05 Haziran 2008, Perşembe 10:46:21

ANADOLUJET FİYATLARI SABİTLEDİ!

Anadolujet yolcularına haziran sonuna kadar Ankara’dan Samsun, Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman’a tek fiyatla, vergiler dahil 59 YTL’ye seyahat olanağı sunuyor.
  • Acentenin aslı görevi paket turlar satmaktır, bilet değil.
  • her ili kapsıyor sabit fiyat neden KARS YOK...
  • acaba thy satış ofisi ve internetten 5 ytl daha ucuza bilet satarak acentaları nasıl bir duruma düşürmek istiyor.bu uygulamanın mantığını bana açıklayacak birisi varmı lütfen...

Anadolujet, Ankara’dan Samsun, Hatay, Kahramanmaraş ve Adıyaman’a   seyahat edecek yolcular için büyük bir kampanyaya imza atıyor. 30 Haziran 2008’ e kadar yapılacak seyahatler için tüm biletler vergiler dahil internet ve satış ofislerinden 59 YTL’den, acentelerden ise 64 YTL’den satışa sunuluyor.

AnadoluJet THY markasının güvencesi altında, yolcuya sunulan ilave servislerin yalınlaştırılmasıyla elde edilen maliyet avantajının, bilet ücretlerine yansıtılarak daha geniş halk kitlesinin hava ulaşım hizmetinden yararlanabilmesi amacıyla  geliştirilen ve yeni bir iş modeliyle yapılandırıldı. İlk yıl için 2 milyon yolcu hedefi belirleyen Anadolujet, bir aylık verilere göre Ankara merkezli seyahat eden yolcu sayısında yüzde 65 oranında artış yakaladı. Yüzde 64 civarında seyreden Ankara çıkışlı iç hat seferlerindeki doluluk oranı da yüzde 85’e ulaştı.

Haziran sonuna kadar devam edecek promosyonel ücretlere ve Anadolujet ile ilgili detaylı bilgilere 444 AJET (444 2538) numaralı çağrı merkezinden  ve/veya www.anadolujet.com internet adresinden ulaşılabilir.

 

ANADOLUJET FİYATLARI SABİTLEDİ!

Yorumlar

gerçek ~ 16 yıl önce
Acentenin aslı görevi paket turlar satmaktır, bilet değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İLGİLİLERE ~ 16 yıl önce
her ili kapsıyor sabit fiyat neden KARS YOK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acenta ~ 16 yıl önce
acaba thy satış ofisi ve internetten 5 ytl daha ucuza bilet satarak acentaları nasıl bir duruma düşürmek istiyor.bu uygulamanın mantığını bana açıklayacak birisi varmı lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000