31 Mayıs 2010, Pazartesi 14:55:13

ANADOLUJET 2 YILDA 41 NOKTAYA ULAŞTI

Türk Hava Yolları'nın alt markası AnadoluJet, bugün Stockholm uçuşlarına başladı. Bu uçuşla beraber AnadoluJet dış hatlardaki uçuş noktalarının sayını 11'e çıkarttı. Uçuşlar, düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı.
  • DIŞARIDAN KATILIMCI GÖREMEDİM
  • ANADOLU JETİN ANKARA ÇIKIŞLI UCUZ HAVA YOLU TAŞIMACILIĞI UYGULAMASINI DESTEKLİYORUZ. ANCAK MİL UYGULAMASINDA ÇOK BÜYÜK HAKSIZLIK VAR VE BUNU KİMSENİN GÖRMEMESİ, SES ÇIKARMAMASI HAYRET VERİCİ. ANKARADA OTURAN VE ESKİDEN THY İLE UÇARKEN MİL TOPLAYABİLEN BİR VATANDAŞ ANADOLU JET UÇMAYA VE HELE YURTDIŞINA DA UÇMAYA BAŞLADIKTAN SONRA BİR DAHA MÜMKÜN DEĞİL MİL PUAN TOPLAYAMAZ. YANİ BİZ ANKARLILAR ANADOLU MAHKUM OLDUKTAN SONRA MİL TOPLAMAYA PAYDOS DEDİK. ÜSTELİK BAZEN ÖYLE SÖYLENDİĞİ UCUZ BİLET BULAMADIĞIMIZ ZAMAN UÇUŞUMUZ THY İLE YAPILAN UÇUŞLA AYNI FİYATA GELİYOR VE HİÇ PUAN ALAMIYORUZ. ANADOLU JET BU DURUMU DERHAL DÜZELTMELİ VE ÖRNEĞİN YENİ BİR SİSTEM GETİRMELİ, YARI YARIYA PUANLAMA USULÜ DÜŞÜNÜLEBİLİR. SAYGILAR.
  • Ben Stockholm,da oturuyorum. Yazının içeriğini oluyunca şaşırdım. Hangi ekonomik fiyatlarla buraya uçuyor Anadolujet? Palavra ve yalanla kimi kandırmayı düşünüyorlar. Hem uçuş saatleri uygunsuz hem de kazık fiyatına bilet satıyorlar. THY yolları ahtapot kollarıyla TEKELİNİ koruyor.
  • anadolujet'de milesandsmiles kartlarinin gecerliligi yok. sirketin low-cost olmasi nedeniyle bu tur bir uygulama anlasilabilir. ancak, anadolujet icinde benzer bir uygulama soz konusu olabilir mi? eger esb cikisli ucuslariniz varsa millerinizin hic bir anlami yok. haksizligi gidermek adina, ornegin 1/2 mil benzeri bir uygulama yapilabilir. boylece esb cikisli veya aktarmali ucan herkese de bir tur avantaj yakalam imkani taninir. ya da tamamen ayri ve ozgun bir sadakat uygulamasi soz konusu olabilir.
  • anadolujet kurumsal kimligini logosundan, ucak boyamasina kadar her gorsel ortamda yeniden tasarlamalidir. su an derleme/toplama bir goruntu veren anadolujet eger, kuresel bir oyuncu olmak istiyorsa (low-cost havayollari sinifinda), yeni bir tasarimla oynamalidir. web sayfasi dokuluyor, logosu 2. sinif, ucak boyamasi yazi karakterinden, rengine ve kuyruk boyamasina kadar her sey, acemice. hatta, ucus ekibinin uniformalarindan yer ekibine kadar daha etkileyici bir tasarim anadolujet'in kuresel algisina olumlu anlamda yardimci olacaktir. tum nu kargasa icerisindeki tek olumlu sey, soyut kelebek figuru... uzerine gidilmeye deger bir simge olabilir.
  • esb cikisli daha fazla yurtdisi ucuslari gerekiyor: londra, paris, moskova, roma...
  • Sn.Sami ALAN'ı başarılarından dolayı nacizane kutluyorum.Büyük efor sarfetti,emeği unutulmaz.
  • kimin iş peşinde kimin şov peşinde olduğu belli oluyor...
  • iyi degerlendirilirse ankaranin muthis potansiyeli vardir, iyi yetismis gorece ucuz insan gucu vs , ayrica ankara libya seferleri de acilen baslamalidir

Anadolujet'in dış hat uçuşları Crowne Plaza Otel'de gerçekleşen toplantıda tanıtıldı. Toplantıya, THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı ve Anadolujet icrasından sorumlu Sami Alan, TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener ve THY Genel Müdür Yardımcısı (Ticaretten sorumlu) Orhan Sivrikaya katıldı.

THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı ve Anadolujet icrasından sorumlu Sami Alan da Anadolujet kuruluşundan bu yana 2 yıl geçtiğini ve bugün gelinen noktada ağırlığı iç hatlar olmak üzere 41 noktaya uçuş gerçekleştirdiklerini belirterek, "Uçak sayısının 5'den 17'ye yükselmiştir" dedi.

Dış hatlar uçuşlarına yönelik çalışmaların geliştirilerek devam edeceğini belirten Alan, "Bugün, Anadolujet ile Ankara'dan 11 yurtdışı şehrine direkt uçuş yapmak mümkün. Bunu yakın zamanda artıracağız. Anadolujet, Mart ayında Şam ile başlayan yurtdışı uçuşlarının Mayıs ayında Frankfurt, Düsseldorf, Köln, Viyana, Brüksel, Amsterdam ve Tahran uçuşlarıyla sürdüğü, Haziran ayında ise Ankara'dan Stokholm, Kopenhag, Köln ve Sabiha Gökçen Havalimanından Stockholm, Kopenhag, Nahçivan uçuşlarının başlamasıyla 12 noktaya ulaşacaktır" dedi.

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener de, THY'nin büyüme hızını dışarıdan izlediğinde bir Türk vatandaşı olarak büyük gurur duyduğunu belirterek, THY ile TAV arasındaki işbirliğinin önemine dikkat çekti. Şener, Anadolujet'in kısa sürede yakaladığı başarıya dikkati çekerek büyük bir marka olma yolunda ilerlediğini aktardı.

Toplantıda konuşan Topçu, Anadolujet'in giderek büyüyen bir marka olduğunu belirterek, "Gece uçuşlarında ekonomik fiyatlarla Ankara'yı Avrupa'nın 12 şehrine, gelecekte de daha çok şehrine bağlamayı hedefliyoruz. Ankara'yı ekonomik uçuşların ilk aktarım merkezi haline getirme hedefimiz vardır. THY her kesime hitap edecek ürünü piyasada bulunduruyor ve bunun da en büyük aktarım merkezi olarak Anadolujet'le Ankara'yı seçmiş bulunmaktayız" şeklinde konuştu.

Topçu, Anadolujet'e yönelik talepleri gördüklerinde dış hat uçuşlarına da başlama kararı olduklarını anlatarak, "Haziran ayından itibaren 12 noktaya dış hat uçuşu gerçekleştireceklerini ve bu sayının giderek artmasını hedefliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Anadolujet'in yeni uçuşları pasta kesilerek kutlandı.

Toplantı'nın tüm detayları ve THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı Sami Alan'ın çok özel açıklamaları bu akşam saat 20:00'da Airport TV Ana Haber'de olacak...





ANADOLUJET 2 YILDA 41 NOKTAYA ULAŞTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
DIŞARIDAN KATILIMCI GÖREMEDİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ANADOLU JETİN ANKARA ÇIKIŞLI UCUZ HAVA YOLU TAŞIMACILIĞI UYGULAMASINI DESTEKLİYORUZ. ANCAK MİL UYGULAMASINDA ÇOK BÜYÜK HAKSIZLIK VAR VE BUNU KİMSENİN GÖRMEMESİ, SES ÇIKARMAMASI HAYRET VERİCİ. ANKARADA OTURAN VE ESKİDEN THY İLE UÇARKEN MİL TOPLAYABİLEN BİR VATANDAŞ ANADOLU JET UÇMAYA VE HELE YURTDIŞINA DA UÇMAYA BAŞLADIKTAN SONRA BİR DAHA MÜMKÜN DEĞİL MİL PUAN TOPLAYAMAZ. YANİ BİZ ANKARLILAR ANADOLU MAHKUM OLDUKTAN SONRA MİL TOPLAMAYA PAYDOS DEDİK. ÜSTELİK BAZEN ÖYLE SÖYLENDİĞİ UCUZ BİLET BULAMADIĞIMIZ ZAMAN UÇUŞUMUZ THY İLE YAPILAN UÇUŞLA AYNI FİYATA GELİYOR VE HİÇ PUAN ALAMIYORUZ. ANADOLU JET BU DURUMU DERHAL DÜZELTMELİ VE ÖRNEĞİN YENİ BİR SİSTEM GETİRMELİ, YARI YARIYA PUANLAMA USULÜ DÜŞÜNÜLEBİLİR. SAYGILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben Stockholm,da oturuyorum. Yazının içeriğini oluyunca şaşırdım. Hangi ekonomik fiyatlarla buraya uçuyor Anadolujet? Palavra ve yalanla kimi kandırmayı düşünüyorlar. Hem uçuş saatleri uygunsuz hem de kazık fiyatına bilet satıyorlar. THY yolları ahtapot kollarıyla TEKELİNİ koruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolujet'de milesandsmiles kartlarinin gecerliligi yok. sirketin low-cost olmasi nedeniyle bu tur bir uygulama anlasilabilir. ancak, anadolujet icinde benzer bir uygulama soz konusu olabilir mi? eger esb cikisli ucuslariniz varsa millerinizin hic bir anlami yok. haksizligi gidermek adina, ornegin 1/2 mil benzeri bir uygulama yapilabilir. boylece esb cikisli veya aktarmali ucan herkese de bir tur avantaj yakalam imkani taninir. ya da tamamen ayri ve ozgun bir sadakat uygulamasi soz konusu olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
anadolujet kurumsal kimligini logosundan, ucak boyamasina kadar her gorsel ortamda yeniden tasarlamalidir. su an derleme/toplama bir goruntu veren anadolujet eger, kuresel bir oyuncu olmak istiyorsa (low-cost havayollari sinifinda), yeni bir tasarimla oynamalidir. web sayfasi dokuluyor, logosu 2. sinif, ucak boyamasi yazi karakterinden, rengine ve kuyruk boyamasina kadar her sey, acemice. hatta, ucus ekibinin uniformalarindan yer ekibine kadar daha etkileyici bir tasarim anadolujet'in kuresel algisina olumlu anlamda yardimci olacaktir. tum nu kargasa icerisindeki tek olumlu sey, soyut kelebek figuru... uzerine gidilmeye deger bir simge olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
esb cikisli daha fazla yurtdisi ucuslari gerekiyor: londra, paris, moskova, roma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sn.Sami ALAN'ı başarılarından dolayı nacizane kutluyorum.Büyük efor sarfetti,emeği unutulmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kimin iş peşinde kimin şov peşinde olduğu belli oluyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iyi degerlendirilirse ankaranin muthis potansiyeli vardir, iyi yetismis gorece ucuz insan gucu vs , ayrica ankara libya seferleri de acilen baslamalidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000