24 Mart 2010, Çarşamba 09:56:55

Anadolujet Avrupa'ya açılıyor

Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet, Avrupa'da birçok noktada uçuş yapmayı planlıyor
  • Aanadolujet in zarar ettiğini nereden biliyorsunuz? THY karda olduğuna göre ve bunların bilançoları tek kalem olduğuna göre Anadolujet in zararını bu bilançodan nasıl zarar olarak çekebiliyorsunuz.
  • bakın bu politikalarla anadolu jet full de ucsa zarar eder. aynen bugun oldugu gibi anadolu jet butun anakara ucuslarini yapiyor dolayisiyle zaten dolu ucuyor ama ona ragmen zarar ediyor. dolu ucup zarar ediyorsan bunun bir amaci olabilir haksiz rekabet yaratarak diger firmalari zo durumda birakma cabasi..luftansa gibi full de ucsa anadolu jet eger low cost amaciyle devam etmezse zarar etmekten kurtulamaz.bakin hava trafik konusmalarini dinleme imkaniz varsa lutfen bi kere dinleyin havada kısa yol isteyen bir tane thy tarifgi varmi..
  • ANKARA'DAN LUFTHANSA HER GÜN 2 UÇAĞINI FUL DOLDURUR. BUNUN NEDENİ YILLARDIR AYNI SAATLERDE HER GÜN UÇMASI YANİ İSTİKRARDIR. HAZİRANDA AHL DEN TOKYO YA UÇTUM. A 340 DA 170 YOLCU VARDI. O ZAMAN TOKYO UÇUŞLARINI THY HEMEN KAPATSIN.
  • LOW COST PROFESÖRÜ ARKADAŞ SON CÜMLELERİNDE KENDİNİ ELE VERİYOR. BİRİLERİNİ BATIRMAK İÇİN UCUZA UÇARSAN DİYOR.
  • Bilindiği üzere İstanbul Atatürk havalimanı yoğunluğu kaldıramaz hale geldi. Bu konuda çeşitli alternatifler üretiliyor. 3. havalimanını yapalım, çorlu havlimanı, sabiha gökcen havalimanı v.s . Tabiki bu havalimanlarımızda önemli ama bana göre İstanbulu'un alternatifi Ankara Esenboga havalimanı. Neden İstanbul baglatılı yurt dışı ucuşların cogunu Ankara yolcuları ve Anadolu illerinden gelen transit yolcular kullanıyor. İçhatlar çabası. Birde Ankara'da artık Avrupanın en modern bir havalimanı terminali var. Ankara bu yeni açılacak hatlar zaten var Thy ucuyor. Ama Anadolujette ucarsa daha cok hat acılacak Transıt tolcular Ankara'dan yurt dısına ucacak buda İstanbul'un yükünü hafifletecektir.
  • ESB ile SAW kıyaslandığında SAW baraka gibi kalır. Artık havalimanlarındaki rahatlık ve hizmet çok önemli. Dolayısı ile Hub olarak ESB nın kabul görmesi hem yolcuya hem de havayoluna büyük rahatlık sağlar. SAW dan yapılan her uçuş sürekli yolcu kaybı demektir.
  • stokholm'ün yolcularının en az yarısı doğu ve güneydoğu anadolu bölgesi transit yolcuları olduğu için istanbula uçmaları yolcular için zaman kaybı oluyordu. bence ankara hattı tutar ama saw ı bilemem.
  • ben sna soyliyim 189 kişilik ucak için 189 çay 189 su 189 kek.. bunlarin hepsini en ucuz fiyattan alsan 2 koltuk parasi yapar.. birdeferde 2 koltuk parasi.. gunde 80 sefer yapsan.. 80 seferin 1 tanesini ikrama verirsin yılda 360 ucağin boşa uçar. diğer detaylari soyliyim ikramlarin yarattıgı ağirlik ucus basina 50 ila 100 kg arasi fazla yakit yakmana neden olur bunuda yila vurursan buyuk miktarda yakit yapar. birde bu ikramlari satsaydin elde edecegin geliri dusun ?o gelir sayesinde biletleri daha ucuza satabiliip daha rekabetci olup daha fazla yolcu cekecektinlow cost ince hesaptir. sineğin yagini çıkartmaktir.yolcuda kazanir şirkette kazanir,birileirni batirmak için ucuza ucarken maliyetleri hiç kısmiyorsan zarar edersn
  • Yolcu her zaman 30 EUR fazla verip direkt uçmayı tercih eder bence. Ayrıca Anadolujet ikram veriyorsa low cost değildir diyen arkadaş, ikram dediğin su çay 1 tane kek, tümkoltukları toplasan 1 bilet parası etmez, Örnek Pegasus -> Su parayla, Su ikram olamaz ihtiyaçtır, ben çok ayıplıyorum suyu havada parayla satan zekileri. İnsan vücudu havada çok su kaybeder, su içmesi gerek. Anadolu Jet tam anlamıyla bir low cost değil evet, o kadar bakkal zihniyetli değil, Ayrıca Anadolu Jet oluşumuyla birlikte türkiye'de Uçağı uçarken göremeyen bir çok kimse uçmuş oldu, bunu da göz ardı etmeyelim. Ben çok başarılı buluyorum bu girişimleri özellikle başkentin canlanması açısından.
  • anadolu jet en yogun donemde bile 50 koltuk uzeirnde ucamaz.. fiyatlari rekabetci değil. boyle sacmalik olmaz.thy ni goruyoruz tekel olmadiği hatlarda bom boş gidip geliyor. gecen gun basele 35 kişi uctu.. almanya hatlari deseniz ayni. tekel olmadğği hatlarda thy zarar ediyor.

2008 Yılında Ankara merkezli iç hat uçuşlarına 20 noktada başlayan Türk Hava Yolları markası AnadoluJet, aradan geçen zaman içinde Ankara Esenboğa Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 26 noktaya genç filosu, etkin bağlantılı tarifesi, ekonomik bilet fiyatları, yenilediği uçak içi hizmetleri ile Kıbrıs ve Şam’dan sonra Haziran 2010 yılı içinde Avrupa’nın pek çok ülkesine direkt uçuşlarına başlıyor.

4 Mart 2010 tarihinde başlayan Ankara- Şam – Ankara uçuşlarından sonra filosuna katacağı yeni uçaklarla Ankara’dan Stokholm, Kopenhag, Frankfurt, Dusseldorf, Viyana, Tahran, Amsterdam, Brüksel, Paris ve Londra olmak üzere 12 yurtdışı noktasına doğrudan uçuşlar planlanıyor.

1 Haziran 2010 tarihinden itibaren İsveç’in başkenti ve en büyük şehri, kültür, siyaset, medya ve ekonomi merkezi Stokholm’ e başlayan direkt uçuşlar aşağıdaki şekilde gerçekleştirilecek;

Anadolujet

Anadolujet Avrupa'ya açılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Misafir ~ 14 yıl önce
Aanadolujet in zarar ettiğini nereden biliyorsunuz? THY karda olduğuna göre ve bunların bilançoları tek kalem olduğuna göre Anadolujet in zararını bu bilançodan nasıl zarar olarak çekebiliyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bakın bu politikalarla anadolu jet full de ucsa zarar eder. aynen bugun oldugu gibi anadolu jet butun anakara ucuslarini yapiyor dolayisiyle zaten dolu ucuyor ama ona ragmen zarar ediyor. dolu ucup zarar ediyorsan bunun bir amaci olabilir haksiz rekabet yaratarak diger firmalari zo durumda birakma cabasi..luftansa gibi full de ucsa anadolu jet eger low cost amaciyle devam etmezse zarar etmekten kurtulamaz.bakin hava trafik konusmalarini dinleme imkaniz varsa lutfen bi kere dinleyin havada kısa yol isteyen bir tane thy tarifgi varmi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ANKARA'DAN LUFTHANSA HER GÜN 2 UÇAĞINI FUL DOLDURUR. BUNUN NEDENİ YILLARDIR AYNI SAATLERDE HER GÜN UÇMASI YANİ İSTİKRARDIR. HAZİRANDA AHL DEN TOKYO YA UÇTUM. A 340 DA 170 YOLCU VARDI. O ZAMAN TOKYO UÇUŞLARINI THY HEMEN KAPATSIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
LOW COST PROFESÖRÜ ARKADAŞ SON CÜMLELERİNDE KENDİNİ ELE VERİYOR. BİRİLERİNİ BATIRMAK İÇİN UCUZA UÇARSAN DİYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bilindiği üzere İstanbul Atatürk havalimanı yoğunluğu kaldıramaz hale geldi. Bu konuda çeşitli alternatifler üretiliyor. 3. havalimanını yapalım, çorlu havlimanı, sabiha gökcen havalimanı v.s . Tabiki bu havalimanlarımızda önemli ama bana göre İstanbulu'un alternatifi Ankara Esenboga havalimanı. Neden İstanbul baglatılı yurt dışı ucuşların cogunu Ankara yolcuları ve Anadolu illerinden gelen transit yolcular kullanıyor. İçhatlar çabası. Birde Ankara'da artık Avrupanın en modern bir havalimanı terminali var. Ankara bu yeni açılacak hatlar zaten var Thy ucuyor. Ama Anadolujette ucarsa daha cok hat acılacak Transıt tolcular Ankara'dan yurt dısına ucacak buda İstanbul'un yükünü hafifletecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ESB ile SAW kıyaslandığında SAW baraka gibi kalır. Artık havalimanlarındaki rahatlık ve hizmet çok önemli. Dolayısı ile Hub olarak ESB nın kabul görmesi hem yolcuya hem de havayoluna büyük rahatlık sağlar. SAW dan yapılan her uçuş sürekli yolcu kaybı demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
stokholm'ün yolcularının en az yarısı doğu ve güneydoğu anadolu bölgesi transit yolcuları olduğu için istanbula uçmaları yolcular için zaman kaybı oluyordu. bence ankara hattı tutar ama saw ı bilemem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben sna soyliyim 189 kişilik ucak için 189 çay 189 su 189 kek.. bunlarin hepsini en ucuz fiyattan alsan 2 koltuk parasi yapar.. birdeferde 2 koltuk parasi.. gunde 80 sefer yapsan.. 80 seferin 1 tanesini ikrama verirsin yılda 360 ucağin boşa uçar. diğer detaylari soyliyim ikramlarin yarattıgı ağirlik ucus basina 50 ila 100 kg arasi fazla yakit yakmana neden olur bunuda yila vurursan buyuk miktarda yakit yapar. birde bu ikramlari satsaydin elde edecegin geliri dusun ?o gelir sayesinde biletleri daha ucuza satabiliip daha rekabetci olup daha fazla yolcu cekecektinlow cost ince hesaptir. sineğin yagini çıkartmaktir.yolcuda kazanir şirkette kazanir,birileirni batirmak için ucuza ucarken maliyetleri hiç kısmiyorsan zarar edersn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yolcu her zaman 30 EUR fazla verip direkt uçmayı tercih eder bence. Ayrıca Anadolujet ikram veriyorsa low cost değildir diyen arkadaş, ikram dediğin su çay 1 tane kek, tümkoltukları toplasan 1 bilet parası etmez, Örnek Pegasus -> Su parayla, Su ikram olamaz ihtiyaçtır, ben çok ayıplıyorum suyu havada parayla satan zekileri. İnsan vücudu havada çok su kaybeder, su içmesi gerek. Anadolu Jet tam anlamıyla bir low cost değil evet, o kadar bakkal zihniyetli değil, Ayrıca Anadolu Jet oluşumuyla birlikte türkiye'de Uçağı uçarken göremeyen bir çok kimse uçmuş oldu, bunu da göz ardı etmeyelim. Ben çok başarılı buluyorum bu girişimleri özellikle başkentin canlanması açısından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolu jet en yogun donemde bile 50 koltuk uzeirnde ucamaz.. fiyatlari rekabetci değil. boyle sacmalik olmaz.thy ni goruyoruz tekel olmadiği hatlarda bom boş gidip geliyor. gecen gun basele 35 kişi uctu.. almanya hatlari deseniz ayni. tekel olmadğği hatlarda thy zarar ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000