31 Ağustos 2010, Salı 13:10:26

ANADOLUJET UÇAĞINA KUŞ ÇARPTI

Türk Hava Yolları'nın alt markası olarak operasyonlarını sürdüren AnadoluJet'e ait yolcu uçağı kuş çarptı.
  • THY disindaki tum havayollari (Sun,Pegasus, Anadolu Jet,Germanwings hatta Lufthansa) Almanyadan gelislerde bos donuslerde full. Dolayisyla Anadolu Jete atfen yapilan yorumlar hatali, gelislerde THY disindakilerin hepsi bombos.THY transitleri oldugu icin hep dolu.Ama digerlerinde transit yok zaten olamaz da ve sadece gurbetci iscilere yonelik sefer yapiyorlar.Isciler de su anda donuyor gelis yok.Fiyatlara baktiginizda anlarsiniz.ama gidislerde neredeyse donusun tum parasini yuksek fiyattan sattiklari icin (hepsi ayni) zaten cikariyorlar.
  • 15 dk da 30000 ft e tırmandıda, dönerken saniyesinde ışınlandı mı:))) ondan öte bakıma alındığına göre , camda falan çatlak oldu herhalde, yoksa benim bildiğim devam edilir, basınçlandırma normalse..hiç riske girmeyip dönelim mi dediler yoksa??
  • 15 dakika dakikada 2 varyodan 30000 ft bu yükseklikte ne kuşu acaba:D rakamları salladım..:D:D
  • bugun istersen frankfurtan gonlunce pas gelebilirdin. yayila yayila. butun ucak senin :)))
  • anadolu jet yolcusuz uçuyor diyenlere bir şey sormak istiyorum.madem uçaklar boş biz niye pass uçarken yer bulamıyoruz acaba?
  • arkadaşım alay edecek başka şey bulamadınmı?o uçak ciddi bir tehlike atlattı. kaldıki denize yakın meydanlarda bu olay sık meydana gelir ve bunu belgesel seyredenler bile bilir.içindekilere ve thy na geçmiş olsun.birde sabiha gökçendeki arkadaşların hepsi on numaradır senin gözlrinde sorun olmasın?
  • ?? Bunun taanla ne alakasi var... Kuslarin su anda goc donemi, sicak ulkelere gidiyorlar, genelde alcak irtifada seyrettikleri icin ucaklarin inis ve kalkislarinda onlerinde tehlike olusturuyorlar. Tabanla tavanla bunun ne alakasi var?? Yigitciftco
  • arkadasin kuyruk acisi var galiba THY / AnadoluJet ile taban diye karistirdigina gore o tabanlardan biri uzerine basti galiba :D
  • sizlerin belki bilgi vardir.. bugun tk7340 esb-fra ucusunu yapan anadolu jet ucagi frankfurt dönüşünde tk7364 sefer sayisi ile boş olarak antalyaya dondu. yani ankaraya dönmedi . neden boyle bir dğeişiklik oldu ? benim tahminim. yolcu yoktu belki en fazla 5 tane veya 10 tane o yolcularda thy nin istanbul aktarmali seferlerine koyuldu ve o ucakta antalyadan baska bir operasyonda ucmak için ankara yerine antalyaya çekildi. anadoulu jetin bu diş hatlari gurbetçiler gelir giderken iyi ama sonrasinda boş gidip gelecek gibi geliyor. bence iptal bile edileblir.. yolcu yok..
  • gerçekten çok esprili arkadaşlar yorum yapıyor. Bence kızmamak gerek. Sonuçta gülmeye de ihtiyacımız var :)

AnadoluJet'in İstanbul-Antalya seferini yapmak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkış yapan B737-800 tipi yolcu uçağı havalandıktan 15 dakika sonra kuş çarpması nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; bu sabah saat 07:00'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkış yapan uçakta 149+6(bebek) yolcu bulunduğu öğrenildi.

Kuş çarpması yüzünden geri dönen uçağın bakıma alındığı ve seferin saat 10:00 sularında havalanan başka bir uçakla yapıldığı belirtildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

ANADOLUJET UÇAĞINA KUŞ ÇARPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
THY disindaki tum havayollari (Sun,Pegasus, Anadolu Jet,Germanwings hatta Lufthansa) Almanyadan gelislerde bos donuslerde full. Dolayisyla Anadolu Jete atfen yapilan yorumlar hatali, gelislerde THY disindakilerin hepsi bombos.THY transitleri oldugu icin hep dolu.Ama digerlerinde transit yok zaten olamaz da ve sadece gurbetci iscilere yonelik sefer yapiyorlar.Isciler de su anda donuyor gelis yok.Fiyatlara baktiginizda anlarsiniz.ama gidislerde neredeyse donusun tum parasini yuksek fiyattan sattiklari icin (hepsi ayni) zaten cikariyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
15 dk da 30000 ft e tırmandıda, dönerken saniyesinde ışınlandı mı:))) ondan öte bakıma alındığına göre , camda falan çatlak oldu herhalde, yoksa benim bildiğim devam edilir, basınçlandırma normalse..hiç riske girmeyip dönelim mi dediler yoksa??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
15 dakika dakikada 2 varyodan 30000 ft bu yükseklikte ne kuşu acaba:D rakamları salladım..:D:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bugun istersen frankfurtan gonlunce pas gelebilirdin. yayila yayila. butun ucak senin :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolu jet yolcusuz uçuyor diyenlere bir şey sormak istiyorum.madem uçaklar boş biz niye pass uçarken yer bulamıyoruz acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım alay edecek başka şey bulamadınmı?o uçak ciddi bir tehlike atlattı. kaldıki denize yakın meydanlarda bu olay sık meydana gelir ve bunu belgesel seyredenler bile bilir.içindekilere ve thy na geçmiş olsun.birde sabiha gökçendeki arkadaşların hepsi on numaradır senin gözlrinde sorun olmasın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
?? Bunun taanla ne alakasi var... Kuslarin su anda goc donemi, sicak ulkelere gidiyorlar, genelde alcak irtifada seyrettikleri icin ucaklarin inis ve kalkislarinda onlerinde tehlike olusturuyorlar. Tabanla tavanla bunun ne alakasi var?? Yigitciftco

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadasin kuyruk acisi var galiba THY / AnadoluJet ile taban diye karistirdigina gore o tabanlardan biri uzerine basti galiba :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sizlerin belki bilgi vardir.. bugun tk7340 esb-fra ucusunu yapan anadolu jet ucagi frankfurt dönüşünde tk7364 sefer sayisi ile boş olarak antalyaya dondu. yani ankaraya dönmedi . neden boyle bir dğeişiklik oldu ? benim tahminim. yolcu yoktu belki en fazla 5 tane veya 10 tane o yolcularda thy nin istanbul aktarmali seferlerine koyuldu ve o ucakta antalyadan baska bir operasyonda ucmak için ankara yerine antalyaya çekildi. anadoulu jetin bu diş hatlari gurbetçiler gelir giderken iyi ama sonrasinda boş gidip gelecek gibi geliyor. bence iptal bile edileblir.. yolcu yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gerçekten çok esprili arkadaşlar yorum yapıyor. Bence kızmamak gerek. Sonuçta gülmeye de ihtiyacımız var :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000