22 Aralık 2014, Pazartesi 19:50:06

ANADOLUJET İLK B737-900'ÜNÜ GETİRDİ

Türk Hava Yolları'nın alt markası, Ankara merkezli havayolu şirketi Anadolujet'in filosuna ilk Boeing 737-900ER tipi uçak katıldı.
  • Bu hintlilerin herşeyi tiksinti verici. Servise vermeden önce lütfen iyice ve defaten dezenfekte edin. Bir süre de karbondioksit basılsın, bir hafta falan beklesin. Iıııııııhhhhhh....:((
  • Türkiye Türklerindir, battı galiba yok vergi ödemişte yok bilmem ne. Seni kimse zorla ırksal kategoriye koymadı efendi. Madem pasaportunu taşıyorsun, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşısın teşekkürünü eder geçersin. Araya politik mesaj sıkıştırırsan bu millet sana cevabını verir. Meydan boş değil merak etme.
  • ucak gelelı 3 hafta oldu daha hangara bıle gırmedı kı hala dısarda
  • Amerika'da 72 1/2 millet var ama kimse Amerikan halkları demiyor, adamlar toplama ama acayip birlik olabiliyorlar
  • Vancilar 15metre stop marginlerle kalkarsiniz artik :) hayirli olsun
  • Desene sunex tekniğe kacti bakimlar
  • Uçaklar ABD menşeli BBAM leasing'ten geliyor. Spice jet'e de leasingle verilmiş.
  • Anadolujet hızla büyüyor,Türkiyede uçulmayan yer bırakmadı.Halka hizmet hakk a hizmet .Bir hafta önce biletimi 75 liraya aldım.Gerçekten çok başarılı
  • Hayırlı olsun öncellikle kazasız belasız uçuşlar olsun...ama bir yolcu olarak şunu söylemek isterim bir yabancı havayolunda uçakların genel iç dizaynı genellikle hep standart, ama THY mizde neden bu standart değil ? Haberde dedikleri gibi herhalde hindistandan kiralanan uçaktı, geçen bir uçuşumda uçak airbus idi ve baştan aşağıya kırmızı idi (halısından koltuk kılıflarına kadar) ....başka bir uçakda bu iç dizayn gri vs., THY miz dünya markası ama bu kiralanan uçaklarda neden bu tarz bir standart aranmıyor/uygulanmıyor, bu şekilde aman bulduk hemen kullanıma verdik gibi bir görüntü var, tıpkı personel üniforması gibi düşünün kabin ekibinin formaları uçuşdan uçuşa farkediyor mu, uçaklar kiralandıktan sonra bu tarz bir değişikliğe gidilmiyor ?
  • spiceJet e ait bir 737-900 zaten yaklaşık 10-15 gündür Habom hangarında bulunmaktadır.

2008 yılında Türk Hava Yolları tarafından "Uçmayan Kalmasın" sloganıyla Ankara merkezli olarak kurulan Anadolujet, filosuna yeni bir uçak daha kattı. 

Geçtiğimiz hafta AirportHaber, okuyucularına "THY ANADOLUJET İÇİN KESENİN AĞZINI AÇTI" başlığıyla paylaştığı haberde, Anadolujet'in filosuna 5 adet uçak ilave edeceğini duyurmuştu.

Filoya eklenecek bu 5 uçağın ikisi, fabrika çıkışlı sıfır Boeing B737-800 ve diğer üç uçak ise B737-900 tipi olacaktı. Edinilen bilgilere göre 3 uçaklık B737-900 tipi uçaktan ilki Sabiha Gökçen Havalimanı'na teker koydu.

Teknik hangarda Anadolujet giydirmesi yapılan uçak, kısa süre içerisinde Anadolujet'in gökyüzündeki ilk B737-900ER tipi uçağı olarak seferlerine başlayacak.

HİNTLİLER BATIYOR, THY KAPIYOR

Amerikalı leasing firması BBAM'den kiralanan uçaklardan, Sabiha Gökçen'e gelen ilk B737-900'ün iflas eden Hintli low-cost şirketi Spicejet'te VT-SGB tescili ile görev yapmıştı.

Öte yandan 2012 yılında iflas eden diğer bir Hintli havayolu şirketi Kingfisher'ın Airbus'tan özel business konfigürasyona sahip Airbus A321 tipi uçak siparişinde bulunmuş, fakat sonrasında iptal edilen siparişlerden dördü THY'nin filosuna katılmıştı. 

©AirportHaber

ANADOLUJET İLK B737-900'ÜNÜ GETİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

İyi dezenfekte edin ~ 9 yıl önce
Bu hintlilerin herşeyi tiksinti verici. Servise vermeden önce lütfen iyice ve defaten dezenfekte edin. Bir süre de karbondioksit basılsın, bir hafta falan beklesin. Iıııııııhhhhhh....:((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Türkiye Türklerindir, battı galiba yok vergi ödemişte yok bilmem ne. Seni kimse zorla ırksal kategoriye koymadı efendi. Madem pasaportunu taşıyorsun, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşısın teşekkürünü eder geçersin. Araya politik mesaj sıkıştırırsan bu millet sana cevabını verir. Meydan boş değil merak etme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öfke..! ~ 9 yıl önce
Öfke ve önyargıyla değil de, nezaket ve akılla tartışmak, gerektiğinde kendimizi karşımızdakinin yerine koyarak, empatiyle yaklaşmak demokratik teammüllerin ön şartıdır. Slogan ve klişelerle değil mantık ve akılla bezenmiş fikirlerle meşru zeminimizi savunmamız gerekir. "Türkiye Türklerindir" ya da "teşekkürünü eder geçersin" klişelerinin içerdiği derin siyasetin ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz ve emin olunuz ki, buradan demokrasi çıkmaz. Hiç tanımadığınız, hayat görüşü ve siyasetinin ne olduğunu dahi bilmediğiniz ve yorumlarını nezaket ve akılla yürüten birisine karşı bu denli sert ve keskin olmanıza gerek yok. Kaldi ki, bu toprakların kör şiddet ve kaba-kuvvetle değil, barış ve özgürlüklerle yeşermesini istemek hepimizin hakkı. Son söz: atalarımızın da söylediği gibi; "öfkeyle kalkan, zararla oturur..." Saygılarımla.
jacko ~ 9 yıl önce
ucak gelelı 3 hafta oldu daha hangara bıle gırmedı kı hala dısarda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Amerika'da 72 1/2 millet var ama kimse Amerikan halkları demiyor, adamlar toplama ama acayip birlik olabiliyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dil! ~ 9 yıl önce
72 1/2 millet..! Buçuk millet sözcüğünün bile ayrımcı bir dil olduğunu söylemek isterim. Kimdir Allahaşkına tam millet olamamış halklar? Sanırım gündelik dilimize bile yerleşen bu tür ayrımcı söylemlerden uzaklaşarak demokrasiyi içselleştirebileceğiz.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Vancilar 15metre stop marginlerle kalkarsiniz artik :) hayirli olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 9 yıl önce
Desene sunex tekniğe kacti bakimlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meka ~ 9 yıl önce
Uçaklar ABD menşeli BBAM leasing'ten geliyor. Spice jet'e de leasingle verilmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolununjeti ~ 9 yıl önce
Anadolujet hızla büyüyor,Türkiyede uçulmayan yer bırakmadı.Halka hizmet hakk a hizmet .Bir hafta önce biletimi 75 liraya aldım.Gerçekten çok başarılı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlı olsun ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun öncellikle kazasız belasız uçuşlar olsun...ama bir yolcu olarak şunu söylemek isterim bir yabancı havayolunda uçakların genel iç dizaynı genellikle hep standart, ama THY mizde neden bu standart değil ? Haberde dedikleri gibi herhalde hindistandan kiralanan uçaktı, geçen bir uçuşumda uçak airbus idi ve baştan aşağıya kırmızı idi (halısından koltuk kılıflarına kadar) ....başka bir uçakda bu iç dizayn gri vs., THY miz dünya markası ama bu kiralanan uçaklarda neden bu tarz bir standart aranmıyor/uygulanmıyor, bu şekilde aman bulduk hemen kullanıma verdik gibi bir görüntü var, tıpkı personel üniforması gibi düşünün kabin ekibinin formaları uçuşdan uçuşa farkediyor mu, uçaklar kiralandıktan sonra bu tarz bir değişikliğe gidilmiyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dizayn ~ 9 yıl önce
İç dizaynı TK standartlarına göre yenilenip öyle sefere verilecek uçak...
ahmtay ~ 9 yıl önce
spiceJet e ait bir 737-900 zaten yaklaşık 10-15 gündür Habom hangarında bulunmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000