03 Mart 2011, Perşembe 08:41:01

ANADOLUJET'E 20 KOLTUK GARANTİ

Çanakkale Ticaret ve Sanayiciler Odası'ndan Anadolu Jet seferlerine destek...
  • Senin aslında bir suçun yok. Ama unutmaki havacılıkta ucuz ve promosyonlu uçanın fiyat farkını bileti geç alan ve pahalıya uçan öder ! Yolcuların bir kısmı aynı ucakda 40-50 TL ye uçarken diğer bir yolcu belkide yanında aynı sırada oturan 150-200 TL ye uçar. Muamele ve hizmetleri aynı olur. Extra bir hizmet almaz... Siz neyseniz oda odur... Kademeli bilet satış sistemine karşıyım ben, saçmalık... Müşteri çekmek için ve rekabet amaçlı bir stratejidir... Hiç bir havayolu trilyonluk yatırım yaparak sizi kara kaşınız kara gözünüz için ucuza taşımaz ! Sizden alamadıgı paranın farkını hatta fazlasını aynı uçakta uçan diğer yolcudan tahsil eder...
  • anadolujet'i bandırma'ya da bekliyoruz
  • Anadolujet'in Çanakkale-Ankara arası uçuşlarda da garanti koltuk durumu söz konusu mu yoksa zaten doluyor mu?
  • SEHIR OLARAK CANAKKALE' YE KATTIGINIZ ULASIM KOLAYLIGI VE HALKA GOSTERDIGINIZ YAKINLIKTAN DOLAYI SELIM BEY NEZDINDE TUM THY CALIŞANLARINA TESEKKUR EDIYORUM. UCUSLARIN DEVAMI ICIN HALK OLARAK LUTFEN SAHIP CIKALIM.CANAKKALEMIZI GELISTIRELIM.EGER THY DE SEFERLERINI KALDIRIRSA CANAKKALE HAVAALANI BIR DAHA TARIFELI SEFER GOREMEZ.
  • Sevgili arkadaşlar çto 64 tl ye aldığı biletlerle zaten ilk 10 koltuk satılmış oluyor ve kalan bilet ücretleri tavan yapıyor.geçen hatfa 148 tl ödeyerek istanbul a gittim benim suçum ne. haaa şunuda söyleyeyim selim bey lütfen birazda insanları düşünsün sadece kendi geleceğini garanti altına almaya çalışmasın.
  • Çok güzel bir gelişme,dilerim diğer şehirlere örnek olur.
  • Bence çok güzel olmuş eskiden gereksiz günlerde idi binemiyorduk ve şimdi 6 saat otobus yolculuğu yerine 45 dk uçağı tercih ediyoruz fiyat farkı buna değer son güne kadar bazen promosyonel biletler kalıyor. ÇTSO yu bu girişiminden dolayı kutlarım .
  • Arkadaşım saçmalıkta son noktasın vallahi.Bütün ticari şirketler diğerleriyle TİCARİ ANLAŞMALAR yaparlar.Malumunuz THY Kızılay değil.Ayrıca günde 20 koltuk garanti ederseniz THY size de seve seve aynı fiyatı verir.Yine ayrıca bu anlaşma uçağın geri kalan koltukları için promosyonel ücret uygulanmayacağı anlamına gelmez.Ayrıca orada görevli arkadaşımız Selim Bey'e de tebrikler.
  • bilet fiyatlari sizlerin yuzunden hicbir zaman ucuza bulunamiyor, acentalar, birlikler vb tüm ucuz biletleri rezerve edip diger tuketicileri pahalı bilet alma durumunda birakiyorlar.
ÇTSO yönetim kurulu üyeleri Çanakkale’de  Aralık ayında seferlere başlayan AnadoluJet uçak seferleri doluluk oranının arttırılması amacıyla 20 koltuk bilet garanti desteği sağladı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan ÇTSO Genel Sekreteri Abdurrahim Temiz; uçak seferlerinin devamlılığını sağlamak, uçak kullanımını yaygınlaştırmak ve doluluğu artırmak amacıyla ÇTSO tarafından Çanakkale-İstanbul seferlerine 10 koltuk geliş-gidiş olmak üzere günlük 20 koltuk bilet garantisi verildiğini belirterek; “Bildiğiniz gibi, odamızın da yakın takibi ve girişimleri ile başlayan Çanakkale - İstanbul – Çanakkale uçak seferleri, 23 Aralık 2010 tarihinden itibaren de AnadoluJet ile haftada üç günden her güne çıkarılmış, saatleri yeniden düzenlenmiştir. Seferlerin devamlılığını sağlamak, uçak kullanımını yaygınlaştırmak ve doluluğu artırmak amacı ile odamız tarafından Çanakkale-İstanbul(Sabiha Gökçen) Çanakkale seferlerine 10 koltuk geliş, 10 koltuk dönüş olmak üzere günlük 20 koltuk bilet garantisi verilmiştir. THY ile yapılan protokol kapsamında; üyelerimiz pazar, pazartesi seferleri için sefer süresine 72 saat kalana kadar, diğer sefer günleri için ise 36 saat kalana kadar 09.00 – 17.00 saatleri arasında 64,00 TL bilet bedelini oda’ya peşin ödemek koşulu ile taleplerini yapabileceklerdir. Bilet bedeli oda’ya ödenmeden rezervasyon kesinlikle yapılmayacaktır. Ayrıca biletlerde isim değişikliği, iptal, iade yapılması da mümkün değildir. Protokol 07 Mart 2011 tarihinde yürürlüğe girecektir” dedi.

(Çanakkale Olay)
ANADOLUJET'E 20 KOLTUK GARANTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Senin aslında bir suçun yok. Ama unutmaki havacılıkta ucuz ve promosyonlu uçanın fiyat farkını bileti geç alan ve pahalıya uçan öder ! Yolcuların bir kısmı aynı ucakda 40-50 TL ye uçarken diğer bir yolcu belkide yanında aynı sırada oturan 150-200 TL ye uçar. Muamele ve hizmetleri aynı olur. Extra bir hizmet almaz... Siz neyseniz oda odur... Kademeli bilet satış sistemine karşıyım ben, saçmalık... Müşteri çekmek için ve rekabet amaçlı bir stratejidir... Hiç bir havayolu trilyonluk yatırım yaparak sizi kara kaşınız kara gözünüz için ucuza taşımaz ! Sizden alamadıgı paranın farkını hatta fazlasını aynı uçakta uçan diğer yolcudan tahsil eder...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
anadolujet'i bandırma'ya da bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anadolujet'in Çanakkale-Ankara arası uçuşlarda da garanti koltuk durumu söz konusu mu yoksa zaten doluyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SEHIR OLARAK CANAKKALE' YE KATTIGINIZ ULASIM KOLAYLIGI VE HALKA GOSTERDIGINIZ YAKINLIKTAN DOLAYI SELIM BEY NEZDINDE TUM THY CALIŞANLARINA TESEKKUR EDIYORUM. UCUSLARIN DEVAMI ICIN HALK OLARAK LUTFEN SAHIP CIKALIM.CANAKKALEMIZI GELISTIRELIM.EGER THY DE SEFERLERINI KALDIRIRSA CANAKKALE HAVAALANI BIR DAHA TARIFELI SEFER GOREMEZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sevgili arkadaşlar çto 64 tl ye aldığı biletlerle zaten ilk 10 koltuk satılmış oluyor ve kalan bilet ücretleri tavan yapıyor.geçen hatfa 148 tl ödeyerek istanbul a gittim benim suçum ne. haaa şunuda söyleyeyim selim bey lütfen birazda insanları düşünsün sadece kendi geleceğini garanti altına almaya çalışmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çok güzel bir gelişme,dilerim diğer şehirlere örnek olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence çok güzel olmuş eskiden gereksiz günlerde idi binemiyorduk ve şimdi 6 saat otobus yolculuğu yerine 45 dk uçağı tercih ediyoruz fiyat farkı buna değer son güne kadar bazen promosyonel biletler kalıyor. ÇTSO yu bu girişiminden dolayı kutlarım .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım saçmalıkta son noktasın vallahi.Bütün ticari şirketler diğerleriyle TİCARİ ANLAŞMALAR yaparlar.Malumunuz THY Kızılay değil.Ayrıca günde 20 koltuk garanti ederseniz THY size de seve seve aynı fiyatı verir.Yine ayrıca bu anlaşma uçağın geri kalan koltukları için promosyonel ücret uygulanmayacağı anlamına gelmez.Ayrıca orada görevli arkadaşımız Selim Bey'e de tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bilet fiyatlari sizlerin yuzunden hicbir zaman ucuza bulunamiyor, acentalar, birlikler vb tüm ucuz biletleri rezerve edip diger tuketicileri pahalı bilet alma durumunda birakiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000