01 Temmuz 2008, Salı 12:10:17

ANADOLUJET DENİZLİ’DE

Ankara-Denizli arasında ilk seferini yapan Anadolujet uçağı Çardak Havaalanı’nda törenle karşılandı.

Kaptan pilot Kubilay Yılmaz, yardımcı pilot Recep Demirkaya'nın yönetiminde, 15 yolcu ve mürettebatıyla Denizli Çardak Havaalanı'na iniş yapan uçaktan ilk olarak AK Parti Denizli milletvekilleri Selma Aliye Kavaf, Mehmet Salih Erdoğan ve Mehmet Yüksel indi.

Denizli Valisi Yavuz Erkmen “ Bu seferlerin başlatılması konusunda destek veren THY'nin çok değerli yönetim kurulu başkanı ile üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Hayırlı olsun" dedi.

Seferlerin devamının sağlanabilmesinin, Denizli halkının ilgisiyle doğru orantılı olduğunu vurgulayan Erkmen, şöyle konuştu: "Seferlerin süreklilik arz edebilmesi de bizim elimizde. Dolayısıyla da Denizli'den arkadaşlarımızın yapacakları yolculuklarda buna destek vermesi yolcu sayısının belirli sayının altına düşürülmemesi çok önemli.
Arkadaşlarımızın da buna dikkat edeceklerine inanıyoruz. THY'nin Anadolujet adıyla yeni uygulaması fiyat anlamında çok makul bir seviyede. Bizim gönlümüz bu başlayan hatta, ilerde çok daha yeni hatların ilave edilmesi suretiyle ulaşımın daha da rahatlatılması.Buradan yapılacak uçuşların kazasız belasız gerçekleşmesini diliyorum."

ANADOLUJET DENİZLİ’DE

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000