06 Şubat 2012, Pazartesi 08:43:42

ANADOLUJET UÇUŞLARINA DÜZENLEME

Türk Hava Yolları (THY) kuruluşu Anadolujet'in, Borajet ile yapılan anlaşma çerçevesinde 28 Aralık 2011'de başlattığı Eskişehir-İstanbul ve Eskişehir-İzmir karşılıklı uçak sefer saatlerinde 7 Şubat'tan itibaren düzenleme yapılacak.
  • Bu hat iş yapar ama bu fiyatlarla değil.Eskişehir üniversite şehri,yani öğrenci şehri.Eskişehir-İstanbul arası fiyatlar 79 liradan başlıyor.bu fiyata kim uçar??? fiyatlar düşürülse tutar bence bu hat.
  • Akıl var maktık var. Hiç Eskişehirden komşu yada bir il sonraki yerlere sefer konurmu??? ÇÖZÜM çok basit. Eskişehir - Kütahya - Altıntaş arasına biran önce hızlı tren yapın, Eskişehiri Karadenize, Akdenize, Doğuya veya Yurtdışına bağlayın...
  • Sabırlı olunursa Bursa Adana arası iş yapar.
  • GİŞELERDEN ÇIKTINIZMI ESKİŞEHİR ARABA İLE 3 SAAT SÜRÜYOR...BU MESAFEYE UÇAK KONURMU...TABİİKİ BOŞ GİDER ...
  • Yıllardır Eskişehir'e seferler koyulur sonra kimse gitmez ve hat kapanır.İstanbul ve Ankaraya bu kadar yakın olan bir şehirde kimse uçakları doldurmaz hala anlayamadı bunu siyasiler
  • Sabah gidip aksam gelmek isteyen napacak? Iyiki 1 subatta ucmusum ben
  • daha önce thy'nin ahl-esk seferleri yolcu azlığından dolayı iptal edilmişti.bu defa ahl yerine saw varış noktalı oldu.eskişehir -istanbul arasını otomobille gitseniz varmanız 4 saati bulmuyor.bu hatta uçmanın hiçbir mantığı,ısrar etmenin bir gereği yok.bu hattakı doluluk oranlarını bilmiyoruz ama büyük bir ihtimalle fazla yolcu çıkmayabilir ve seferler yine iptel edilebilir ve bu işin sonu hüsranla bitmesi de çok olası gözüküyor.
TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir Yerel Yönetimler Şurası'nda yaptığı konuşmada, Eskişehirlilerin, İstanbul ve İzmir'e uçuş saatlerinin yeniden düzenlenmesini istediklerini hatırlatarak, kendilerinin de bu istekler doğrultusunda hava yolu şirketi yetkilileriyle bu talep doğrultusunda görüşmelerde bulunduklarını kaydetti.

Hava yolu şirketi yetkilileriyle yapılan çalışmalar sonucunda Eskişehir-İstanbul ve Eskişehir-İzmir karşılıklı uçak seferlerinin daha uygun saatlerde yapılacağını ifade eden Avcı, şöyle konuştu: "Yapılan yeni düzenlemeyle 7 Şubat-24 Mart arası her salı, perşembe, cumartesi günleri Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan Eskişehir'e saat 21.00'da, Eskişehir'den de İzmir'e saat 22.20'de uçuş olacak. 8 Şubat-23 Mart arası her çarşamba, cuma, pazar günleri İzmir'den Eskişehir'e saat 09.10'da, Eskişehir'den Sabiha Gökçen'e ise saat 11.00'da uçuşlar yapılacak. Hava yolu yetkilileri önümüzdeki aylarda yolcu sayısında ciddi artışlar bekliyor. Bu durumda haftanın her günü sabah gidip, akşam dönecek şekilde sefer sayısı da artabilir."
ANADOLUJET UÇUŞLARINA DÜZENLEME

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu hat iş yapar ama bu fiyatlarla değil.Eskişehir üniversite şehri,yani öğrenci şehri.Eskişehir-İstanbul arası fiyatlar 79 liradan başlıyor.bu fiyata kim uçar??? fiyatlar düşürülse tutar bence bu hat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Akıl var maktık var. Hiç Eskişehirden komşu yada bir il sonraki yerlere sefer konurmu??? ÇÖZÜM çok basit. Eskişehir - Kütahya - Altıntaş arasına biran önce hızlı tren yapın, Eskişehiri Karadenize, Akdenize, Doğuya veya Yurtdışına bağlayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sabırlı olunursa Bursa Adana arası iş yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
GİŞELERDEN ÇIKTINIZMI ESKİŞEHİR ARABA İLE 3 SAAT SÜRÜYOR...BU MESAFEYE UÇAK KONURMU...TABİİKİ BOŞ GİDER ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yıllardır Eskişehir'e seferler koyulur sonra kimse gitmez ve hat kapanır.İstanbul ve Ankaraya bu kadar yakın olan bir şehirde kimse uçakları doldurmaz hala anlayamadı bunu siyasiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sabah gidip aksam gelmek isteyen napacak? Iyiki 1 subatta ucmusum ben

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
daha önce thy'nin ahl-esk seferleri yolcu azlığından dolayı iptal edilmişti.bu defa ahl yerine saw varış noktalı oldu.eskişehir -istanbul arasını otomobille gitseniz varmanız 4 saati bulmuyor.bu hatta uçmanın hiçbir mantığı,ısrar etmenin bir gereği yok.bu hattakı doluluk oranlarını bilmiyoruz ama büyük bir ihtimalle fazla yolcu çıkmayabilir ve seferler yine iptel edilebilir ve bu işin sonu hüsranla bitmesi de çok olası gözüküyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000