23 Haziran 2009, Salı 10:03:16

Anadolujet Sabiha Gökçen'de

Ankara merkezli havayolu şirketi Anadolujet, dün İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uçuşlarına başladı…
  • Önce thy geldi sonra sunex şimdi de anadolujet peki pegasus'u durdurmak için thy'nin daha kaç şirket yaratması gerekiyor. Takipçilikle bir yere varılmaz öncü olunarak hedeflere ulaşılır. Neden anadolujet anadoludan dışhat uçuşlarına başlamıyor. Turkiyeden Avrupa'nın uçulmayan 100lerce destinasyonu var.
  • İlk kurulduğu günlerde gayrimeşru velet gibi Ankara ya atılan 400 ler, rotar üreten bir tarife, standart dışı servis, parça pırtık ekiplerle bugünlere gelindi. İçeride işi baltalamaya çalışanlara, sürekli kaçak güreşenlere, yalanlarla işi idare etmeye çalışan yalakalara rağmen bu girişimi bu günlere getiren fedakar insanları yadetmek bir tarafa defterlerini dürüp gönderen ve sırf ben yaparsam olur diyen o resimdeki şiş göbek, cehalet, ihanet, hakaret ve küfürlerle işi bu noktaya getirtti. Bir çok insanın ahıyla burada kasım kasım yaşar ama öbür alemde ne yapar bilemem. Anadolu jet aslında THY nin çekildiği hatlara konulup adı değiştirilerek biz yaptık bak oluyor denilmek için üretilen bir tabeladır. Kimse başarıyı başka yerde aramasın.
  • evet ilk seferini yaptı ve ilk seferinde gecikmeye girdi,, o kadar uçak varken anadolu jetin arka merdiveni alındı ihtiyaçtan dolayı :) sendikayla masaya oturma vaktiniz geldi bizce...
  • PEGASUS'TAN KORKUNNNNNNNNNNN....
  • Başkan bey aman dikkat.VALİ .hazretleri görmesin helebirde günlük traşınızı olmadıysanız !!! başkanlık tehlikede .benden söylemesi.....
  • Herkez kravatlı birisi niye kravatsız var mı bir nedeni?
  • Anadolujet'in İstanbullular için büyük şans bence.. artık uçak bir lüks olmaktan cıkıyor ve uçağa binmeyen kalmıyor.. bu gerçekten önemli bir başarıdır,tebrikler..
  • Kravatsiz bir yonetim kurulu baskani, aman vali gormesin...
  • HTY-SAW
  • Sami Alan THY'nin parlayan yıldızı...Çok yakın gelecekte kendisini daha üst noktalarda göreceğiz, hazırlıklı olun.

Dün TK 994 sefer sayısıyla Bodrum’a giden Boeing 737-800 tipi uçağın yolcuları da çeşitli sürprizlerle karşılaştı.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda düzenlenen kokteyl ile ilk uçuşu tanıtan THY Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin ve THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan’ın oldukça heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı.

Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin: “Anadolujet sürekli büyüyen bir profil çiziyor. Bir yılda 2.5 milyondan fazla yolcu taşıdık. Bu sayıyı artırmaya devam edeceğiz. Sabiha Gökçen Havalimanı’na en çok inanan biz olduk. Hatta zarar bile ettik, sırf burası tutsun diye. En sonunda başarılı oldu. Biz de Anadolujet olarak Sabiha Gökçen’den uçuşlara başladık. Hayırlı olsun” dedi.

Sami Alan ise, son olarak İstanbul Sabiha Gökçen hattının da eklenmesi ile Anadolujet’in Türkiye’nin 25 noktasına seferler düzenlediğini, Anadolu’nun dört bir yanını ve Ankara’yı İstanbul’a ulaştıracağını, artık İstanbulluların da Sabiha Gökçen’den Bodrum’a devam edecek şekilde planlanan seferlerle çok uygun fiyatlarla ve cazip saatlerde Bodrum’a seyahat edeceklerini ifade dedi.

Anadolujet, Sabiha Gökçen Havaalanı’nın B terminalinde hizmet verecek.

Galeri için tıklayın

Anadolujet Sabiha Gökçen'de

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
Önce thy geldi sonra sunex şimdi de anadolujet peki pegasus'u durdurmak için thy'nin daha kaç şirket yaratması gerekiyor. Takipçilikle bir yere varılmaz öncü olunarak hedeflere ulaşılır. Neden anadolujet anadoludan dışhat uçuşlarına başlamıyor. Turkiyeden Avrupa'nın uçulmayan 100lerce destinasyonu var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İlk kurulduğu günlerde gayrimeşru velet gibi Ankara ya atılan 400 ler, rotar üreten bir tarife, standart dışı servis, parça pırtık ekiplerle bugünlere gelindi. İçeride işi baltalamaya çalışanlara, sürekli kaçak güreşenlere, yalanlarla işi idare etmeye çalışan yalakalara rağmen bu girişimi bu günlere getiren fedakar insanları yadetmek bir tarafa defterlerini dürüp gönderen ve sırf ben yaparsam olur diyen o resimdeki şiş göbek, cehalet, ihanet, hakaret ve küfürlerle işi bu noktaya getirtti. Bir çok insanın ahıyla burada kasım kasım yaşar ama öbür alemde ne yapar bilemem. Anadolu jet aslında THY nin çekildiği hatlara konulup adı değiştirilerek biz yaptık bak oluyor denilmek için üretilen bir tabeladır. Kimse başarıyı başka yerde aramasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
evet ilk seferini yaptı ve ilk seferinde gecikmeye girdi,, o kadar uçak varken anadolu jetin arka merdiveni alındı ihtiyaçtan dolayı :) sendikayla masaya oturma vaktiniz geldi bizce...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
PEGASUS'TAN KORKUNNNNNNNNNNN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Başkan bey aman dikkat.VALİ .hazretleri görmesin helebirde günlük traşınızı olmadıysanız !!! başkanlık tehlikede .benden söylemesi.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Herkez kravatlı birisi niye kravatsız var mı bir nedeni?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Anadolujet'in İstanbullular için büyük şans bence.. artık uçak bir lüks olmaktan cıkıyor ve uçağa binmeyen kalmıyor.. bu gerçekten önemli bir başarıdır,tebrikler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kravatsiz bir yonetim kurulu baskani, aman vali gormesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HTY-SAW

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sami Alan THY'nin parlayan yıldızı...Çok yakın gelecekte kendisini daha üst noktalarda göreceğiz, hazırlıklı olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000