28 Ekim 2013, Pazartesi 15:34:53

ANADOLUJET 2 NOKTAYI DAHA AĞINA KATTI

Bu yıl beşinci yaşını kutlayan AnadoluJet, Kahramanmaraş ve Adıyaman uçuşlarını başlattı.
  • Pardon da Ankara'dan hangi dunyaya bagliyor? Gurbetcilerin ve hacilarin dunyasina mi?
  • Android Uygulaması ne gibi düzenlemeler gerekiyormus Kahramanmaras Havaalanina? Biraz Bilgi verir misin ? Simdiden Tsk ederim :-)
  • 1) Kahramanmaraş'a gece uçuşu düşünülüyordu ama meydanda yeni düzenlemeler lazım, onları bekliyoruz. 2) AnadoluJET yurtdışına uçmuyor. Ankaradan yurtdışına THY uçuyor. 3) Hatay-Ercan seferleri ne yazık ki baslamayacak. Bilgilerinize...
  • her yere ucuyor niye hallanda veya almanyaya ucmuyor anadolujet turkiyenin baskenttine ucan ucak az
  • Türkiyenin en büyük OSB (Organize Sanayii Bölgesi) kurulluyor K.marasa. Bu ne demek is adamlarinin K.maras gelmesi demek. Su an 600den fazla Nato Askerleri var onlar ve aileleri ucuyor. Yurtdisindan ucus saatleri uygun oldugu icin G.antep degil artik k.maras ucanlar var. K.marasli is adamlari acil bir durumda Ankara aktarmali Istanbula veya baska sehirlere ucacak. K.marasin il Nufusu 1.007.737 bir ucagin kapastesi 140 yolcu yani düsünün. Ve son duyumlara göre 2014 ilk baharda Sunexpress Izmir-K.maras seferleri baslayacak ins. Terminal binasi ve pist 2015de uzatilacak. RNP (uydudan inis-kalkis) sayesinde gece ucuslari basliyacak ins hersey hazir calisir durumda. Ilk aksam- gece ucusu 09.11.2013 tarihinde SAW-KCM Pegasus H. tarafindan gerceklesecek ins. Hayirli olsun K.marasa
  • Anadolu Jet ve konfor kelimelerini bir arada gormeye pek alisik degiliz ama ????
  • fotoğrafta hiçbir siyasi yok..?? Nasıl oldu bu iş???
  • 2,5 yıldır Borajet kimin adına uçuyordu ki bu iki şehire? 70 lik Pervaneliyi dolduramayan şehirler, 149 luk jeti tepeleme doldururlar artık. Bakmayın öyle ilk bir kaç sefere, sonrasını görürüz hep birlikte. hele seçimler bir geçsin. Anadolujet üzerinden reklam kokuyor bence bu iş. Milyonlarca dolarlık reklam giderini halkın merakı, THY' nin dolayısı ile Anadolujetin üzerine yıkıp, halka hizmet getirdik ayakları ile siyasiler oy avcılığına dönüştürecekler. Görürüz hep birlikte seçimlerden sonra. haa, bir de Kahraman Anadolujet Kahraman Maraşa akşam gidip sabah dönüyordu değil mi?
  • K.Maras´a hos geldin AJ
  • okudugunuzu bildigim icin yazayim dedim :) simdi baslik daha anlamli oldu :)

Ankara - Kahramanmaraş karşılıklı seferleriyle Kahramanmaraş’ı da uçuş ağına ekleyen marka, 54 TL’den başlayan fiyatlarla Anadolu’yu birbirine bağlamaya devam edecek.

Halktan yoğun ilgi gören Ankara - Kahramanmaraş karşılıklı seferleri; Ankara’dan her gün 12.15, Kahramanmaraş’tan ise 13.55 saatlerinde gerçekleştiriliyor. AnadoluJet, dövme dondurması ve yerel şirketlerin azmi ile ünü başta Japonya, ABD, Avustralya ve Dubai’ye yayılan şehri bundan sonra düzenlediği direk seferler ile önce Ankara’ya oradan da minimum bekleme süreleriyle tüm yurda ve dünyaya bağlıyor.

149 yolcu kapasiteli uçaklarla gerçekleştirilen AnadoluJet’in Ankara - Kahramanmaraş uçuşları, 27 Ekim 2013 Pazar Günü yapılan ilk sefer ile başladı. Geleneksel su takı içinden geçirilerek Kahramanmaraş Havaalanı’na inen ilk AnadoluJet uçağının yolcu ve uçuş ekibini Türk Hava Yolları ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi yöneticileri çiçekler ile karşıladı. İlk sefere özel ‘ilk uçuş sertifikası’ verilen yolcular, konforlu ve keyifli bir seyahat geçirdi. Karşılıklı seferler; Kahramanmaraş - Ankara için 54 TL'den başlayan fiyatlarla gerçekleştiriliyor.

Diğer yandan, AnadoluJet, tarih boyunca önemli kültürlere ev sahipliği yapan Adıyaman'a Ankara’dan haftanın her günü sefer düzenlemeye başladı. Kış tarifesi kapsamında 54 TL'den başlayan fiyatlarla karşılıklı olarak planlanan uçuşlar; Ankara’dan saat 15.50, Adıyaman'dan 17.40 kalkışlı olarak gerçekleştiriliyor.

149 yolcu kapasiteli uçaklarla gerçekleştirilen AnadoluJet’in Ankara - Adıyaman uçuşları, 27 Ekim 2013 Pazar Günü yapılan ilk sefer ile başladı. Geleneksel su takı içinden geçirilerek Adıyaman Havaalanı’na inen ilk AnadoluJet uçağının yolcu ve uçuş ekibini Türk Hava Yolları ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi yöneticileri çiçekler ile karşıladı. İlk sefere özel ‘ilk uçuş sertifikası’ verilen yolcular, konforlu ve keyifli bir seyahat geçirdi.

ANADOLUJET 2 NOKTAYI DAHA AĞINA KATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Dunyaya? ~ 10 yıl önce
Pardon da Ankara'dan hangi dunyaya bagliyor? Gurbetcilerin ve hacilarin dunyasina mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 10 yıl önce
Android Uygulaması ne gibi düzenlemeler gerekiyormus Kahramanmaras Havaalanina? Biraz Bilgi verir misin ? Simdiden Tsk ederim :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
1) Kahramanmaraş'a gece uçuşu düşünülüyordu ama meydanda yeni düzenlemeler lazım, onları bekliyoruz. 2) AnadoluJET yurtdışına uçmuyor. Ankaradan yurtdışına THY uçuyor. 3) Hatay-Ercan seferleri ne yazık ki baslamayacak. Bilgilerinize...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 10 yıl önce
gönderdim yoruma ilaveten ne Zaman haledilecekmis bu eksikler?
misafir ~ 10 yıl önce
her yere ucuyor niye hallanda veya almanyaya ucmuyor anadolujet turkiyenin baskenttine ucan ucak az

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.marasli ~ 10 yıl önce
Türkiyenin en büyük OSB (Organize Sanayii Bölgesi) kurulluyor K.marasa. Bu ne demek is adamlarinin K.maras gelmesi demek. Su an 600den fazla Nato Askerleri var onlar ve aileleri ucuyor. Yurtdisindan ucus saatleri uygun oldugu icin G.antep degil artik k.maras ucanlar var. K.marasli is adamlari acil bir durumda Ankara aktarmali Istanbula veya baska sehirlere ucacak. K.marasin il Nufusu 1.007.737 bir ucagin kapastesi 140 yolcu yani düsünün. Ve son duyumlara göre 2014 ilk baharda Sunexpress Izmir-K.maras seferleri baslayacak ins. Terminal binasi ve pist 2015de uzatilacak. RNP (uydudan inis-kalkis) sayesinde gece ucuslari basliyacak ins hersey hazir calisir durumda. Ilk aksam- gece ucusu 09.11.2013 tarihinde SAW-KCM Pegasus H. tarafindan gerceklesecek ins. Hayirli olsun K.marasa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Anadolu Jet ve konfor kelimelerini bir arada gormeye pek alisik degiliz ama ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
enteresan ~ 10 yıl önce
fotoğrafta hiçbir siyasi yok..?? Nasıl oldu bu iş???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilk mi? ~ 10 yıl önce
2,5 yıldır Borajet kimin adına uçuyordu ki bu iki şehire? 70 lik Pervaneliyi dolduramayan şehirler, 149 luk jeti tepeleme doldururlar artık. Bakmayın öyle ilk bir kaç sefere, sonrasını görürüz hep birlikte. hele seçimler bir geçsin. Anadolujet üzerinden reklam kokuyor bence bu iş. Milyonlarca dolarlık reklam giderini halkın merakı, THY' nin dolayısı ile Anadolujetin üzerine yıkıp, halka hizmet getirdik ayakları ile siyasiler oy avcılığına dönüştürecekler. Görürüz hep birlikte seçimlerden sonra. haa, bir de Kahraman Anadolujet Kahraman Maraşa akşam gidip sabah dönüyordu değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HO ~ 10 yıl önce
K.Maras´a hos geldin AJ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
okudugunuzu bildigim icin yazayim dedim :) simdi baslik daha anlamli oldu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000