25 Mayıs 2008, Pazar 01:37:04

AnadoluJet para verene hizmet edecek

Türk Havayolları’nın yavru markası AnadoluJet, gelen tepkiler üzerine CIP yolcu uygulaması başlatıyor. Ancak yolcular CIP hizmeti alabilmek için 20 YTL ücret ödemek zorunda. İşte AnadoluJet’in internet sitesinde konuya ilişkin yapılan açıklama
  • CIP'İ ÖZEL YOLCU SALONU OLDUĞUNU ANLADIK ANCAK BU SALONDA VERİLEN HİZMETLER NELRDİR DAHA ÖNCE FAYDALANMAYAN KİŞİLERİNDE BİLMELRİ AÇISINDAN AÇIKLANMASI İYİ OLUR KANAATİNDEYİM.
  • Çok karışık bir uygulama.Yolcunun da personelinde kafası iyice karışacak gibi geliyor.Yanlışlıklar ortaya çıktıkça düzeltelim derken işler daha da karışacak.Uçak boyamakla,bizyaparız olur demekle bu işin olamayacağı ortaya çıkana kadar

26 Mayıs 2008 tarihi itibariyle, tüm yolcularımız AnadoluJet ile gerçekleştirecekleri uçuşlarda CIP (Özel Yolcu) Salonlarına giriş yapabileceklerdir.

Yolcularımız 20 YTL ücret karşılığı AnadoluJet uçuşlarında CIP Salonlarından faydalanabilecek ve böylece yolculuklarına keyifle başlayabileceklerdir.

Önemli Notlar:

•    CIP Salonu hizmeti,  biletteki tüm seyahat için geçerlidir. Seyahatin  bir kısmı için (sadece gidiş veya sadece dönüş uçuşu)  talep edilmesi mümkün olmayacaktır.

•    CIP Salonu hizmet bedeli parkur başına hesaplanacak olup her parkur için ayrı ayrı ücret alınacaktır.

•    Seyahatin  CIP Salonu bulunmayan istasyonlardan gerçekleştirilmesi halinde, biletteki bu parkur için CIP Salonu ücreti alınmayacaktır.

•    Biletleme esnasında  CIP Salonu ücretinin ödenmemiş olması, ancak yolcunun istasyonda bu hizmeti talep etmesi halinde yolcudan CIP Salonu hizmet bedeli alınarak bilet re-issue edilecektir.

•    Biletin  iadesi durumunda; tahsil edilen CIP Salonu hizmet bedelinin kullanılmayan kısmı iade edilecektir.    

•    Uçuşun gerçekleştirilmesi ancak CIP Salonu hizmetinin alınmaması halinde CIP Salonu hizmeti için tahsil edilen ücret iade edilmeyecektir.

•    AnadoluJet + Türk Hava Yolları kombine biletlerinde CIP Salonu hizmet bedeli sadece AnadoluJet uçuşları için geçerli olacak ve bu doğrultuda hesaplanacaktır.

•    www.anadolujet.com.tr ve/veya www.thy.com adresli web sitelerinden satın alınan AnadoluJet ve/veya AnadoluJet + Türk Hava Yolları kombine biletlerde, CIP hizmet bedeli dahil bilet ücretinin  görüntülenebilmesi için  seçenek sunulacak  olup, ilgili seçeneğin tercih etmesi halinde  ücretlendirme bu doğrultuda yapılacaktır.     

•    2 yaşından küçük bebek  yolcu için CIP Salonu hizmet bedeli tahsil edilmeyecek olup,  12 yaşından küçük çocuklar için  geçerli CIP Salonu hizmet bedeli  10 YTL olacaktır. 

 

AnadoluJet para verene hizmet edecek

Yorumlar

ERTUĞRUL ~ 16 yıl önce
CIP'İ ÖZEL YOLCU SALONU OLDUĞUNU ANLADIK ANCAK BU SALONDA VERİLEN HİZMETLER NELRDİR DAHA ÖNCE FAYDALANMAYAN KİŞİLERİNDE BİLMELRİ AÇISINDAN AÇIKLANMASI İYİ OLUR KANAATİNDEYİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEMİRKUS ~ 16 yıl önce
Çok karışık bir uygulama.Yolcunun da personelinde kafası iyice karışacak gibi geliyor.Yanlışlıklar ortaya çıktıkça düzeltelim derken işler daha da karışacak.Uçak boyamakla,bizyaparız olur demekle bu işin olamayacağı ortaya çıkana kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000