24 Mayıs 2017, Çarşamba 01:14:04

Anadolujet THY'nin 5 uçağını daha filoya kattı

Türk Hava Yolları'ndan (THY) Anadolujet'e transfer olacak 9 adet uçağın 5'i belli oldu. İşte Anadolujet'e geçiş yapan uçakların tescilleri...
  • Bir düzeltme yapayım. TC-JFV tescilli uçak halen THY'de uçak. Bir süre depolanmasına rağmen halen THY'de. İnanmayan baksın Flightradar24'e. Hiç TK7821 gibi uçuş numarası gördünüz mü bu uçakta?
  • Anamızı aglatıcaklar,Millet Atatürkte ER dıs yatı yapsın biz Sabihadan her gun alanda daha az maasa.Acı olan fikir sorulmadan. Bu dünyada adalet olmadığı gibi öbür dünyada da olduğunu sanmıyorum.Yoksa Süleymancı planlama böyle davranmazdı.
  • Masallah nazar degmesin, thy dunyada tek. Guvenli ve keyifli ucuslara kazasiz belasiz insallah
  • Thy yaşlı uçakları Anadolujet e veriyor yeni nesil 737 321 neo lar filoya katılacaklar . 350 ile 787 ler ne zaman gelecek belli değil bilmiyorum dünyada kiralanak A 330 300 kaldımı filodaki A 340 A310 lar tam 30 yıllık Afganistan a verseler bari
  • Uçaklardan biri manchester unıted renkleriyle uçuyordu bir zamanlar
  • hepsi 17 yaş ve üstü.
  • Neden hep Boeing uçar Anadolujet için anlamıyorum. Airbus uçaklarını da verin artık alt markanıza. Boeingciler bu şirketin üvey evlatları mı?? Yeter be!
  • Teknik uyuma diyenlere sesleniyorum burdan . O ucaklarin bakimi icin gece gunduz demeden calisan insanlara saygi gosterin insanlarin guvenligi icin ugrasan insanlara...
  • Zamanı geldi sanırım, THY filosu bir miktar daralırken, filo genişlemesi ile Anadolujet in parlatılması devam eder.
  • Neden airbus ALMIYOR

Türk Hava Yolları (THY) alt markası Anadolujet filosuna geçtiğimiz günlerde TC-JFO kuyruk tescilli Boeing B737-800 tipi uçak transfer etmişti.

9 adet uçağın daha Anadolujet'e transfer edileceğini AirportHaber olarak okuyucularımıza duyurmuştuk. Bu 9 uçağın 5 adetinin transferi gerçekleşti.

Artık Anadolujet filosunda görev yapacak olan 5 adet Boeing B737-800 tipi uçağın tescilleri ise şöyle; TC-JFP, TC-JFR, TC-JFV, TC-JFZ, TC-JGB. 

AirportHaber

Anadolujet THY'nin 5 uçağını daha filoya kattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Eren ~ 7 yıl önce
Bir düzeltme yapayım. TC-JFV tescilli uçak halen THY'de uçak. Bir süre depolanmasına rağmen halen THY'de. İnanmayan baksın Flightradar24'e. Hiç TK7821 gibi uçuş numarası gördünüz mü bu uçakta?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AJ7500 ~ 7 yıl önce
Anamızı aglatıcaklar,Millet Atatürkte ER dıs yatı yapsın biz Sabihadan her gun alanda daha az maasa.Acı olan fikir sorulmadan. Bu dünyada adalet olmadığı gibi öbür dünyada da olduğunu sanmıyorum.Yoksa Süleymancı planlama böyle davranmazdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilottt ~ 7 yıl önce
Çekil kenara ben uçayım senin yerine beğenmiyorsan;) demokraside çözüm her zaman var.
Pilot a ~ 7 yıl önce
Hocam ben KM yim derdim başka.
Gr ~ 7 yıl önce
Masallah nazar degmesin, thy dunyada tek. Guvenli ve keyifli ucuslara kazasiz belasiz insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolu ~ 7 yıl önce
Thy yaşlı uçakları Anadolujet e veriyor yeni nesil 737 321 neo lar filoya katılacaklar . 350 ile 787 ler ne zaman gelecek belli değil bilmiyorum dünyada kiralanak A 330 300 kaldımı filodaki A 340 A310 lar tam 30 yıllık Afganistan a verseler bari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W ~ 7 yıl önce
Uçaklardan biri manchester unıted renkleriyle uçuyordu bir zamanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
17 yaş ~ 7 yıl önce
hepsi 17 yaş ve üstü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Böing ~ 7 yıl önce
Neden hep Boeing uçar Anadolujet için anlamıyorum. Airbus uçaklarını da verin artık alt markanıza. Boeingciler bu şirketin üvey evlatları mı?? Yeter be!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sxs ~ 7 yıl önce
Bu uçakların operasyonunu sx yapacak çünkü sx de airbus yok sadece 737-800 tipi var ;)
yapma ya ~ 7 yıl önce
Sunex kendi ucaklari haric artik anadolu jet operasyonu yapmiyor tk daki 37 filosu sadece gerceklestiriyor
Yapma ya ya ~ 7 yıl önce
Yazdığınızı, yollamadan önce bir kere okusanız, ne güzel olur, belki ne kadar anlaşılmaz olduğunu görebilirsiniz. Her şirket sadece kendi uçağıyla uçar. Dış boyasına bakmayın, bir uçağı Sunexpress uçuruyorsa, o uçak Sunexpress'in, THY uçuruyorsa, THY'nindir. Sunexpress, hiçbir zaman kendisinin olmayan uçaklarla Anadolujet operasyonu yapmamıştır. Google: Wetlease / Drylease. Şu anda AJ operasyonu, TK ve XQ tarafından, her şirketin kendine ait uçaklarla, ESB ve SAW merkezlerinden yürütülmektedir. Tahminim TK, filosunu gençleştirmek için J ve G serisi 737'leri AJ renklerine boyayıp, teker teker XQ filosuna geçirecek.
!! ~ 7 yıl önce
Teknik uyuma diyenlere sesleniyorum burdan . O ucaklarin bakimi icin gece gunduz demeden calisan insanlara saygi gosterin insanlarin guvenligi icin ugrasan insanlara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatar mı? ~ 7 yıl önce
Zamanı geldi sanırım, THY filosu bir miktar daralırken, filo genişlemesi ile Anadolujet in parlatılması devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AIRBUS ~ 7 yıl önce
Neden airbus ALMIYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çünkü... ~ 7 yıl önce
Çünkü THY filosunda o kadar eski Airbus maalesef yok. 5-6 sene sonra şayet Anadolujet/ THY hizmet vermeye devam ederse o zaman Airbus göremeye başlayabilirsiniz...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000