 civarı Anadolujet'in ilk Airbus'ı Esenboğa'ya doğru alçalıyordu. Altının kırmızı olmasından tanıdım
  • yakında anadolu jeti de alirsa şaşmamak lazim.. adim adim sivil havacılıgı ele geciriyorlar. once pegasus , izair, sonra air berline ortak oldu şimdi de kthy.. sirada kim var ?
  • havacılık adına ne kadar güzel bir gelişme ve türkiye adına ne olursa olsun ister o parti ister bu parti vs vs...ama bizde takdir etme yeteneği körelmiş sanırım..
  • Kim demiş Anadolujet'in ucuz uçtuğunu? Belki yurt içi uçuşlarında ama yurt dışına aynen THY gibi bilet satıyorlar.
  • Satın alan şahıs neden Nahçivan'a uçuş yapılmasına izin veriyor, daha karlı hatlarda (Bodrum, Antalya v.b.) uçuşların yapılmasını istemez mi? Bu tür saçmalıklara inanmak yerine durumu incelersen, THY Anadolujeti satmak için değil farklı tüketicilere ulaşmak için kurmuştur ve satılacağı gibi bir durum yakın gelecekte görünmüyor. Anadolujet'in sadece gurbetcileri Ankaraya kaydırarak THY ye sağladığı fayda bile şimdiden ne kadar başarılı bir karar olduğunu gösterir.
  • anadolujet'in birilerine satıldığı haberi doğru değil.belki bazı kişilerin böyle bir satışı gerçekleştirme düşüncesi vardır ama resmi anlamda bu henüz gerçekleşmedi.thy'nin yüzlerce hissedarı var. K.A.P'a açıklama yapmadan şirkette yaprak kımıldatamaz.ya da milyonlarca lira tazminat ödemeyi göze alır.
  • Anadolujet kurulduktan çok kısa bir süre sonra akp yandaşı olan albayraklara satıldı. Ancak o günden bu yana uçuşlarını TK kodu altında yapıyor. Şirketin satışının açıklanmaması ise siyasi nedenlerden geciktiriliyor... Bilgilerinize

Türk Hava Yolları'nın düşük fiyat politikasıyla hayata geçirdiği AnadoluJet, uçuşlara başladığı 23 Nisan 2008 tarihinden yana filosunda yalnızca Amerika merkezli Boeing'e ait B737 serisi uçaklar kullanıyordu. AnadoluJet, AtlasJet'ten kiralanan TC-OGJ kuyruk tescilli A320 tipi uçakla ilk kez filosuna Avrupalı olarak bilinen Airbus katmış oldu.

Atlasjet'le yapılan anlaşma gereği Airbus A320 tipi yolcu uçağının Ekim ayına kadar Anadolujet adına uçuş yapacağı öğrenildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

ANADOLUJET'TE BİR İLK

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
söz konusu uçakla 21 haziranda DIY-ESB 7047 Seferini yaptım.koltuk ilavesi yapılmadığı için çok rahattı anadolujetin boeinglerine göre.uçak atlas'tan ekibi ile kiralanmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
korkmayın hepinizi alıp bu Türk halkına ucuza uçmanın yollarını göstereceğiz sizin gibi zamanın da 300 tl ye uçmuyoruz artık bu biline saygılar yinede korkmayın o kadar lufthansa ve american airlines i almıyoruz sadece siz varsınız zaten küçüksünüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
isterse lufthansa ya ortak olsun thy ve yan kuruluşlarına pis ellerini süremez pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bugün sabah 08:00 civarı Anadolujet'in ilk Airbus'ı Esenboğa'ya doğru alçalıyordu. Altının kırmızı olmasından tanıdım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yakında anadolu jeti de alirsa şaşmamak lazim.. adim adim sivil havacılıgı ele geciriyorlar. once pegasus , izair, sonra air berline ortak oldu şimdi de kthy.. sirada kim var ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
havacılık adına ne kadar güzel bir gelişme ve türkiye adına ne olursa olsun ister o parti ister bu parti vs vs...ama bizde takdir etme yeteneği körelmiş sanırım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kim demiş Anadolujet'in ucuz uçtuğunu? Belki yurt içi uçuşlarında ama yurt dışına aynen THY gibi bilet satıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Satın alan şahıs neden Nahçivan'a uçuş yapılmasına izin veriyor, daha karlı hatlarda (Bodrum, Antalya v.b.) uçuşların yapılmasını istemez mi? Bu tür saçmalıklara inanmak yerine durumu incelersen, THY Anadolujeti satmak için değil farklı tüketicilere ulaşmak için kurmuştur ve satılacağı gibi bir durum yakın gelecekte görünmüyor. Anadolujet'in sadece gurbetcileri Ankaraya kaydırarak THY ye sağladığı fayda bile şimdiden ne kadar başarılı bir karar olduğunu gösterir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolujet'in birilerine satıldığı haberi doğru değil.belki bazı kişilerin böyle bir satışı gerçekleştirme düşüncesi vardır ama resmi anlamda bu henüz gerçekleşmedi.thy'nin yüzlerce hissedarı var. K.A.P'a açıklama yapmadan şirkette yaprak kımıldatamaz.ya da milyonlarca lira tazminat ödemeyi göze alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Anadolujet kurulduktan çok kısa bir süre sonra akp yandaşı olan albayraklara satıldı. Ancak o günden bu yana uçuşlarını TK kodu altında yapıyor. Şirketin satışının açıklanmaması ise siyasi nedenlerden geciktiriliyor... Bilgilerinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000