25 Haziran 2009, Perşembe 14:53:05

ANADOLUJET UÇAĞINDA BOMBA PANİĞİ (GÜNCELLENDİ)

AnadoluJet'in Ankara-Mardin seferine hazırlanan uçağında bomba paniği yaşanıyor.
  • " ... " işte dümdüz bi yurdum insanı...uçağı kaçıran dedin mi ..çekiceksin silahı kaçıracaksın...veya geç kalacaksın
  • İlk yorum yazan arkadaş, "Uçağı kaçıran arkadaş kim acaba?" demekle, sanırım birisi uçağa yetişememiş demek istiyor. İşte bu adam uçağa bomba koyup, uçağı kaçırmış pozisyonuna yatmıştır gibi.
  • Bazen düşünceler yazıların önüne geçebiliyor. Bu ülkede uçağın kalkış saatini tembelliği veya trafik sıkışıklığı hatta havalimanında milli maçı seyrediyorum, içkimi henüz bitirmedim, .... vb. nedeniyle kaçıran akıllı arkadaşlarımız bomba ihbarı yaparak uçağı geciktiriyor ve uçağa yetişebileceğini zannediyorlar. Yine kim kaçırmış diye onu kast etmiştim. Bir de 155 Murat'çılar var ama o konu biraz daha değişik.
  • Uçağı kaçıran mı kim???Olayı anlamadınız galiba uçak kaçırılmamaış.Bomba ihbarı yapılmış.İhbarı yapan kim acaba?diye bir soru sorulabilir ama sizin ki biraz manasız olmuştur.Lütfen biraz daha dikkat.
  • Uçağı kaçıran arkadaş kim acaba? Tespit edilirse bir daha yapma mı denilecek, yoksa uluslararası anlaşmaya atılan imzanın arkasında durularak şiddetle cezalandırılacak mı? Unutmayalım ki, Amsterdam kazasından sonra tv. kanallarından biri eski bir uçak korsanını "emekli hava korsanı" etiketi ile uzman olarak ekrana taşımıştı. Yetersiz cezalar oldukça daha çooook bomba ihbarı alırız biz, az bile alıyoruz.

Türk Hava Yolları'nın alt markası olan AnadoluJet'in Ankara-Mardin seferini yapmaya hazırlanan uçakta bomba ihbarı yapıldı.

Esenboğa Havalimanı'nda kalkış için bekleyen uçakta bomba olma ihtimaline karşı tüm önlemlerin alındığını ve yolcuların uçaktan indirilerek arama yapıldığı öğrenildi.

Yarın Mardin'de düzenlenecek bir sempozyuma katılacak olan Yargıtay Onursal Başsavcısı Sami Selçuk, Artuklu Üniversitesi Rektörü Server Bedii Omay'ın da uçağın yolcuları arasında olduğu bilgisine ulaşıldı.

Bomba imha ekiplerinin 2 saatten fazla süren aramalarının ardından uçakta bomba olmadığı ve ihbarın asılsız olduğu açıklandı.

ANADOLUJET UÇAĞINDA BOMBA PANİĞİ (GÜNCELLENDİ)

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
" ... " işte dümdüz bi yurdum insanı...uçağı kaçıran dedin mi ..çekiceksin silahı kaçıracaksın...veya geç kalacaksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İlk yorum yazan arkadaş, "Uçağı kaçıran arkadaş kim acaba?" demekle, sanırım birisi uçağa yetişememiş demek istiyor. İşte bu adam uçağa bomba koyup, uçağı kaçırmış pozisyonuna yatmıştır gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bazen düşünceler yazıların önüne geçebiliyor. Bu ülkede uçağın kalkış saatini tembelliği veya trafik sıkışıklığı hatta havalimanında milli maçı seyrediyorum, içkimi henüz bitirmedim, .... vb. nedeniyle kaçıran akıllı arkadaşlarımız bomba ihbarı yaparak uçağı geciktiriyor ve uçağa yetişebileceğini zannediyorlar. Yine kim kaçırmış diye onu kast etmiştim. Bir de 155 Murat'çılar var ama o konu biraz daha değişik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Uçağı kaçıran mı kim???Olayı anlamadınız galiba uçak kaçırılmamaış.Bomba ihbarı yapılmış.İhbarı yapan kim acaba?diye bir soru sorulabilir ama sizin ki biraz manasız olmuştur.Lütfen biraz daha dikkat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Uçağı kaçıran arkadaş kim acaba? Tespit edilirse bir daha yapma mı denilecek, yoksa uluslararası anlaşmaya atılan imzanın arkasında durularak şiddetle cezalandırılacak mı? Unutmayalım ki, Amsterdam kazasından sonra tv. kanallarından biri eski bir uçak korsanını "emekli hava korsanı" etiketi ile uzman olarak ekrana taşımıştı. Yetersiz cezalar oldukça daha çooook bomba ihbarı alırız biz, az bile alıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000