02 Eylül 2010, Perşembe 14:02:58

ANADOLUJET PARA İSTEDİ, BORAJET'LE ANLAŞTI!

Ankara'ya yapılan uçak seferleri için yüzde 50 doluluk garantisi isteyen Anadolujet'e sürekli para ödemek zorunda kalan Denizli il yönetimi, çareyi Borajet'le masaya oturmakta buldu.
  • borajet Türkiyede olmayan birşeyi yapıyor,lütfen biraz daha destek!ve kadir peker gibi son derece dürüst bir insan var başında!umarım2-3 sene içerisinde tamamen oturur bu turboprop işi Türkiyede
  • Ankara-Denizli seferleri yeterince denenmeden insanların alışmasına fırsat verilmeden kaldırıldı. Bu uçuşlar anadolunun diğer şehirlerinden Denizliye gelip gidenler için çok uygun ve ucuzdu. Thy'nin istanbul bağlantılı Denizli uçuşları çok pahalı. Özel bir havayolunun denizli ankara seferi koyması anadolunun değişik yerlerinden aktarmalı gelen yolcular için ucuz olmayacaktır. Anadolu Jet'in ankara bağlantılı Denizli seferlerine yeniden başlamasını dört gözle bekliyoruz.
  • borajet 1 kasımdan itibaren uşak-sabiha gökçen seferlerine başlıyor.herkese hayırlı uğurlu olsun :))
  • MERZİFONADA BEKLİYORUZ.
  • Denizli,Valilik,Belediye,Platform v.s.hiçbir kurum kuruluş THY'na tek kuruş para ödemedi.
  • Zaten Borajet Tokat için B777-200er alıcakmış. Yeterki Tokat mutlu olsun.
  • Zonguldak - Çaycuma, Bartın ve ilçeleri zerre kadar reklam yok borajet adına. Örneğin ben Ulusluyum havaalanı yaklaşık 60 km ve istanbulda olduğumdan biliyorum ama oradaki halk nasıl bilebilir seferleri, fiyatları? 50 liraya otobüsle seyahate devam ediyorlar. Tatilde 50 liraya uçakla gidin dediklerim denese de bu sayı bir elin parmaklarını zor geçer... Kırsalda reklam şart.
  • yolun açık olsun bora jet.tokat ıda ihmal etme.
  • BİLGİÇ 16:54 BİR ŞİRKET UÇMAYA BAŞLAMAKLAMI OLUŞUR YOKSA O HANGAR KİRALARI VE PERSONELLE AIR TAXIMI OLSUN, BÖLGESELMİ OLSUN TARKİMLEMİ OLSUN ,TARKİMSİZMİ OLSUN,SİMİLATOR HİZMETİMİ OLSUN, NE OLSUN DİYE GEÇEN SENELER SAYILMAZMI?SENİN O HANGAR KİRALARINDAN VE O HANGARA HARCANAN PARALARDAN +POST-HOLDER MAAŞLARINDAN HİÇ HABERİN YOK GALİBA.
  • Milletin 500 bin lirası nasıl çarçur edilir, akıl alır şey değil. THY özel bir şirket. Denizli yönetiminde THY hissedarı olanlar mı var acaba?
Denizli-Ankara uçak seferlerinde doluluk oranı yeterli olmadığı için yüzde 50 doluluk garantisi isteyen Anadolujet'in şartları, Denizli'ye uymadı. Yeni Asır Gazetesi'nde yayınlanan habere göre; Denizli il yönetimi, Ankara uçuşları için bu firma yerine daha küçük uçaklara sahip olan Borajet ile başladığı görüşmelerde son aşamaya geldi.

THY'ye bağlı Anadolujet, 1 Temmuz 2008'de Denizli-Ankara seferlerine görkemli bir şekilde başlamış, ancak 3 Eylül 2008'de doluluk oranlarının yakalanmadığı gerekçesiyle seferler durdurulmuştu. Bir süre sonra Denizli-Ankara seferlerinin 26 Ekim 2008'de tekrar başlayacağı duyurulmuştu. Ancak duyurulan tarihte seferler yeniden başlamayınca uçuşların süresiz olarak durdurulduğu açıklandı.

Denizli-Ankara uçuşları arapsaçına dönerken, 2 yıl sonra Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli-Ankara uçuşları için THY ile görüşmelerin tamamlandığını açıkladı ve seferlerin 15 Mart 2010'da yeniden başlayacağını duyurdu. Zeybekci, Denizli'nin uçağa yüzde 50 doluluk garantisi verdiğini de sözlerine ekledi. 15 Mart-1 Temmuz tarihleri arasında bir sefer maliyeti olan 12 bin TL'nin yarısını Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi, Denizli Ticaret Odası (DTO), Denizli Sanayi Odası (DSO), Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ve Denizli Esnaf Odaları Birliği Anadolujet'e ödeme garantisi verdi. Bugüne kadar Ankara uçuşlarından Denizli'nin yaklaşık 500 bin TL dolayında zarar ettiği tahmin edilirken, başkent uçuşları için Anadolujet'ten vazgeçildi ve rota Borajet'e yöneldi. Bir süredir görüşülen Borajet yetkilileri ile birkaç gün içinde anlaşmanın sağlanacağı ve Ankara uçuşlarının daha az maliyetle gerçekleşeceği ifade edildi.

"TAAHHÜT İSTEMİYORUZ"

Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Anadolujet'in şartlarının Denizli'ye uymadığını, bu nedenle Ankara uçuşları için Borajet ile görüşüldüğünü ve birkaç güne kadar başkent uçuşları konusunun netlik kazanacağını söyledi. Vali Erkmen, "Anadolujet bizden uçağın doluluk oranıyla ilgili belli bir miktarda taahhüt istiyor. Biz de bu taahhüdün altına girmek istemiyoruz. Bu nedenle herhangi bir şart koşmayan Borajet ile görüşüyoruz. Bu firma ile anlaşma tamamlanmak üzere. Yakın süreçte Ankara uçuşları yeniden başlar" diye konuştu.
ANADOLUJET PARA İSTEDİ, BORAJET'LE ANLAŞTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 14 yıl önce
borajet Türkiyede olmayan birşeyi yapıyor,lütfen biraz daha destek!ve kadir peker gibi son derece dürüst bir insan var başında!umarım2-3 sene içerisinde tamamen oturur bu turboprop işi Türkiyede

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ankara-Denizli seferleri yeterince denenmeden insanların alışmasına fırsat verilmeden kaldırıldı. Bu uçuşlar anadolunun diğer şehirlerinden Denizliye gelip gidenler için çok uygun ve ucuzdu. Thy'nin istanbul bağlantılı Denizli uçuşları çok pahalı. Özel bir havayolunun denizli ankara seferi koyması anadolunun değişik yerlerinden aktarmalı gelen yolcular için ucuz olmayacaktır. Anadolu Jet'in ankara bağlantılı Denizli seferlerine yeniden başlamasını dört gözle bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
borajet 1 kasımdan itibaren uşak-sabiha gökçen seferlerine başlıyor.herkese hayırlı uğurlu olsun :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MERZİFONADA BEKLİYORUZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Denizli,Valilik,Belediye,Platform v.s.hiçbir kurum kuruluş THY'na tek kuruş para ödemedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zaten Borajet Tokat için B777-200er alıcakmış. Yeterki Tokat mutlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zonguldak - Çaycuma, Bartın ve ilçeleri zerre kadar reklam yok borajet adına. Örneğin ben Ulusluyum havaalanı yaklaşık 60 km ve istanbulda olduğumdan biliyorum ama oradaki halk nasıl bilebilir seferleri, fiyatları? 50 liraya otobüsle seyahate devam ediyorlar. Tatilde 50 liraya uçakla gidin dediklerim denese de bu sayı bir elin parmaklarını zor geçer... Kırsalda reklam şart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yolun açık olsun bora jet.tokat ıda ihmal etme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BİLGİÇ 16:54 BİR ŞİRKET UÇMAYA BAŞLAMAKLAMI OLUŞUR YOKSA O HANGAR KİRALARI VE PERSONELLE AIR TAXIMI OLSUN, BÖLGESELMİ OLSUN TARKİMLEMİ OLSUN ,TARKİMSİZMİ OLSUN,SİMİLATOR HİZMETİMİ OLSUN, NE OLSUN DİYE GEÇEN SENELER SAYILMAZMI?SENİN O HANGAR KİRALARINDAN VE O HANGARA HARCANAN PARALARDAN +POST-HOLDER MAAŞLARINDAN HİÇ HABERİN YOK GALİBA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Milletin 500 bin lirası nasıl çarçur edilir, akıl alır şey değil. THY özel bir şirket. Denizli yönetiminde THY hissedarı olanlar mı var acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000