04 Ekim 2012, Perşembe 18:21:38

ANADOLUJET'İ SARSAN İSTİFA

Türk Hava Yolları’nın alt markası Anadolujet ’in en tepesindeki isim olan Sami Alan, bugün öğleden sonra THY yönetimine istifa dilekçesini gönderdi.
  • Anadolujet Sunexpress'e yamandı. Yakın bir zamanda Hacı Say gider Sami Alan gelir...
  • TGS genel Müdürü, Hamdi Topçu Başkanımızın köylüsüymüş. TGS, komple havalimanını THY uçaklarıyla beraber havaya uçursa yine Genel Müdürü görevden almazlar. Mükemmel hemşehricilik bu olsa gerek..
  • sami beyi alacagınıza tgs genel müdürü nü alın thy pirestiji kalmadi carmadık ucak bırakmadılar durumları ortada başarılı idereci kaglmadı thy pes dogrusu
  • Sayın Hüseyin Çavuşoğlu , Malesef korkuyorum ismimi vermekten ,bugün soyguncular ,deniz fenercileri dışarda rahat rahat gezerken konuşmaya çalısan üniversiteli sizden olmayan gençler hapislere atılıyor... Evet korkuyorum çünkü grev hakkı elinden atılmasın diye iş yavaşlatan 350 personel haksız yere işten atıldığı için .Evet korkuyorum çünkü biat etmediğim , yanlışları söylediğim için basıma gelmeyen kalmadı sayın Hüseyin Bey... Evet korkuyorum isim vermekten kalan son az seneminde bitemeyim yaptığım işten değil sadece egodan emeklilik hakkımın elimden alınmasından korkuyorum ... Yandaş olupta cesur olmak ne güzel ... Saygılarımla..
  • Sami Bogazici Endustri muhendisliginden sınıf arkadasım. Daha sonra ABD de master yaptık tan sonra America West havayollarında çalıştı. Turkiyeye geri dönmeden önce zaten havacılık tecrübesi vardı. Kendi isimlerini yorumlarında vermeye cesaret edemeyenler bakıyorum Sami hakkında atıp tutuyor.
  • Eğer ali babacanın yakın akrabası olan birisini gözünü kırpmadan görevden alabiliyorsa, Hamdi beyi tebrik ediyorum. kimseden korkusu yok. müthiş özgüven. ama Syn bakanda bu saatten sonra boş durmayacaktır.bence riskli bir cesaret örneği..
  • Sayın Sami Alan o kadar büyük ,o kadar bilgili ,o kadar o kadar dı ki 2003 de üniversite sonrası 3 senelik birikimiyle THY Gelir Yön. Bşk yrd olarak tepeden atandı .O dönemim Bşk. Nasuh Çetin ve Yrd Naz Hn. THY teamülünde ilk kez işten attırarak geldi. O bir dahi ..... o bir aynştaynnn ...yetiştirdik büyüttük kıbrıs hattını batırmasını , acentaları kacırmasını , roma pazarımızın kaybını ona borçluyuz. Kıbrısta bize mecburlar ücreti yükseltin sonra acentalar toplandı ertesi sene diğer şirketleri piyasaya soktu... O bir dehaaaa.... THY nin yanında üç ,beş şirket daha kurdu ...yok ağaç yetiştirme yok süs balığı yok danışmanlık ...Eski yöneticiler iş bilmezdi sadece TK ile ilgilendi mesai ve mesai dısı.... O üstün zeka... eşi Bilgi işlemde tüm miles smile smüşteri bilgilerini yan şirketlere aktardı ... O mu tabiki torpilsiz geldi soutwestteki stajıyla ....Daha ne diyelim ki hakkında bu deha ve torpille sırtı yere gelmez...Yolu açık olsun ...Darısı diğer tepeden inmelerin basına ...
  • THY de torpil yok diyen arkadaş siz THY nın yanından geçmediniz sanırım ya da THY de çalısıyorsunuz koltuğunuzun derdine dayanıksız savunma gerçekleştiriyorsunuz. THY tamamen torpil dibine kadar .... Kafanızı toprağa gömmeyip gerçekleri görün eğer thy de iseniz en son Müdür ve üst düzey yöneticilerle Antalya da yapılan topalntıda en buyuk şikayet ve korku ne hakkında idi bilirsiniz . İstisnasız torpil çıkmadı mı . Ve hatta Hamdi bey sizde torpille girdiniz demedi mi ? Dediklerinize kargalar bile güler. İnandırıcılıgınız hiç kalmadı .
  • ilginctir bazi arkadaslar ankara denilen yerlesim bolgesinin memur kenti olup olmadigini sokaklarindaki arabalarindan veya sacma sapan evlere sacma sapan paralar veren malum insanlarin varligina gore degerlendirmis. ben ikibucuk senedir bu koca koyde yasiyorum ve net bir sekilde diyorum ki burasi sehir bile degil neden gelip koca koca sirketler hub kursun. bi sehrin basta belli bi kulturu, gecmisi bi durusu olmalidir. anadolujet icin beklenen son zaten. bu sehrin insanlari aksam 22den sonra birak disari cikmayi uyuyorlar. boyle seyler icin dinamik bi sehir olmasi gerek!!
  • Sn. Bakan Ali Babacanın kuzeniydi demişlerdi. Ama çalışkan ve profesyonel olduğunu THY deki arkadaşlardan çok duydum. Demek ki Hamdi Beyin yanında Başbakanın en sevdiği Bakanlardan Babacanın da hatırı yokmuş. Bu da demektir ki THY yönetimi; Milletvekili, Bakan, Başbakan yardımcısı dinlemiyor yani. THY de torpil morpil yok.Hani bazıları bağırıyorlar ya AKP yandaşlarını dolduruyor diye. Vallahi yalan.. Yönetim sadece akrabalarını, yeğenlerini, kız kardeşlerin akrabalarını (soyadı topçu değil farklı) ve en son diğer Rizelileri (başta köylülerini) işe alıyor. En uzak ilişkisi olanları ise TGS ye atıyor. Bu işlemlere de torpil denmez. Şirketi sahiplenmek denir sadece (!).. Helal size Karadenizli uşaklar.... vallahi büyüksünüz..

23 Nisan 2008 yılında kurulan THY’nin alt markası Anadolujet’in genel müdürü pozisyonundaki Sami Alan beklenmedik bir şekilde istifa etti. 

Ankara’yı Anadolu ile buluşturma projesi kapsamında kurulan ve kuruluşundan bu güne kadar tüm stratejiyi belirleyen Sami Alan’ın neden istifa kararı aldığı bilinmezken kararı duyan Anadolujet çalışanları şok oldu.

Başarılı çalışmaları ile tanınan Sami Alan’ın istifa kararının ardından İstanbul’a döndüğü belirtilirken Sami Alan’dan boşalan koltuğa kimin oturacağı merak konusu oldu.

Öte yandan Türk Hava Yolları kaynakları istifa kararı ile ilgili “İstifa yok görevden alındı ve genel müdürlük emrine verildi” şeklinde bilgi verdi.

Ayrıntılar gelecek...

©AirportHaber

ANADOLUJET'İ SARSAN İSTİFA

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Olacağı.... ~ 11 yıl önce
Anadolujet Sunexpress'e yamandı. Yakın bir zamanda Hacı Say gider Sami Alan gelir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
TGS genel Müdürü, Hamdi Topçu Başkanımızın köylüsüymüş. TGS, komple havalimanını THY uçaklarıyla beraber havaya uçursa yine Genel Müdürü görevden almazlar. Mükemmel hemşehricilik bu olsa gerek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy na ~ 11 yıl önce
sami beyi alacagınıza tgs genel müdürü nü alın thy pirestiji kalmadi carmadık ucak bırakmadılar durumları ortada başarılı idereci kaglmadı thy pes dogrusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Sayın Hüseyin Çavuşoğlu , Malesef korkuyorum ismimi vermekten ,bugün soyguncular ,deniz fenercileri dışarda rahat rahat gezerken konuşmaya çalısan üniversiteli sizden olmayan gençler hapislere atılıyor... Evet korkuyorum çünkü grev hakkı elinden atılmasın diye iş yavaşlatan 350 personel haksız yere işten atıldığı için .Evet korkuyorum çünkü biat etmediğim , yanlışları söylediğim için basıma gelmeyen kalmadı sayın Hüseyin Bey... Evet korkuyorum isim vermekten kalan son az seneminde bitemeyim yaptığım işten değil sadece egodan emeklilik hakkımın elimden alınmasından korkuyorum ... Yandaş olupta cesur olmak ne güzel ... Saygılarımla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Huseyin Cavusoglu ~ 11 yıl önce
Sami Bogazici Endustri muhendisliginden sınıf arkadasım. Daha sonra ABD de master yaptık tan sonra America West havayollarında çalıştı. Turkiyeye geri dönmeden önce zaten havacılık tecrübesi vardı. Kendi isimlerini yorumlarında vermeye cesaret edemeyenler bakıyorum Sami hakkında atıp tutuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok cesursun hamdi bey ~ 11 yıl önce
Eğer ali babacanın yakın akrabası olan birisini gözünü kırpmadan görevden alabiliyorsa, Hamdi beyi tebrik ediyorum. kimseden korkusu yok. müthiş özgüven. ama Syn bakanda bu saatten sonra boş durmayacaktır.bence riskli bir cesaret örneği..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
99 köy ~ 11 yıl önce
Sayın Sami Alan o kadar büyük ,o kadar bilgili ,o kadar o kadar dı ki 2003 de üniversite sonrası 3 senelik birikimiyle THY Gelir Yön. Bşk yrd olarak tepeden atandı .O dönemim Bşk. Nasuh Çetin ve Yrd Naz Hn. THY teamülünde ilk kez işten attırarak geldi. O bir dahi ..... o bir aynştaynnn ...yetiştirdik büyüttük kıbrıs hattını batırmasını , acentaları kacırmasını , roma pazarımızın kaybını ona borçluyuz. Kıbrısta bize mecburlar ücreti yükseltin sonra acentalar toplandı ertesi sene diğer şirketleri piyasaya soktu... O bir dehaaaa.... THY nin yanında üç ,beş şirket daha kurdu ...yok ağaç yetiştirme yok süs balığı yok danışmanlık ...Eski yöneticiler iş bilmezdi sadece TK ile ilgilendi mesai ve mesai dısı.... O üstün zeka... eşi Bilgi işlemde tüm miles smile smüşteri bilgilerini yan şirketlere aktardı ... O mu tabiki torpilsiz geldi soutwestteki stajıyla ....Daha ne diyelim ki hakkında bu deha ve torpille sırtı yere gelmez...Yolu açık olsun ...Darısı diğer tepeden inmelerin basına ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
THY de torpil yok diyen arkadaş siz THY nın yanından geçmediniz sanırım ya da THY de çalısıyorsunuz koltuğunuzun derdine dayanıksız savunma gerçekleştiriyorsunuz. THY tamamen torpil dibine kadar .... Kafanızı toprağa gömmeyip gerçekleri görün eğer thy de iseniz en son Müdür ve üst düzey yöneticilerle Antalya da yapılan topalntıda en buyuk şikayet ve korku ne hakkında idi bilirsiniz . İstisnasız torpil çıkmadı mı . Ve hatta Hamdi bey sizde torpille girdiniz demedi mi ? Dediklerinize kargalar bile güler. İnandırıcılıgınız hiç kalmadı .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 11 yıl önce
ilginctir bazi arkadaslar ankara denilen yerlesim bolgesinin memur kenti olup olmadigini sokaklarindaki arabalarindan veya sacma sapan evlere sacma sapan paralar veren malum insanlarin varligina gore degerlendirmis. ben ikibucuk senedir bu koca koyde yasiyorum ve net bir sekilde diyorum ki burasi sehir bile degil neden gelip koca koca sirketler hub kursun. bi sehrin basta belli bi kulturu, gecmisi bi durusu olmalidir. anadolujet icin beklenen son zaten. bu sehrin insanlari aksam 22den sonra birak disari cikmayi uyuyorlar. boyle seyler icin dinamik bi sehir olmasi gerek!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY de Torpil yok ~ 11 yıl önce
Sn. Bakan Ali Babacanın kuzeniydi demişlerdi. Ama çalışkan ve profesyonel olduğunu THY deki arkadaşlardan çok duydum. Demek ki Hamdi Beyin yanında Başbakanın en sevdiği Bakanlardan Babacanın da hatırı yokmuş. Bu da demektir ki THY yönetimi; Milletvekili, Bakan, Başbakan yardımcısı dinlemiyor yani. THY de torpil morpil yok.Hani bazıları bağırıyorlar ya AKP yandaşlarını dolduruyor diye. Vallahi yalan.. Yönetim sadece akrabalarını, yeğenlerini, kız kardeşlerin akrabalarını (soyadı topçu değil farklı) ve en son diğer Rizelileri (başta köylülerini) işe alıyor. En uzak ilişkisi olanları ise TGS ye atıyor. Bu işlemlere de torpil denmez. Şirketi sahiplenmek denir sadece (!).. Helal size Karadenizli uşaklar.... vallahi büyüksünüz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000