13 Aralık 2008, Cumartesi 10:17:10

AnadoluJet’te Anadolu lezzetleri...

Türk Hava Yolları markası olan AnadoluJet yolcularına yöresel lezzetleri tattıracak.
  • Mustafa Kaya bıktırdı git kardeşim yeni cami önüne. .adam boyuna Thy ye dua ediyor.Adamın yazdıklarını okudukca boyuna kabarıyorum tekerlek koyamayacakmıyız yahu.Pilot diye yazıyorsun ne pilotusun nerede uçuyorsun. Asker olman mümkün değilde sen nerede pilot oldun.Her konudada yorum yazıyorsun.
  • BİRİ BUNU HALKIMIZA ANLATSIN NEDEN HERKESİN LİMİTSİZ TAŞIMA HAKKI OLMAZZZZZZZZZ NE OLUR BİRİ BUNU HALKIMIZA ANLATSIN
  • USAS gittiğinden bu yana ne yazık ki THY ikramı adam olmadı. Hala buz gibi sandviçler vermeye devam ediyorlar. Lahmacun vs gibi yemekler vermeye çalışıyorlar. Hiç birşey bilmiyorsanız, kalkıp rakipler ne yapıyor diye bakacaksınız. Lokanta ile uçak içi ikram arasında ki farkı yeni şirket anlayamadı galiba. Birşey yapamıyorsanız, gidin bir gourmet ile anlaşın. Size yol göstersin. Bilmemek ayıp değil.
  • ucakga yemek icin binen bir sen varsin herhalde
  • Uçuşlarında ücretsiz ikram niyetine 3x6 cm ebatlarında Ülker DanKek ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bardakta Hamidiye Suyu'nu veren zihniyet, şimdi de "Bazı Seferlerde" Fıstık içi, Fıstık ezmesi ve Kuru Kayısı verecekmiş. Uçuşa başlandığında Kuru Kayısıyı yiyen yolcular uçak inişe geçeceği zaman kemer ikaz ışıklarına ve ekibin uyarılarına rağmen tuvaletten çıkmayınca AnadoluJet yine haber malzemesi olacak. Onun yerine diğer DMH'lar gibi (Pegasus, Sun Express) yolcunun parasını ödeyip de gerçekten doyurucu ürünler satın alabileceği bir ikram sistemi oluştursalar ya. Allah'ım sen akıl fikir ihsan eyle şu THY (AnadoluJet) yönetimine.
  • Allah bu guzel hizmeti yapanlardan razi olsun... NE guzel
  • ya su ahl deki iç hatlar terminalının yemekhanesınıde bı degıstırsek hıc fena olmaz aslında.
  • En azından amerikan tarzı fast food lardan iyidir.:) Hatay künefeside var mı:p

“Uçmanın bir lüks değil, Anadolu halkının hakkı” düşüncesinden yola çıkılarak  yapılandırılan ve 23 Nisan 2008 tarihinde seferlere başlayıp Ankara merkezli yolcu sayısında önemli oranda artış yakalayan AnadoluJet şimdi de  yolcularını mutlu edecek yeni bir uygulamaya imza atacak.

Zengin lezzetlere sahip olan Ülkemizin tatlarını yolcularına ulaştırmayı hedefleyen AnadoluJet bu uygulamayla haftanın bazı günleri belirli seferlerde fıstık içi, fıstık ezmezi, kuru kayısı gibi Anadolu’ya özgü tatları ikram edecek.

Gaziantep Güneydoğu Birlik Tarım Kooperatifi ve Malatya Sanayi ve Ticaret Odası’yla yapılan anlaşma sonucunda yolculara ulaşacak Anadolu lezzetlerinin çeşitlendirilmesi için de çalışmalar yürütülüyor.

AnadoluJet’te Anadolu lezzetleri...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

bıktırdı ~ 15 yıl önce
Mustafa Kaya bıktırdı git kardeşim yeni cami önüne. .adam boyuna Thy ye dua ediyor.Adamın yazdıklarını okudukca boyuna kabarıyorum tekerlek koyamayacakmıyız yahu.Pilot diye yazıyorsun ne pilotusun nerede uçuyorsun. Asker olman mümkün değilde sen nerede pilot oldun.Her konudada yorum yazıyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzrumuz ~ 15 yıl önce
BİRİ BUNU HALKIMIZA ANLATSIN NEDEN HERKESİN LİMİTSİZ TAŞIMA HAKKI OLMAZZZZZZZZZ NE OLUR BİRİ BUNU HALKIMIZA ANLATSIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Catering ~ 15 yıl önce
USAS gittiğinden bu yana ne yazık ki THY ikramı adam olmadı. Hala buz gibi sandviçler vermeye devam ediyorlar. Lahmacun vs gibi yemekler vermeye çalışıyorlar. Hiç birşey bilmiyorsanız, kalkıp rakipler ne yapıyor diye bakacaksınız. Lokanta ile uçak içi ikram arasında ki farkı yeni şirket anlayamadı galiba. Birşey yapamıyorsanız, gidin bir gourmet ile anlaşın. Size yol göstersin. Bilmemek ayıp değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
ucakga yemek icin binen bir sen varsin herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 15 yıl önce
Uçuşlarında ücretsiz ikram niyetine 3x6 cm ebatlarında Ülker DanKek ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bardakta Hamidiye Suyu'nu veren zihniyet, şimdi de "Bazı Seferlerde" Fıstık içi, Fıstık ezmesi ve Kuru Kayısı verecekmiş. Uçuşa başlandığında Kuru Kayısıyı yiyen yolcular uçak inişe geçeceği zaman kemer ikaz ışıklarına ve ekibin uyarılarına rağmen tuvaletten çıkmayınca AnadoluJet yine haber malzemesi olacak. Onun yerine diğer DMH'lar gibi (Pegasus, Sun Express) yolcunun parasını ödeyip de gerçekten doyurucu ürünler satın alabileceği bir ikram sistemi oluştursalar ya. Allah'ım sen akıl fikir ihsan eyle şu THY (AnadoluJet) yönetimine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa Kaya (pilot) ~ 15 yıl önce
Allah bu guzel hizmeti yapanlardan razi olsun... NE guzel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yemekhane ~ 15 yıl önce
ya su ahl deki iç hatlar terminalının yemekhanesınıde bı degıstırsek hıc fena olmaz aslında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erhan ~ 15 yıl önce
En azından amerikan tarzı fast food lardan iyidir.:) Hatay künefeside var mı:p

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000