14 Ağustos 2008, Perşembe 12:08:58

Anadolu Jet'in yeni uçakları geliyor

Ankara merkezli olarak Türkiye uçuşları gerçekleştiren Anadolu jet, filosuna iki adet Boeing 737-800 katıyor. Anadolu Jet fabrika çıkışlı yeni uçaklarıyla birlikte filosundaki uçak sayısını 8'e çıkaracak.
  • Şu an dünyada bu 4oo ucaklarını artık kullanan şirket kalmadı.Ve bu anadolu jetin 20 senelik ucakları her gun 8 sefer yapıyor..Bir gun umarım basına kötü işler acmaz THY'nin..Ucus güvenliğinden endişe duyuyorum bu ucakların..
  • Anadolujet kısa sürecek bir maceradır.Daha önce kurulan ablaları BHT (Bogaziçi Hava taşımacılığı)THT (Türk hava taşımacılığı) gibi kısa sürede tarih olacaktır.Fazla düşünüp Kafa yormayalım.Şuanda bazı hatlarda tekel olduğu için dolu uçuyor.İleride şartlar değişirse kim bier Anadolujete kim biner.Propanda yapacagımıza dogruları görelim.
  • İşte THY'den de bu beklenirdi. Dilerim B737-800'lerden (özellikle yenilerinden) daha çok alır da iç mekanında kasaba dolmuşu görüntüsü veren B737-400'lerden bir an önce kurtulur. Geçen gün AnadoluJet ile uçtum, eşimle beraber yerimiz sağ kanat üstündeki Exit sırasındaydı ve Exit kapısının pencere çerçevesi sağdan soldan bantlıydı. Eşim bantları görünce bayağı endişelendi, yerine oturmayan iç aksamın bazen böyle bantlanabileceğini söyleyip onu yatıştırdım ama iniş sonrasında sol kanat üstündeki Exit kapısının pencere çerçevesi 14A koltuğunda oturan yolcunun üzerine düşünce bu B737-400'lerin artık iyice müzelik olduğunu düşünmeye başladım.
  • Sevgili "odak" rumuzlu arkadaş, asıl normal olan şey piyasaya sunduğun ürünü çaşitlendirerek hitap ettiğin müşteri portföyünü büyütmektir. Ama maalesef THY Business Class'lı uçuşlarını kaldırıp yerine AnadoluJet'i uçurmaya başlayınca, ürününü çeşitlendirmedi bilakis milleti Cadillac'tan zorla indirip dolmuşa bindirmiş gibi oldu.
  • İnsanlarımız ucuz hizmet bekliyor.. Anadolu jet , THY ile diğer hava yollarını kıyaslıyan insanlarımıza çok güzel bir alternatif oldu...Böylece THY farkıda ortaya çıktı.. Demekki ucuza ancak bu kadarı oluyor..
  • Düşük maliyetli havayolları öncelikli olarak bilete vereceği parayı düşünen kimseye hitap etmekte. Alt tarafı 1 saatlik yolculuk için koltuk aralarının biraz daha dar olmasının bana göre hiçbir önemi yok. Sırf bunun için 50ytl fazladan vermem bilete. Veririm diyen THY ile uçmaya devam edebilir.
  • Arkadaşlar uçak denilince öyle filmlerdeki gibi deri koltuk süper hizmet filan beklemeyin zaten Anadolujetin uçma felsefesine aykırı şeyler.Hem ucuza uçup hem de süper hizmet beklemeyin (uçuş güvenliği hariç tabiki).Yani bir yerden kazanıyorsan bir yerden kaybedeceksin en temel fizik kuralı!!!
  • Uçak alıyorsunuz iyi hoş da,içindeki koltukların aralarını daralta daralta dolmuşa çevirdiniz.Kısa insanlar bile sığmıyor ki,uzun boylular için tam eziyet.İzmir için başka alternatif ve mil puan da yok.THY bu markadan kar edebilir ama benim ve birçok insanın gözündeki imajını sıfırladı.

Türk Hava Yolları'nın Ankara merkezli Low Cost Carrier markası Anadolu Jet, büyümeye devam ediyor.

Anadolu jet, halen 6 adet Boeing 737-400 tipi yolcu uçağı ile hizmet veriyor. Filo büyütme çalışmalarını sürdüren Anadolujet, TC-JHG kuyruk tescilli fabrika çıkışlı  Boeing 737-800 tipi uçağını geçtiğimiz günlerde filoya dahil etti. Aynı tip yine fabrika çıkışlı TC-JHH kuyruk tescilli diğer bir uçak da ay sonunda filoya dahil edilmiş olacak. THY'nin filosundan dahil edilen Boeing 737-400 tipi uçaklarla yola çıkan Anadolujet, artık 737-800 tipi  ile gözyüzünde yerini alacak. Filoya dahil edilen uçak ve yeni gelecek uçağın karşılama töreni ise 19 Ağustos'ta Esenboğa H avalimanı’nda yapılacak.  

Anadolu Jet'in yeni uçakları geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

blkae ~ 16 yıl önce
Şu an dünyada bu 4oo ucaklarını artık kullanan şirket kalmadı.Ve bu anadolu jetin 20 senelik ucakları her gun 8 sefer yapıyor..Bir gun umarım basına kötü işler acmaz THY'nin..Ucus güvenliğinden endişe duyuyorum bu ucakların..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelikkanat ~ 16 yıl önce
Anadolujet kısa sürecek bir maceradır.Daha önce kurulan ablaları BHT (Bogaziçi Hava taşımacılığı)THT (Türk hava taşımacılığı) gibi kısa sürede tarih olacaktır.Fazla düşünüp Kafa yormayalım.Şuanda bazı hatlarda tekel olduğu için dolu uçuyor.İleride şartlar değişirse kim bier Anadolujete kim biner.Propanda yapacagımıza dogruları görelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 16 yıl önce
İşte THY'den de bu beklenirdi. Dilerim B737-800'lerden (özellikle yenilerinden) daha çok alır da iç mekanında kasaba dolmuşu görüntüsü veren B737-400'lerden bir an önce kurtulur. Geçen gün AnadoluJet ile uçtum, eşimle beraber yerimiz sağ kanat üstündeki Exit sırasındaydı ve Exit kapısının pencere çerçevesi sağdan soldan bantlıydı. Eşim bantları görünce bayağı endişelendi, yerine oturmayan iç aksamın bazen böyle bantlanabileceğini söyleyip onu yatıştırdım ama iniş sonrasında sol kanat üstündeki Exit kapısının pencere çerçevesi 14A koltuğunda oturan yolcunun üzerine düşünce bu B737-400'lerin artık iyice müzelik olduğunu düşünmeye başladım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 16 yıl önce
Sevgili "odak" rumuzlu arkadaş, asıl normal olan şey piyasaya sunduğun ürünü çaşitlendirerek hitap ettiğin müşteri portföyünü büyütmektir. Ama maalesef THY Business Class'lı uçuşlarını kaldırıp yerine AnadoluJet'i uçurmaya başlayınca, ürününü çeşitlendirmedi bilakis milleti Cadillac'tan zorla indirip dolmuşa bindirmiş gibi oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serdal ~ 16 yıl önce
İnsanlarımız ucuz hizmet bekliyor.. Anadolu jet , THY ile diğer hava yollarını kıyaslıyan insanlarımıza çok güzel bir alternatif oldu...Böylece THY farkıda ortaya çıktı.. Demekki ucuza ancak bu kadarı oluyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
odak ~ 16 yıl önce
Düşük maliyetli havayolları öncelikli olarak bilete vereceği parayı düşünen kimseye hitap etmekte. Alt tarafı 1 saatlik yolculuk için koltuk aralarının biraz daha dar olmasının bana göre hiçbir önemi yok. Sırf bunun için 50ytl fazladan vermem bilete. Veririm diyen THY ile uçmaya devam edebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Arkadaşlar uçak denilince öyle filmlerdeki gibi deri koltuk süper hizmet filan beklemeyin zaten Anadolujetin uçma felsefesine aykırı şeyler.Hem ucuza uçup hem de süper hizmet beklemeyin (uçuş güvenliği hariç tabiki).Yani bir yerden kazanıyorsan bir yerden kaybedeceksin en temel fizik kuralı!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xmenx ~ 16 yıl önce
Uçak alıyorsunuz iyi hoş da,içindeki koltukların aralarını daralta daralta dolmuşa çevirdiniz.Kısa insanlar bile sığmıyor ki,uzun boylular için tam eziyet.İzmir için başka alternatif ve mil puan da yok.THY bu markadan kar edebilir ama benim ve birçok insanın gözündeki imajını sıfırladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000