24 Haziran 2010, Perşembe 15:28:19

ANADOLUJET BÖYLE KARŞILANDI (FOTO)

AnadoluJet, Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı’ndan Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti’ne ilk direk seferini gerçekleştirdi.
  • DİREKT YADA EN DİREKT SEFER BU KAFA VE ZİHNİYETE SAHİP OLANLAR SİZE YAZIKLAR OLSUN KARDEŞ ÜLKEYE ANADOLU JET İLE UÇUŞ GERÇEKLEŞİYOR VE SİZŞER BUNU ÇEKEMİYORSUNUZ SİZLER HANGİ İCRAATI ALKIŞLADINIZKİ BUNU ALKIŞLAYACAKSINIZ BU BİR GURUR ABİDESİDİR GEÇ KALINMIŞ BİR UÇUŞTUR HASRET BİTTİ BUNA ŞÜKÜRLER OLSUN
  • NAhçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne ilk DİREK seferini gerçekleştirdi..... DİREK mi sefer yapıyor? yoksa direkler arası sefer mi?
  • KARŞILAMA GÜZEL ,YA UĞURLAMA NERDE ? BAŞBAKANIN ÖZEL JESTİDİR BU İŞ!! İŞ YAPSADA YAPMASADA ANADOLU JETE GÖREV AHDEDİLMİŞ BU SEFERLER!! MECBURSUN KARDEŞİM GİDECEKSİN !!! AMA SAW INDA (İSG NİN ) BU SEFERLERDE KATKILARINI UNUTMAYIN!!!
  • Sicak bir gun de cok sicak bir karsilama. Sirin bir havalimani. Samimi ve bizden olan kardeslerimiz. Bu hava koprusune her iki taraftanda sahip cikalim. Nahcivanin turizm potansiyeline Turk turizmcilerle sahip cikalim ve turlar yapalim. Kisacasi sevildigimiz ulkelere gidip paramizi harcayalim, tatilimizi yapalim. Bos verin artik bu AB ulkelerini!!!
  • GENC ,KARARLI VE CALISKANLIGI NETICESINDE COK SAGLIKLI ZEMINDE ANADOLUJET'I ADINDAN SOZ ETTIRME NOKTASINA COK KISA ZAMNDA GETIREN SAMI BEYE GERCEKTEN ULKEM ADINA DUYDUGUM SEKTOR EDINA DUYDUGUM MEMNUNIYETTEN DOLAYI TEBRIK EDER BASARILARININ DEVAMINI DILERIM. THY BIR SURU UCAK ALIYOR AMA SAMI BEY UCAK BULAMIYOR UCURTMAK ICIN. THY ARTIK YETISIN SAMI BEY VE SAMI BEY GIBI GENC ARKADASLARIN HIZINA. SAMI BEYE VE GENC EKIBINE SONSUZ TESEKKURLER.
2008 yılında 5 uçaklık filosuyla 20 noktaya uçuş düzenleyen AnadoluJet, 2010 yılı yaz tarifesinde Ağustos ayı itibariyle ulaşacağı 22 uçaklık filosu ile Ankara ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yurt içi ve yurt dışında toplam 40 noktaya sefer düzenleyecek.

Çok sayıda gazeteciyle bu sabah saat 08:40’da İstanbul Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı’ndan hareket ederek TSİ 11:00 sularında Nahçıvan Havalimanı’na inen AnadoluJet uçağı, buraya ilk direkt seferini gerçekleştirdi.

Anadolujet’in TK7328 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi uçağıyla Nahçıvan’a gerçekleştirilen ilk direkt seferde, AnadoluJet ekibi yöresel halk oyunlarıyla coşkulu bir şekilde Nahçıvan Havalimanı’nda karşılandı.

Bu seferle AnadoluJet, Sabiha Gökçen’den Stockholm ve Kopenhag’dan sonra üçüncü yurt dışı seferini gerçekleştirmiş oldu.

Törende konuşan Anadolujet İcrasından Sorumlu THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan, yapılan uçuşun hasretleri dindirmesi temennisinde bulundu.

Sabiha Gökçen – Nahçıvan seferlerinin tarifesi şöyle;

Sabiha Gökçen - Nahçıvan
(26 Haziran - 30 Ekim)
Kalkış / Varış
Salı, Perşembe, Cuma 21:15 / 03:35
Nahçıvan - Sabiha Gökçen Kalkış / Varış
Çarşamba, Cuma, Pazar 06:00 / 06:35
 SAATLER  YERELDİR  


ANADOLUJET BÖYLE KARŞILANDI (FOTO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
DİREKT YADA EN DİREKT SEFER BU KAFA VE ZİHNİYETE SAHİP OLANLAR SİZE YAZIKLAR OLSUN KARDEŞ ÜLKEYE ANADOLU JET İLE UÇUŞ GERÇEKLEŞİYOR VE SİZŞER BUNU ÇEKEMİYORSUNUZ SİZLER HANGİ İCRAATI ALKIŞLADINIZKİ BUNU ALKIŞLAYACAKSINIZ BU BİR GURUR ABİDESİDİR GEÇ KALINMIŞ BİR UÇUŞTUR HASRET BİTTİ BUNA ŞÜKÜRLER OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
NAhçıvan Özerk Cumhuriyeti'ne ilk DİREK seferini gerçekleştirdi..... DİREK mi sefer yapıyor? yoksa direkler arası sefer mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KARŞILAMA GÜZEL ,YA UĞURLAMA NERDE ? BAŞBAKANIN ÖZEL JESTİDİR BU İŞ!! İŞ YAPSADA YAPMASADA ANADOLU JETE GÖREV AHDEDİLMİŞ BU SEFERLER!! MECBURSUN KARDEŞİM GİDECEKSİN !!! AMA SAW INDA (İSG NİN ) BU SEFERLERDE KATKILARINI UNUTMAYIN!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sicak bir gun de cok sicak bir karsilama. Sirin bir havalimani. Samimi ve bizden olan kardeslerimiz. Bu hava koprusune her iki taraftanda sahip cikalim. Nahcivanin turizm potansiyeline Turk turizmcilerle sahip cikalim ve turlar yapalim. Kisacasi sevildigimiz ulkelere gidip paramizi harcayalim, tatilimizi yapalim. Bos verin artik bu AB ulkelerini!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
GENC ,KARARLI VE CALISKANLIGI NETICESINDE COK SAGLIKLI ZEMINDE ANADOLUJET'I ADINDAN SOZ ETTIRME NOKTASINA COK KISA ZAMNDA GETIREN SAMI BEYE GERCEKTEN ULKEM ADINA DUYDUGUM SEKTOR EDINA DUYDUGUM MEMNUNIYETTEN DOLAYI TEBRIK EDER BASARILARININ DEVAMINI DILERIM. THY BIR SURU UCAK ALIYOR AMA SAMI BEY UCAK BULAMIYOR UCURTMAK ICIN. THY ARTIK YETISIN SAMI BEY VE SAMI BEY GIBI GENC ARKADASLARIN HIZINA. SAMI BEYE VE GENC EKIBINE SONSUZ TESEKKURLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000