06 Ekim 2013, Pazar 10:28:34

ANADOLUJET İZMİT'İ UÇURUYOR

AnadoluJet, Ankara-İzmit arasında düzenlenen uçak seferlerinin sayısını artırdı.
  • Konum itibariyle mükemmel uçuşlar gayet iyi basamak basamak artar o bölgede uçar.
  • bu havaalanının geleceği çok parlak. yakında özelleşir demedi demeyin...potansiyeli çok çok iyi..yeterki akıllı bir işletme olsun..
  • Muamele tamammen
  • Ercan Bey, bayram dönemi seferler daha önceden dolmuştu. Iptal olan rezervasyonlar sebebiyle yer açmış olabilir. 1 ekim'e kadar kampanyali fiyat 59 tl idi. Yeni fiyatlar 1ekimden itibaren geçerli. Karaborsacilik felan yok.
  • Havalimanımızın adı Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı'dır. Bulunduğu il;Kocaeli, bulunduğu ilçe;Kartepe'dir. Dolayısı ile Anadolujet İzmit'i değil Kocaeli'yi uçuruyor.
  • Teşekkürler AJ.3.den 5e.5den 7ye.Yaz sezonu.Kocaeli-Sakarya-Düzce ortak havaalanı.Halk sahip çıkar,kullanırsa istikbali parlak olur.
  • AnadoluJet bilet fiyatlarında halkı aldatıyor. Yaklaşık 1 aydır Kocaeli-Ankara arası bilet fiyatlarını kontrol ediyorum 11-12 Ekim önce 59 TL'ydi. 2 adet bilet aldım. Sonra 54 TL'ye düştü. Yaklaşık 15 gündür ise yeni bilet almam gerektiği için bakıyorum yer yok diyordu. Dünden beri yer açılmış ama fiyat 324 TL inanılır gibi değil. Yerleri kapatıyor, karaborsacılık yapıyor. 324 TL'ye Ankara'dan Kocaeli'ye araç kiralanır daha mantıklı.
  • Ankara'dan direk yurtdisi ucus cesitlenmedigi surece Tasra olarak kalir.

2011 yılı kasım ayında sadece İzmit-Trabzon uçuşları ile açılan Cengiz Topel Havaalanı, daha sonra uzun süre boş bırakılmıştı. 2 Eylül’den itibaren Türk Hava Yolları'nın alt markası AnadoluJet, İzmit-Ankara seferleriyle Cengiz Topel’i yeniden hareketlendirdi.

3'TEN 5'E ÇIKIYOR

AnadoluJet, İzmit-Ankara seferlerindeki doluluk oranlarından memnun kalınca, beklendiği gibi sefer sayısını arttırdı. İzmit-Ankara arasındaki karşılıklı uçuşlar haftanın 3 gününden 5 gününe çıkartıldı. Uçuşlar, Pazartesi-Salı-Çarşamba-Cuma ve Cumartesi yapılacak.

HER YERE ULAŞIM

Anadolu Jet uçakları, haftanın 5 günü sabah saat 07.00’de İzmit’ten Ankara’ya; gece saat 23.20’de Ankara’dan İzmit’e uçacak. Ankara’dan gelen uçak, saat 00.15’de Cengiz Topel’e iniyor. Bundan böyle, haftanın 5 günü Ankara aktarmalı olarak uçakla İzmit’ten Türkiye’nin her yerine uçmak; Türkiye’nin her yerinden İzmit’e dönmek mümkün olacak. 

ANADOLUJET İZMİT'İ UÇURUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

ilker mert ~ 10 yıl önce
Konum itibariyle mükemmel uçuşlar gayet iyi basamak basamak artar o bölgede uçar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmitli ~ 10 yıl önce
bu havaalanının geleceği çok parlak. yakında özelleşir demedi demeyin...potansiyeli çok çok iyi..yeterki akıllı bir işletme olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muamele ~ 10 yıl önce
Muamele tamammen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ercan Bey, bayram dönemi seferler daha önceden dolmuştu. Iptal olan rezervasyonlar sebebiyle yer açmış olabilir. 1 ekim'e kadar kampanyali fiyat 59 tl idi. Yeni fiyatlar 1ekimden itibaren geçerli. Karaborsacilik felan yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Berke ~ 10 yıl önce
Havalimanımızın adı Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı'dır. Bulunduğu il;Kocaeli, bulunduğu ilçe;Kartepe'dir. Dolayısı ile Anadolujet İzmit'i değil Kocaeli'yi uçuruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 10 yıl önce
Teşekkürler AJ.3.den 5e.5den 7ye.Yaz sezonu.Kocaeli-Sakarya-Düzce ortak havaalanı.Halk sahip çıkar,kullanırsa istikbali parlak olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 10 yıl önce
AnadoluJet bilet fiyatlarında halkı aldatıyor. Yaklaşık 1 aydır Kocaeli-Ankara arası bilet fiyatlarını kontrol ediyorum 11-12 Ekim önce 59 TL'ydi. 2 adet bilet aldım. Sonra 54 TL'ye düştü. Yaklaşık 15 gündür ise yeni bilet almam gerektiği için bakıyorum yer yok diyordu. Dünden beri yer açılmış ama fiyat 324 TL inanılır gibi değil. Yerleri kapatıyor, karaborsacılık yapıyor. 324 TL'ye Ankara'dan Kocaeli'ye araç kiralanır daha mantıklı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mrfani85 ~ 10 yıl önce
Evet, ben de şimdi ben de kontrol ettim. Garip bir durum...
Ankara bahti kara ~ 10 yıl önce
Ankara'dan direk yurtdisi ucus cesitlenmedigi surece Tasra olarak kalir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara ~ 10 yıl önce
Aynen öyle dostum.THY'nin Ankara'ya ciddi bir açılım yapması şart artık.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000