12 Ekim 2010, Salı 08:43:06

ANADOLUJET CHECK-IN'DE DEVRİME HAZIRLANIYOR

Türk Hava Yolları'nın (THY) alt markası Anadolujet, yolcularının havaalanlarına 'tık nefes' yetişmelerine son verecek bir çalışmayı adım adım hayata geçiriyor.
  • bakan akrabası ol.. thy de bölgesel ucuslar başkanlıgı diyerek tepeden bir koltuk ac, sonra anadolu kaplanı diye ortalıkta gez.. kaplana gel , ucaklar hazır,thy ucakları, yolcu thy yolcusu, hazır, operation thy nin hazırda operationı.. herşey hazır olan birşey niye başarı diye ortalıga sürerler anlamam.. ankaraya yazık oluyor insanlar thy den mahrum kaldıl ankara bunu haketmiyor.. en azından thy ve ajet ucusu konulup secenek sunulması lazım..
  • sivas ankarada başlıyo.
  • pegasus sivas uçuşları 31 ekimde başlıyo.sivas artık istedigi degere kavuşuyor
  • kayseri,samsun,sivas bunlar guzelde.. kis tarifesi ile beraber stockholm ankara ve istanbuldan ve kopenhag da istanbuldan iptal gibi gornuyor. ben mi yanliş goruyorum. neden iptal edildi bu seferler ? peki ankara-şam ne oldu ?hep iyi haberlermi verecegiz? pegasusun frankfurta kasımdan itibaren kapaniyor.anadolu jetin dalaman zaten kapandi. bodrum da haftanin bazi gunleri var sadece.ayrica anadolu jetin gökçen -moskova ucuslari sheremtova dan domedova ya kaydirildi ve saatleri de öne çekildi.amsterdamin da iptal olma durumu var gokcenden yolcu bulamiyorlar..
  • Sami Alan baskan, arastirip yazin. THY de bunlar cok onceden konsulan onerilen iyilestirmeler, anlasilan Sami ye birileri prima olsun diye servis ettirmis. Uzgunuz ama bunlar onceden dusunulmus ama malesef uygulamaya bekletilerek konulmus.
  • Hatay-Cidde istiyoruz..
  • sacmalamayin pegasus sivasa daha baslamadi bile. erzurum durdurulalali.. 3 sene oldu o zaman anadolu jet bile yoktu. sefer sayilarnin azalmasi normal kiş tarifesi. iptal etmiyor en azindan. iptaller dediğinizde pegasus sitesinde planli ucuslarda çok onceden gunluk tarifeye konup o gun için planlamadiği için yanına iptal yaziyor. bakarsaniz. kharkov da da iptal gorursunuz.. ama gel gör ki kharkov zaten 20 ekim de başlayacak. diger iptal dedikleriniz ise aslında iptal filan değil. cahil cuhela yorum yapiyorsunuz. anadolu jetin savunalacak tarafi yok. zararina ucan bir marka. şirket bile dğeil vei leride kime peşkeş çekilecegi herjkes tarafindan biliniyor..:))
  • Anadolu Jet gayet basarili kimse kiskanmasin Pegasusla rekabet etmesine gerek yok zaten pegasustan el aman diyen yolcu Anadolu Jeti tercih ediyor.Pegasusun iptal ettigi Sivas ve Erzurum sefer sayilarini azalttigi Esenboga,Bodrum,Samsun ve Dalaman ucuslarini ne yapalim.Gunu birlik akut iptaller de cabasi
  • Evet arkadaşa katılıyorum , Dışarıdan bakıldığında bakkal mehmet abinin uçak filosu gibi. yani çok anlamsız oldu ama koskoca THY nin alt markası olan bir havayolunun ken azından boyamasını sitesini ve hizmetini arttırması gerekli. görüntü hiç hoş değil. Bir örnek vereyim Almanyanın en ucuz havayolu Germanwings i bir izleyin . Adamlar on numara iş yapıyor artı olarak dış görünüşe acayip önem veriyorlar.
  • balıkesir-körfez seferleri kış tarifesinde gözükmüyor.haftada 2 seferibile dolduracak kapasite yokmu bu hatta

Check-in (uçakta yer belirleme ve bagaj teslim işlemi) süresini iç hatlarda 45 dakikadan yarım saate, dış hatlarda ise 1 saatten 45 dakikaya çekiyor. Anadolujet Genel Müdürü Sami Alan, "Çok yakında uygulamaya geçiyoruz. Yolcuyu 1 saat önceden havaalanına dikmeyi doğru bulmuyorum. Yarım saati bile çok buluyorum. Check-in süresini yarım saatin altına çekmek yönündeki çalışmalarımız sürüyor." dedi.

2008 yılında kurulan Anadolujet, hızla büyüyor. Ankara merkezli Anadolujet, seferlerine sekiz uçakla başladı. Bugün filosunda 22 uçak var. 2008-2009 yılları arasında yüzde 62 olan doluluk oranı 2008 ile 2009 yılları arasında yüzde 74'e çıkmış. Doluluk oranı yüzde 83. Genel Müdür Alan da Anadolujet'in gösterdiği gelişimi dikkat çekici bir örnekle pekiştiriyor: "2002'ye kadar Türkiye'de iç hatlarda taşınan yolcu sayısı 8,7 milyondu. Anadolujet iki yılda 8,3 milyon iç hat yolcusuna ulaştı." Alan, Ankara merkezli 31'i iç hat 14'ü dış hat olmak üzere toplam 45 noktaya uçuş gerçekleştirdiklerini belirtiyor. 31 Ekim'den itibaren uçuş noktalarına 4 yeni hat daha ekleyeceklerinin altını çizen Alan, bu hatları, İstanbul Sabiha Gökçen merkezli Sivas, Kayseri, Samsun ile Ankara merkezli Moskova olarak sıraladı. Ayrıca Anadolujet'in, Türkiye'de Ağrı dışında uçmadığı hiçbir il olmadığını da vurguladı. Avusturya'nın başkenti Viyana'ya basın gezisi düzenleyen Genel Müdür Alan, Anadolujet'in neden Ankara merkezli uçtuğuna da açıklık getirdi. Türkiye haritasını göz önüne getirdiğinizde, Ankara'nın en doğusuyla batısına, en güneyiyle kuzeyine aynı mesafede olduğunun görüleceğini belirterek, şu tespitleri yaptı: "İstanbul'dan Trabzon'a ya da İstanbul'dan Adana yerine Ankara merkezli, Trabzon-Ankara-Adana daha ekonomik ve kısa mesafedir. Aynı şekilde, Frankfurt-İstanbul-Adana yerine, Frankfurt-Ankara-Adana, zaman açısından da daha kısadır. Diğer bir etken de TAV Ankara Esenboğa Havalimanı daha tenhadır."

BİR HAFTAYA 59 TL'LİK BİLET GARANTİSİ

Anadolujet Genel Müdürü Alan, vatandaşların, '59 TL'lik bilet bulamıyoruz' serzenişlerine açıklık getirdi. Kış sezonunda yedi gün önceden bilet alan herkesin 59 TL'den uçacağını bildiren Alan, "Bunun garantisini veriyorum. Bu kış kampanyasıdır. Yaz aylarında 7 gün önceden 59 TL için garanti vermiyoruz. 59 olmaz da 89 olur. Ancak bizde 200 TL'nin üzerinde ister yazın olsun, ister kışın olsun bilet yok." diye konuştu. Türkiye'yi illeri birbirine bağladıklarını, bağlantılı yolculuklarda ikinci biletin 25 TL olduğunu duyuran Alan, şu örneği verdi: "Mesela Ankara'dan Antalya'ya uçan bir kişi, 25 TL öderse oradan da İzmir'e geçebilir. Antalya-İzmir için ayrı bir bilet almasına gerek yok. Yaz aylarında, 25 yerine 45 lira ödeyerek aynı haktan yararlanabilirler." Alan, uçak içinde kek-çay ve suyun parayla satılmasını doğru bulmadığını da ifade ediyor. İkramın, uçak içinde parayla satılmasını 'Türk insanını tanımamak' şeklinde değerlendiren Alan, "Gözü yolcunun parasında olan işletmeciliği doğru bulmuyorum. Bu tür işletmecilik Türkiye'de tutmaz." dedi. (Zaman)

ANADOLUJET CHECK-IN'DE DEVRİME HAZIRLANIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 13 yıl önce
bakan akrabası ol.. thy de bölgesel ucuslar başkanlıgı diyerek tepeden bir koltuk ac, sonra anadolu kaplanı diye ortalıkta gez.. kaplana gel , ucaklar hazır,thy ucakları, yolcu thy yolcusu, hazır, operation thy nin hazırda operationı.. herşey hazır olan birşey niye başarı diye ortalıga sürerler anlamam.. ankaraya yazık oluyor insanlar thy den mahrum kaldıl ankara bunu haketmiyor.. en azından thy ve ajet ucusu konulup secenek sunulması lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sivas ankarada başlıyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pegasus sivas uçuşları 31 ekimde başlıyo.sivas artık istedigi degere kavuşuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kayseri,samsun,sivas bunlar guzelde.. kis tarifesi ile beraber stockholm ankara ve istanbuldan ve kopenhag da istanbuldan iptal gibi gornuyor. ben mi yanliş goruyorum. neden iptal edildi bu seferler ? peki ankara-şam ne oldu ?hep iyi haberlermi verecegiz? pegasusun frankfurta kasımdan itibaren kapaniyor.anadolu jetin dalaman zaten kapandi. bodrum da haftanin bazi gunleri var sadece.ayrica anadolu jetin gökçen -moskova ucuslari sheremtova dan domedova ya kaydirildi ve saatleri de öne çekildi.amsterdamin da iptal olma durumu var gokcenden yolcu bulamiyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sami Alan baskan, arastirip yazin. THY de bunlar cok onceden konsulan onerilen iyilestirmeler, anlasilan Sami ye birileri prima olsun diye servis ettirmis. Uzgunuz ama bunlar onceden dusunulmus ama malesef uygulamaya bekletilerek konulmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hatay-Cidde istiyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sacmalamayin pegasus sivasa daha baslamadi bile. erzurum durdurulalali.. 3 sene oldu o zaman anadolu jet bile yoktu. sefer sayilarnin azalmasi normal kiş tarifesi. iptal etmiyor en azindan. iptaller dediğinizde pegasus sitesinde planli ucuslarda çok onceden gunluk tarifeye konup o gun için planlamadiği için yanına iptal yaziyor. bakarsaniz. kharkov da da iptal gorursunuz.. ama gel gör ki kharkov zaten 20 ekim de başlayacak. diger iptal dedikleriniz ise aslında iptal filan değil. cahil cuhela yorum yapiyorsunuz. anadolu jetin savunalacak tarafi yok. zararina ucan bir marka. şirket bile dğeil vei leride kime peşkeş çekilecegi herjkes tarafindan biliniyor..:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Anadolu Jet gayet basarili kimse kiskanmasin Pegasusla rekabet etmesine gerek yok zaten pegasustan el aman diyen yolcu Anadolu Jeti tercih ediyor.Pegasusun iptal ettigi Sivas ve Erzurum sefer sayilarini azalttigi Esenboga,Bodrum,Samsun ve Dalaman ucuslarini ne yapalim.Gunu birlik akut iptaller de cabasi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet arkadaşa katılıyorum , Dışarıdan bakıldığında bakkal mehmet abinin uçak filosu gibi. yani çok anlamsız oldu ama koskoca THY nin alt markası olan bir havayolunun ken azından boyamasını sitesini ve hizmetini arttırması gerekli. görüntü hiç hoş değil. Bir örnek vereyim Almanyanın en ucuz havayolu Germanwings i bir izleyin . Adamlar on numara iş yapıyor artı olarak dış görünüşe acayip önem veriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
balıkesir-körfez seferleri kış tarifesinde gözükmüyor.haftada 2 seferibile dolduracak kapasite yokmu bu hatta

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000