23 Nisan 2013, Salı 12:20:55

ANADOLUJET 5 YAŞINDA

Bir Türk Hava Yolları markası olan Anadolujet bugün yeni yaşını kutluyor...
  • Bir havayolu şirketi müşterisi ne yapar da en iyi olur? 1-Uzakları yakın eder. Sadece amaç kar etmek değil, bazı bölgeleri sorumluluk olarak görüp orada uçmaya başlar. 2-Uçmak isteyenler için uçmanın önündeki kaldırır. Örn:Ulaşılamama engeli. Ekonomik olamaması engeli, Müşteriye dokunmaması engeli vs gibi 3-Konuklarını en iyi şekilde ağırlar. ikramları ile kalbini fetheder. 4-Güvenli bir uçuş sağlar. 5-Yan hizmetleri ile uçmayı keyifli hale getirir. İşte ANADOLUJET benim için bu anlamı ifade ediyor. İyi varsın ANADOLUJET! İyi ki seni modellemişler, iyi ki insanlar seninle uçmanın keyfine varmış. NİCE 5 YAŞLARA!...
  • anadolujet plansız programsız yoluna devam ediyor. esb'de bir aprona bakin bakalim; birbirinden farklı boyama ile goreceginiz tum ucaklar anadolujet'a aittir. kotu renkleri, bicimsiz logosu, yarim yamalak kabin ici hizmeti (ki o da sunexpress'e devredilmistir), toplama filosu, bugunden yarina degisen plani-programi ile, kisacasi anadolujet kotu kotarilmis bir isletmedir. baskent ankara'miza hayirli olmasi dilekleriyle!
  • Anadolujet'in genç ve başarılı ekibine iyi yaşlar dilerim. Türkiye sizinle gurur duyuyor :)
  • Iyiki varsın AnadoluJET... Uzaklari yakın ettin. Senin sayende UÇMAYAN KALMADI...

Milli havayolu Türk Hava Yolları’nın bir markası olarak operasyonlarına 23 Nisan 2008 yılında başlayan Anadolujet, bugün 5. yaşını kutluyor. 5 yıl önce bugün, Ankara merkezli olarak faaliyetlerine başlayan şirket, 23 Nisan’da 2 ayrı mutluluğu beraber yaşıyor.

Bugün Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yanısıra yeni yaşını da kutlayan Anadolujet, Türk Hava Yolları tarafından yeni bir iş modeli ile yapılandırarak kurduğu ve ekonomik olması amaçlanarak hayata geçirdiği bir projenin 5. yılını geride bıraktı.

Ankara merkezli olarak kurulan Anadolujet’in bir diğer HUB’ı ise Sabiha Gökçen Havalimanı olarak belirlendi.

Anadolujet ayrıca 5’inci yılına özel olarak twitter üzerinden başlattığı yarışmayla her gün 5 kişiye hediye bilet veriyor.

AirportHaber.com

ANADOLUJET 5 YAŞINDA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Adam gibi... ~ 11 yıl önce
Bir havayolu şirketi müşterisi ne yapar da en iyi olur? 1-Uzakları yakın eder. Sadece amaç kar etmek değil, bazı bölgeleri sorumluluk olarak görüp orada uçmaya başlar. 2-Uçmak isteyenler için uçmanın önündeki kaldırır. Örn:Ulaşılamama engeli. Ekonomik olamaması engeli, Müşteriye dokunmaması engeli vs gibi 3-Konuklarını en iyi şekilde ağırlar. ikramları ile kalbini fetheder. 4-Güvenli bir uçuş sağlar. 5-Yan hizmetleri ile uçmayı keyifli hale getirir. İşte ANADOLUJET benim için bu anlamı ifade ediyor. İyi varsın ANADOLUJET! İyi ki seni modellemişler, iyi ki insanlar seninle uçmanın keyfine varmış. NİCE 5 YAŞLARA!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucuz havayolu! ~ 11 yıl önce
anadolujet plansız programsız yoluna devam ediyor. esb'de bir aprona bakin bakalim; birbirinden farklı boyama ile goreceginiz tum ucaklar anadolujet'a aittir. kotu renkleri, bicimsiz logosu, yarim yamalak kabin ici hizmeti (ki o da sunexpress'e devredilmistir), toplama filosu, bugunden yarina degisen plani-programi ile, kisacasi anadolujet kotu kotarilmis bir isletmedir. baskent ankara'miza hayirli olmasi dilekleriyle!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi ki doğdunuz! ~ 11 yıl önce
Anadolujet'in genç ve başarılı ekibine iyi yaşlar dilerim. Türkiye sizinle gurur duyuyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kağıt şirketi ~ 11 yıl önce
Anadolu JET diye bir şirket mi var? İsmi dışında neyi var bu şirketin. Sadece ve sadece THY nin gölgesi altında kağıt şirketi.
EZS 06 ~ 11 yıl önce
Iyiki varsın AnadoluJET... Uzaklari yakın ettin. Senin sayende UÇMAYAN KALMADI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000