17 Haziran 2011, Cuma 14:17:25

ANADOLUJET DUR DURAK BİLMİYOR

Türk Hava Yolları'nın alt markası olan Anadolujet, yeni bir sürprizle Bakü'ye de uçma kararı aldı...
  • hep istanbul ve ankara ya us kuruyorsunuz bari izmir de de us kurun yaa
  • tgs trabzon hava alanını ne zaman alıcak bilgisi ola var mı acaba
  • Anadolujet in merkezi Ankara olduğu için ESB merkezli uçuyor. Eğer mesela EGEJET kurulursa oda İzmir merekezli uçar ama hiç zannetmiyorum.
  • anadolu jet hep ankara aktarmalı ucuyor izmire falan.bence artık aktarmasız olarak anadoludan direk ucuslara bir an önce baslamalı adına yakısır bir sekilde.van izmir antep izmir adana izmir diyarbakır izmir gibi.buralar izmire en az 15 saat uzaklıkta insan otobüsle gidemiyor.
  • artik tk`nin kazik fiyatlari biter baku`ye de, biz de ucuza ucariz. elbet oturup ucretleri anlasmadilarsa. artik goruruz acilinca hat. zaten tiflis fiyatlari ile bakin anlarsiniz farki. var bi hikmet ya anlamadik ? azal`la anlastiklari dillerde zaten ...
  • Bilmeden cahilce konusmayalim borsadaki hisse degeri hangi sirketi birebir yansitiyor bu wall strette bile boyle degil hele imkb de mi, bos verin. Su vergi muhabbetini dethy dusmanligini da birakin. Binmeyin kardesim binenler yeter. Zarar diye arsi alaya cikardiginiz sey dedurannvarliklardan kaynaklanan amortisman reel isletme zarari degil. Allah askina kac kurus vergi verdiginizi demera ediyorum. Maastan kesilen sanal vergi ve dolayli vergiler degil, cebinizden cikan para olarak vergi. Birakin bu bos laflari modasi coktan gecti. Thy vergisiyle ayakta duruyormus beylerin... Kargalar bile guler.
  • süpersin anadolu jet
  • Sana tek bir soru sorucam. Peki bu kadar zararı thy nerden karşılıyor acaba. Tamam kendi hazinesinden. Yıllardır bitmiyormu thy nin hazinesi acaba.
  • ne demek halka açık şirket. tamamı mı halka açık? hem bu şirket nasıl kuruldu? kurulurken halka açıkmıydı arkadaşım? zarar ederse kesesinden edermiş :)) yok iflas edermiş, hangi ülkede yaşıyosun sen. THY hiç bi zaman iflas etmez çünkü zararı hepimizin vergilerinde karşılanır. kraldan fazla kralcı olmak için saçma sapan yorumlar yapmayın...
  • paris cdg seferleri olsa iyi olur
Ankara merkezli Anadolujet, kısa süre içinde yaptığı hamlelerle hem yurt içinde hem de yurt dışında sürekli büyüyerek adından söz ettirmeye devam ediyor.
 
Türkiye'de yurt içi uçuşlarının yanı sıra yurt dışındaki destinasyonlarını da sürekli olarak artıran Anadolujet, en son hamlesini Borajet ortaklığıyla dün Ankara-Sivas uçuşlarını başlatarak yaptı.
 
AirportHaber'in edindiği bilgilere göre Anadolujet 15 Temmuz'dan itibaren Bakü'ye uçarak 16. yurt dışı seferini de gerçekleştirmiş olacak.
 
Anadolujet'in hamlesinin bununla sınırlı kalmayacağı ve yakında farklı sürprizlerle de havacılık sektrörünü şaşırtacağı gelen bilgiler arasında.

©AirportHaber Özel
ANADOLUJET DUR DURAK BİLMİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 13 yıl önce
hep istanbul ve ankara ya us kuruyorsunuz bari izmir de de us kurun yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tgs trabzon hava alanını ne zaman alıcak bilgisi ola var mı acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anadolujet in merkezi Ankara olduğu için ESB merkezli uçuyor. Eğer mesela EGEJET kurulursa oda İzmir merekezli uçar ama hiç zannetmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
anadolu jet hep ankara aktarmalı ucuyor izmire falan.bence artık aktarmasız olarak anadoludan direk ucuslara bir an önce baslamalı adına yakısır bir sekilde.van izmir antep izmir adana izmir diyarbakır izmir gibi.buralar izmire en az 15 saat uzaklıkta insan otobüsle gidemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
artik tk`nin kazik fiyatlari biter baku`ye de, biz de ucuza ucariz. elbet oturup ucretleri anlasmadilarsa. artik goruruz acilinca hat. zaten tiflis fiyatlari ile bakin anlarsiniz farki. var bi hikmet ya anlamadik ? azal`la anlastiklari dillerde zaten ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bilmeden cahilce konusmayalim borsadaki hisse degeri hangi sirketi birebir yansitiyor bu wall strette bile boyle degil hele imkb de mi, bos verin. Su vergi muhabbetini dethy dusmanligini da birakin. Binmeyin kardesim binenler yeter. Zarar diye arsi alaya cikardiginiz sey dedurannvarliklardan kaynaklanan amortisman reel isletme zarari degil. Allah askina kac kurus vergi verdiginizi demera ediyorum. Maastan kesilen sanal vergi ve dolayli vergiler degil, cebinizden cikan para olarak vergi. Birakin bu bos laflari modasi coktan gecti. Thy vergisiyle ayakta duruyormus beylerin... Kargalar bile guler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
süpersin anadolu jet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sana tek bir soru sorucam. Peki bu kadar zararı thy nerden karşılıyor acaba. Tamam kendi hazinesinden. Yıllardır bitmiyormu thy nin hazinesi acaba.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne demek halka açık şirket. tamamı mı halka açık? hem bu şirket nasıl kuruldu? kurulurken halka açıkmıydı arkadaşım? zarar ederse kesesinden edermiş :)) yok iflas edermiş, hangi ülkede yaşıyosun sen. THY hiç bi zaman iflas etmez çünkü zararı hepimizin vergilerinde karşılanır. kraldan fazla kralcı olmak için saçma sapan yorumlar yapmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
paris cdg seferleri olsa iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000