18 Haziran 2009, Perşembe 13:16:39

AnadoluJet ve SunExpress'ten ortaklık anlaşması

SunExpress ve Türk Hava Yolları markası AnadoluJet arasında ortak uçuş (codeshare) anlaşması yapıldı.
  • Sn KRK; basit anlaşılır ve aydınlatıcı cevabınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla GMD
  • SunExpress'in kuruluş tüzüğünde Genel Müdürün Lufthansa'dan, Gen.Md.Yrd sının da THY tarafından atanacağı hükmü vardır; durum bundan ibarettir. Saygılarımla, KRK
  • "Ben diyorum Bayram Haftası sen diyorsun Mangal Tahtası" diye güzel bir söz vardır Türkçemiz de. Aslında benim söylediklerimi anlayabilmek son derece kolay ama görüyorum ki bazı inatçı ve liberal müsvettesi arkadaşlar konuyu milliyetçilik çercevesinde değerlendiriyor. "Sormak ayıp değil" türünde de vechiz sözlerle sığ düşüncelerini haklı çıkarma gayretine giriyorlar. Zaten biz de yorumların en başında "Sunexpress'de bir Türk Gn Md göremiyor olmamızın sebebi nedir? " diye sorduk ve cevabı öğrendik. İstersen tekrar sorayım "Vasıfları uygun bir Türk 'ün Sunexpress'de Gn Md. olmasını engelleyen bir durum var mı? Yok mu? " Hadi bakalım biz bilmiyor olmaktan utanmadık ve öğrenmek için sorduk. Cevap ?
  • ARKADASLAR SİZ LAGA LUGA YAPMAYA DEVAM EDİN 2009 EN FAZLA YOLCU UCURAN SIRKETLERIN DHMI TARAFINDAN ACIKLANAN RAKAMLARINI GORDUGUMUZDE TEKRAR KONUSURUZ. AYRICA BÜTÜN YABANCI ORTAKLI SIRKETLERIN OLUSTURMUS OLDUĞU İSTİHDAMI KÜÇÜMSÜYORSUNUZ. İSTERSENİZ TOYOTAYI, MERCEDESİ, FİAT, SİEMENS, BOSCH, VB KAPATALIM BİNLERCE KİŞİ İŞSİZ KALSIN, SİZ DE O MİLLİYETÇİ DUYGULARLA O KİŞİLERİN AİLELERİN COCUKLARIN KARNINI DOYURURSUNUZ. LÜTFEN SAÇMALAMAYIN ARKADAŞLAR! YAZMADAN ÖNCE DÜŞÜNÜN, ONU BECEREMİYORSANIZ SORUN, SORMAK AYIP DEĞİL BİLMEMEKDE AMA BİLMEDEN KONUSMAK AYIP. HERKESE KOLAY GELSİN.
  • POLEMİK MERAKLILARI başlığı ile yazan yorumcuya: "O pozisyonu hak etmeyen birine sadece Türk olduğu için o makamı tevcih etmek kadar tam tersi de yanlıştır" diyen birine "şu eziklik kompleksinden ne zaman kurtulacaksınız siz?" gibi aptalca bir ifade kullanmak iki sebepten olabilir. Ya okuduğunuzu anlayıp, yorumlama becerisinden uzaksını, ya da ne olursa olsun yabancı olsun anlayışı ana düsturunuz olmuş demektir. Zat-ı alinizin ayrımcılığa tabi tutulmasını kabul ediyor ve içinize sindirebilirsiniz ama hayran olduğunuz batı ve modern dünya buna ayrımcılık diyor ve işyerlerinde uygulanmasını da suç sayıyor.
  • bu ülkedeki pek çok yabancı ortaklığın genel müdürü hep türk mü ki sunexpress kusur kalsın? ayrıca neden bu kadar önemli bu "genel müdür" makamı? şu eziklik kompleksinden ne zaman kurtulacaksınız siz? benim çalıştığım şirketin genel müdürü de türk değil ve hiç bir problem yok.. ama siz polemik istiyorsunuz anladığım kadarı ile.. kolay gelsin
  • YAHU ŞU SUN EKSPRES ŞU KALİTELİ HİZMETİNİ ALMANLARA ALMANYADA DA VEREBİLSEDE BİZDE GURUR DUYSAK.BU NASIL ORTAKLIKMIŞ BE KARDEŞİM.Yapabiliyorsanız ALMANYADA DA İÇ HAT UÇUN BAKALIM.KENDİLERİNİ HİZMETKAR GÖSTERENLER KİME HİZMET ETTİĞİNİZ ORTADA.
  • KOMPLEKS BAŞLIĞI İLE YAZAN YORUMCUYA : Benim söylediğim husus taşıdığı vasıflar ile o görevi hak eden birinin sadece milliyetinin Türk olması sebebiyle o göreve getirilemiyecek olmasının doğru olup olmadığıydı. Eğer doğru ise modern dünyada bunun adına milliyete dayanan ayrımcılık denir. Ayrımcılığın tanımı da şu şekildedir: Bir kişi ya da gruba yaş, ırk, renk, milliyet ya da etnik köken; cinsiyet, hamilelik ya da medeni durum; özürlülük; dini inanç; cinsel tercih veya diğer kişisel özellikler nedeniyle başka kişi ya da gruplara göre farklı davranılması. Bunu da anlamadı iseniz daha basit izah edeyim. O pozisyonu hak etmeyen birine sadece Türk olduğu için o makamı tevcih etmek kadar tam tersi de yanlıştır . Saygılarımla
  • sağ cepten al sol cebe yok olmuş...
  • ne fark edecek genel müdürün kim olduğu? şirket iyi hizmet sunuyor mu? evet. rekabet getiriyor mu? evet. bu sayede uçak yolcusu sayısını artırıyor mu? evet. aaaaa duydunuz mu, genel müdür Türk değilmiş.. o zaman olmaaaazzzz.... van münüt.. van münüt..

Yapılan anlaşmaya göre, birinci yılını kısa süre önce dolduran ve ilk yılında 2 milyon 525 bin yolcu taşıyan AnadoluJet, SunExpress’in İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Antalya ve Bursa’dan gerçekleştirdiği iç ve dış hat uçuşlarına da bilet kesebilecek.

Anadolu halkını uçakla tanıştırmak ve daha fazla yolcunun hava ulaşımını tercih etmesini sağlamak amacıyla yola çıkan AnadoluJet, Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress ile başlattığı ortak uçuşlar sayesinde mevcut tarifesini zenginleştirecek ve yolcularına yeni destinasyonlara da düşük ücretlerle uçma imkanı getirecek.

01 Temmuz 2009 tarihinde yürürlüğe girecek anlaşma sonrasında AnadoluJet, SunExpress’in iç hatlarda İstanbul Sabiha Gökçen’den Antalya, Trabzon, Adana, Diyarbakır, Erzurum, Kars, Van, Samsun, İzmir ve Sivas’a; İzmir’den Trabzon, Van, Malatya, Samsun, Gaziantep, Adana, Antalya, Erzurum, Kayseri, Antalya, Sivas, Diyarbakır’a; Antalya’dan Van, Diyarbakır, Adana, Kayseri, Malatya, Gaziantep, İzmir, Bursa, Bodrum, Dalaman, Trabzon, Erzurum, Samsun ve İstanbul Sabiha Gökçen’e ve Bursa’dan Erzurum, Trabzon ve Antalya’ya yaptığı seferlere bilet kesebilecek.

AnadoluJet aynı şekilde SunExpress’in dış hatlarda Antalya’dan Frankfurt, Münih, Zürih, Basel, Viyana, Amsterdam, Hamburg, Düsseldorf, Berlin ve Stuttgart’a, İzmir’den Köln/Bonn, Frankfurt, Hannover, Münih, Stuttgart, Zürih, Berlin, Nurnberg, Düsseldorf, Stockholm, Amsterdam ve Oslo’ya ve İstanbul Sabiha Gökçen’den Berlin, Amsterdam, Hannover, Köln/Bonn, Stuttgart, Frankfurt ve Münih’e yaptığı seferleri de yolcularının hizmetine sundu. Böylece dış hat devam etmek isteyen AnadoluJet yolcuları Sun Express uçuşlarından avantajlı ücretler ve uygun bağlantılarla yararlanabilecek.

AnadoluJet ve SunExpress'ten ortaklık anlaşması

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 15 yıl önce
Sn KRK; basit anlaşılır ve aydınlatıcı cevabınız için çok teşekkür ederim. Saygılarımla GMD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SunExpress'in kuruluş tüzüğünde Genel Müdürün Lufthansa'dan, Gen.Md.Yrd sının da THY tarafından atanacağı hükmü vardır; durum bundan ibarettir. Saygılarımla, KRK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"Ben diyorum Bayram Haftası sen diyorsun Mangal Tahtası" diye güzel bir söz vardır Türkçemiz de. Aslında benim söylediklerimi anlayabilmek son derece kolay ama görüyorum ki bazı inatçı ve liberal müsvettesi arkadaşlar konuyu milliyetçilik çercevesinde değerlendiriyor. "Sormak ayıp değil" türünde de vechiz sözlerle sığ düşüncelerini haklı çıkarma gayretine giriyorlar. Zaten biz de yorumların en başında "Sunexpress'de bir Türk Gn Md göremiyor olmamızın sebebi nedir? " diye sorduk ve cevabı öğrendik. İstersen tekrar sorayım "Vasıfları uygun bir Türk 'ün Sunexpress'de Gn Md. olmasını engelleyen bir durum var mı? Yok mu? " Hadi bakalım biz bilmiyor olmaktan utanmadık ve öğrenmek için sorduk. Cevap ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ARKADASLAR SİZ LAGA LUGA YAPMAYA DEVAM EDİN 2009 EN FAZLA YOLCU UCURAN SIRKETLERIN DHMI TARAFINDAN ACIKLANAN RAKAMLARINI GORDUGUMUZDE TEKRAR KONUSURUZ. AYRICA BÜTÜN YABANCI ORTAKLI SIRKETLERIN OLUSTURMUS OLDUĞU İSTİHDAMI KÜÇÜMSÜYORSUNUZ. İSTERSENİZ TOYOTAYI, MERCEDESİ, FİAT, SİEMENS, BOSCH, VB KAPATALIM BİNLERCE KİŞİ İŞSİZ KALSIN, SİZ DE O MİLLİYETÇİ DUYGULARLA O KİŞİLERİN AİLELERİN COCUKLARIN KARNINI DOYURURSUNUZ. LÜTFEN SAÇMALAMAYIN ARKADAŞLAR! YAZMADAN ÖNCE DÜŞÜNÜN, ONU BECEREMİYORSANIZ SORUN, SORMAK AYIP DEĞİL BİLMEMEKDE AMA BİLMEDEN KONUSMAK AYIP. HERKESE KOLAY GELSİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
POLEMİK MERAKLILARI başlığı ile yazan yorumcuya: "O pozisyonu hak etmeyen birine sadece Türk olduğu için o makamı tevcih etmek kadar tam tersi de yanlıştır" diyen birine "şu eziklik kompleksinden ne zaman kurtulacaksınız siz?" gibi aptalca bir ifade kullanmak iki sebepten olabilir. Ya okuduğunuzu anlayıp, yorumlama becerisinden uzaksını, ya da ne olursa olsun yabancı olsun anlayışı ana düsturunuz olmuş demektir. Zat-ı alinizin ayrımcılığa tabi tutulmasını kabul ediyor ve içinize sindirebilirsiniz ama hayran olduğunuz batı ve modern dünya buna ayrımcılık diyor ve işyerlerinde uygulanmasını da suç sayıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu ülkedeki pek çok yabancı ortaklığın genel müdürü hep türk mü ki sunexpress kusur kalsın? ayrıca neden bu kadar önemli bu "genel müdür" makamı? şu eziklik kompleksinden ne zaman kurtulacaksınız siz? benim çalıştığım şirketin genel müdürü de türk değil ve hiç bir problem yok.. ama siz polemik istiyorsunuz anladığım kadarı ile.. kolay gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YAHU ŞU SUN EKSPRES ŞU KALİTELİ HİZMETİNİ ALMANLARA ALMANYADA DA VEREBİLSEDE BİZDE GURUR DUYSAK.BU NASIL ORTAKLIKMIŞ BE KARDEŞİM.Yapabiliyorsanız ALMANYADA DA İÇ HAT UÇUN BAKALIM.KENDİLERİNİ HİZMETKAR GÖSTERENLER KİME HİZMET ETTİĞİNİZ ORTADA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KOMPLEKS BAŞLIĞI İLE YAZAN YORUMCUYA : Benim söylediğim husus taşıdığı vasıflar ile o görevi hak eden birinin sadece milliyetinin Türk olması sebebiyle o göreve getirilemiyecek olmasının doğru olup olmadığıydı. Eğer doğru ise modern dünyada bunun adına milliyete dayanan ayrımcılık denir. Ayrımcılığın tanımı da şu şekildedir: Bir kişi ya da gruba yaş, ırk, renk, milliyet ya da etnik köken; cinsiyet, hamilelik ya da medeni durum; özürlülük; dini inanç; cinsel tercih veya diğer kişisel özellikler nedeniyle başka kişi ya da gruplara göre farklı davranılması. Bunu da anlamadı iseniz daha basit izah edeyim. O pozisyonu hak etmeyen birine sadece Türk olduğu için o makamı tevcih etmek kadar tam tersi de yanlıştır . Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sağ cepten al sol cebe yok olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne fark edecek genel müdürün kim olduğu? şirket iyi hizmet sunuyor mu? evet. rekabet getiriyor mu? evet. bu sayede uçak yolcusu sayısını artırıyor mu? evet. aaaaa duydunuz mu, genel müdür Türk değilmiş.. o zaman olmaaaazzzz.... van münüt.. van münüt..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000