19 Haziran 2011, Pazar 08:48:51

AMMAN UÇAĞI NEDEN GERİ DÖNDÜ?

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul - Amman seferini yapan yolcu uçağı, kalkışından kısa bir süre sonra yaşanan arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı'na geri dönmek zorunda kaldı.
  • hadiii burada boş yorumlar yazacağınıza uçaklara aspirin tedavisi bakımları bırakında doğru düzğün bakım yapın...hadii bakayım alın takım çantasını doğruuuu uçakbaşına marş marş :))
  • Seviyenin ve bilginin ne oldugu belli cevap yazmaya bile degmez ama yazmis olayim. Ufuruk duasi neyse soyle de cumle alem ogrensin. Boyle sacma span seyler yazarsan anca sana guleriz elimizden fazlasi gelmez. Bilen varsa soylesin ufuruk duasi neymis. Bu kadar cehalet olur mu?
  • eeee hadi üfürük duasına çıkın..sizin tayyareler ancak böyle uçarlar :))
  • Siddetli gaz sancisi var, nedeni Thy yi cekememezlik; belirtisi thy hakkinda sacma sapan yorumlar yazmak. Tedavisi kulustur havayollariyla seyahat edip hanyayi konyayi gormek. Sana ancak aciyabilirim.
  • ya kardeşim havadan dönmenin teknikle ne alakası var. burda yorum yazanların %90 ı havacılığın h sini bilmiyor malesef. Uçakta LGCIU arızalanır uçak döner teknik derler. Bilmem bişey olur döner teknik derler. JJE'da wiring arızası oldu boeing bile 25 günde ancak bulabildi. lutfen tarfsız olun. THY uçakları utalizasyonu avrupada en yüksek olan havayolu FH bazında. FC bazında da nerdeyse en yüksek. Operasyon bu kadar sıkışık iken bu tip aksaklıklar olması gayet normal ve kaptanların hepsi uçusu tehlikeye atmamak için ufak bir sorunda geri dönüyor haklı olarak. Uçak bu arızayla ki arıza değil 10 yıl uçsa bişey olmaz. tutmuş teknik diyorsunuz? Lütfen haksız yorum yapmayın. anlayın dinleyin öyle yorum yapın.
  • işte globaly bayrak taşıyıcımız...teknik harika sanırım..maşallah dönen uçağın haddi hesabı yok....böyle globaly olmaaazzzzz...şapka düşüyor kel görünüyor ama siz hala biz sırma saçlıyız ayağına yatıyorsunuzzz....vahhh vahhhh
  • Ya sayin Airport Haber ziyaretcileri! benim merak ettigim bir konu var, lütfen merakimi hos görün. Tamamen masumane bir soru: 12 Haziran öncesi bangir bangir bagiran, pireyi deve yapan, ekmek yedigi kendi sirketine THY´ye hainlik eden (icimizdeki Irlandalilar gibi...) ve kisacasi felaket tellalligi yapan bu zavalli yorumcular nereye kayboldular??? Lütfen ses verin! Sizin adiniza kaygi yapiyorum. Son care polise ve gazeteye kayip ilani verecegim, haberiniz ola...
  • Ucaklar takside birbiri arkasinda 40-50 metre mesafede ilerlerken ondeki ucaklarin eksoz kokusu az da olsa ucagin icinde hissediliyor, yolcularin "yakit kokusu duyduk"dedikleri odur mutlaka.. Butun bunlari cok iyi gazetecilere borcluyuz, gecen hafta cam catlama olayinda ortaligi velveleye veren ve "abi neredeyse dusuyoduk yaww" diye orada burada oten MESUT YAR gibi gazetecilere.. Kendi bacagimizi cekmeye devam.
  • Uçak döndüya abarttıkça abartılır. sticker kabarmış ve ses ordan gelmiş. Sticker değiştirilip sefere verilmiş uçak...
Atatürk Havalimanı'ndan Cuma akşamı saat 23:40'da havalanan Türk Hava Yolları'na ait TK-814 sefer sayılı Amman uçağı, kalkışından kısa bir süre sonra geri döndü.

Uçağın kaptan pilotu yaşanan arızadan dolayı, Operasyon Kontrol Merkezi (OCC) ile bağlantı kurarak, "Sol pencereden anormal ses geldiğinden dolayı tekrar meydana geri dönüyoruz. Emergency deklare etmedik" şeklinde bilgi verdi. Yaşanan arıza nedeniyle, Atatürk Havalimanı'na zorunlu iniş yapan uçağın
yolcularının, kabinden yakıt kokusu da duyduklarını iddia ettikleri öğrenilirken, yolcular başka bir uçakla Amman'a gönderildi.
AMMAN UÇAĞI NEDEN GERİ DÖNDÜ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
hadiii burada boş yorumlar yazacağınıza uçaklara aspirin tedavisi bakımları bırakında doğru düzğün bakım yapın...hadii bakayım alın takım çantasını doğruuuu uçakbaşına marş marş :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Seviyenin ve bilginin ne oldugu belli cevap yazmaya bile degmez ama yazmis olayim. Ufuruk duasi neyse soyle de cumle alem ogrensin. Boyle sacma span seyler yazarsan anca sana guleriz elimizden fazlasi gelmez. Bilen varsa soylesin ufuruk duasi neymis. Bu kadar cehalet olur mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eeee hadi üfürük duasına çıkın..sizin tayyareler ancak böyle uçarlar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Siddetli gaz sancisi var, nedeni Thy yi cekememezlik; belirtisi thy hakkinda sacma sapan yorumlar yazmak. Tedavisi kulustur havayollariyla seyahat edip hanyayi konyayi gormek. Sana ancak aciyabilirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ya kardeşim havadan dönmenin teknikle ne alakası var. burda yorum yazanların %90 ı havacılığın h sini bilmiyor malesef. Uçakta LGCIU arızalanır uçak döner teknik derler. Bilmem bişey olur döner teknik derler. JJE'da wiring arızası oldu boeing bile 25 günde ancak bulabildi. lutfen tarfsız olun. THY uçakları utalizasyonu avrupada en yüksek olan havayolu FH bazında. FC bazında da nerdeyse en yüksek. Operasyon bu kadar sıkışık iken bu tip aksaklıklar olması gayet normal ve kaptanların hepsi uçusu tehlikeye atmamak için ufak bir sorunda geri dönüyor haklı olarak. Uçak bu arızayla ki arıza değil 10 yıl uçsa bişey olmaz. tutmuş teknik diyorsunuz? Lütfen haksız yorum yapmayın. anlayın dinleyin öyle yorum yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işte globaly bayrak taşıyıcımız...teknik harika sanırım..maşallah dönen uçağın haddi hesabı yok....böyle globaly olmaaazzzzz...şapka düşüyor kel görünüyor ama siz hala biz sırma saçlıyız ayağına yatıyorsunuzzz....vahhh vahhhh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ya sayin Airport Haber ziyaretcileri! benim merak ettigim bir konu var, lütfen merakimi hos görün. Tamamen masumane bir soru: 12 Haziran öncesi bangir bangir bagiran, pireyi deve yapan, ekmek yedigi kendi sirketine THY´ye hainlik eden (icimizdeki Irlandalilar gibi...) ve kisacasi felaket tellalligi yapan bu zavalli yorumcular nereye kayboldular??? Lütfen ses verin! Sizin adiniza kaygi yapiyorum. Son care polise ve gazeteye kayip ilani verecegim, haberiniz ola...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ucaklar takside birbiri arkasinda 40-50 metre mesafede ilerlerken ondeki ucaklarin eksoz kokusu az da olsa ucagin icinde hissediliyor, yolcularin "yakit kokusu duyduk"dedikleri odur mutlaka.. Butun bunlari cok iyi gazetecilere borcluyuz, gecen hafta cam catlama olayinda ortaligi velveleye veren ve "abi neredeyse dusuyoduk yaww" diye orada burada oten MESUT YAR gibi gazetecilere.. Kendi bacagimizi cekmeye devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçak döndüya abarttıkça abartılır. sticker kabarmış ve ses ordan gelmiş. Sticker değiştirilip sefere verilmiş uçak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000