24 Ağustos 2013, Cumartesi 11:48:14

ANADOLUJET YENİDEN BAŞLIYOR

AnadoluJet, 2 Eylül 2013 tarihi itibariyle Kocaeli-Ankara seferlerine kerşılıklı olarak tekrar başlamayı planlıyor.
  • şimdi oldu. trabzon ne alakaydı. sen saçmala sonra talep yok de.
  • Antalya-Isparta ve Antalya-Gazipaşa uçuşlarını da acilen bekliyoruz
  • Hatay-Lefkoşe ne zaman başlayacak ?
  • Bu işin öncelikli şartı tanıtım ve reklam.Bora,aç-kapayla denedi,dolduramadı.Kimsenin haberi olmadan yolcu sizi bilip tanıyamaz.Kocaeli,Sakarya ve Düzce yerel yöneticileri kendi bölge halkına bunu çok iyi duyurmaları ve havalimanına 25-30 kişilik otobüsle servis koymaları gerekir.İzmit ve Adapazarından SAW a her saat ücretli servis varken...
  • Uşak uçuşu beklemiyorum artık. havaalanı sadece altınlarımızın Kanada'ya transferi için kullanılıyor. yeni açılan zafer havaalanindaki absurd uçuş saatleri de uçmayı işlevsel kılıyor.
  • Uşak'a da sefer duzenlensin.Zafer havalimani 100 km,İzmir 200 km,Denizli Havalimani 110 km.ortada kaldik.Lutfen Usak'a sefer duzenleyin.İllaki burokrasi mi olmasi lazim.Burdan yetkililere sesleniyorum.Haydi Usak İstanbula ucagggg)
  • Ankara hattı kesinlikle çalışmaz. Zamanında Borajet de ilan edip ilk uçuşu gerçekleştirmeden tarifeden kaldırmıştı. Sanki havalimanının kapanmasını isteyenlerin sorumlu İzmitliler diyebilmesi için son denemesi.
  • Kahramanmarasa birajet ucuyor ben böyle adeletsizlik görmedim. K.maras kesinlikle anadolujet düzenlemeli seferlerini borajet degil
  • Izmitliler bu şansı iyi değerlendirmeli... Ankara gidişler 59 tl... Diğer şehirler aktarmali 99 tl. Bu fiyatlar bir süre geçerli olacak. Kaçırmayin bence...
  • lütfen birisi temel kotile sorabilirmi uşak havalimanına ne zaman seferler başlayacak?? güneydoğu anadoluda veya karadeniz kıyısında değiliz ama yinede seferlerin başlamasını bekliyoruz. saygılar.

AnadoluJet'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, sanayinin başkenti olarak kabul edilen ve  istihdam kapasitesi ile pek çok ilden vatandaşı bir araya toplayan Kocaeli'ni Ankara üzerinden bir saatten daha az aktarmalarla tüm Türkiye ile tekrar buluşturmaya hazırlanıyor.

23 Ağustos tarihinde Kocaeli Ticaret Odası tarafından düzenlenen, yerel ve mülki idare temsilcilerinin yanı sıra sanayi odaları ve sivil toplum örgütlerinin de davetli olduğu toplantıya katılan AnadoluJet'in İcrasından Sorumlu Türk Hava Yolları (THY) Bölgesel Uçuşlar Başkanı İbrahim Doğan, çok yakında Ankara - Kocaeli karşılıklı seferlerinin başlayacağını bildirdi.

Kocaeli halkının konforlu seyahat etmesi için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Doğan, uçuşların ekonomik olması için büyük özen gösterdiklerini vurguladı. Her gün Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı'ndan hareket etmesi planlanan uçakların 150 kişilik kapasiteye sahip olacağını kaydeden Doğan, yolcuların Kocaeli – Ankara direkt uçuşlarını 59 liradan, çok kısa bekleme süreleri ile Kocaeli'den Ankara aktarmalı tüm diğer kentlere uçuşlarını 99 liradan başlayan fiyatlarla karşılıklı olarak yapabileceklerini ifade etti.

Doğan,Türkiye'nin, İstanbul'dan sonra en büyük sanayi merkezi olan Kocaeli'nin gayrisafi hasılasında sanayi sektörünün payının 2013 itibari ile yüzde 70'i aştığına dikkati çekerek, AnadoluJet olarak Avrupa ve Asya'yı kara ve demiryolu ile bağlayan Kocaeli'ni hava yolu trafiği açısından da konforlu bir hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Bu amaç ile kısa bir süredir şehrin yerel ve mülki idarecileri ile toplantılar yaptıklarını ifade eden Doğan, bu görüşmeler neticesinde ihtiyaçları ve sorunları dinleyerek  bir yol haritası çıkarttıklarını, 2 Eylül tarihi itibariyle de Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı'ndan Ankara'ya karşılıklı seferleri başlatmayı müjdelemekten gurur duyduğunu dile getirdi.

ANADOLUJET YENİDEN BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

heh ~ 11 yıl önce
şimdi oldu. trabzon ne alakaydı. sen saçmala sonra talep yok de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEST ~ 11 yıl önce
Antalya-Isparta ve Antalya-Gazipaşa uçuşlarını da acilen bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HTY ~ 11 yıl önce
Hatay-Lefkoşe ne zaman başlayacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
Bu işin öncelikli şartı tanıtım ve reklam.Bora,aç-kapayla denedi,dolduramadı.Kimsenin haberi olmadan yolcu sizi bilip tanıyamaz.Kocaeli,Sakarya ve Düzce yerel yöneticileri kendi bölge halkına bunu çok iyi duyurmaları ve havalimanına 25-30 kişilik otobüsle servis koymaları gerekir.İzmit ve Adapazarından SAW a her saat ücretli servis varken...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Uşak uçuşu beklemiyorum artık. havaalanı sadece altınlarımızın Kanada'ya transferi için kullanılıyor. yeni açılan zafer havaalanindaki absurd uçuş saatleri de uçmayı işlevsel kılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uşak ~ 11 yıl önce
Uşak'a da sefer duzenlensin.Zafer havalimani 100 km,İzmir 200 km,Denizli Havalimani 110 km.ortada kaldik.Lutfen Usak'a sefer duzenleyin.İllaki burokrasi mi olmasi lazim.Burdan yetkililere sesleniyorum.Haydi Usak İstanbula ucagggg)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ankara hattı kesinlikle çalışmaz. Zamanında Borajet de ilan edip ilk uçuşu gerçekleştirmeden tarifeden kaldırmıştı. Sanki havalimanının kapanmasını isteyenlerin sorumlu İzmitliler diyebilmesi için son denemesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahramanmaras ~ 11 yıl önce
Kahramanmarasa birajet ucuyor ben böyle adeletsizlik görmedim. K.maras kesinlikle anadolujet düzenlemeli seferlerini borajet degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maraşlı ~ 11 yıl önce
Kahramanmaraş turkıyenın sanayi şehirlernin basında geliyor ama gelin görunki en kötü havaalanına sahibiz ve doğru duzgun sefer yok gece ucusu yok böyle adaletsizlik ben görmedim.1milyonluk sanayi şehri 30bin unıversite öğrencisi 35 bin mülteci 600 nato askeri bulunan sanayi şehrinde doğru dzugun ne havaalanı var ne sefer var ve hukumete en fazla destek veren illerin basında geliyor yazıklar olsun.
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Izmitliler bu şansı iyi değerlendirmeli... Ankara gidişler 59 tl... Diğer şehirler aktarmali 99 tl. Bu fiyatlar bir süre geçerli olacak. Kaçırmayin bence...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sıradanbirvatandaş ~ 11 yıl önce
lütfen birisi temel kotile sorabilirmi uşak havalimanına ne zaman seferler başlayacak?? güneydoğu anadoluda veya karadeniz kıyısında değiliz ama yinede seferlerin başlamasını bekliyoruz. saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
batı ~ 11 yıl önce
batıda olunca adıda uşak olunca uçak gelmez eğer uşak adı gibi karadeniz uşağı olaydı yada bakanımız uşaklı olaydı gelirdi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000