17 Temmuz 2014, Perşembe 09:14:05

AMERİKA YOLCULARININ 'SARJ' İSYANI

Terör tehlikesine karşı, şarjı olmadığı için açılmayan elektronik cihazların ABD uçaklarına alınmaması uygulamasından habersiz olan yolcular zaman zaman sorunlar yaşıyor.
  • Abd gitmeyin yazan arkadas butun dunya orda zaten Turklerin gitmediklerini hissetmezler bile :)
  • ey millet organize olun protesto edin gitmeyin amerika ya görelim bakalım!!!
  • Son model telefonu var ve sarji yok, adam nasil birakip gitsin ki... Tabii ki kargasa cikar.
  • Yolcular kapı bölgesi öncesi uyarılıyor ve kapı bölgesinde de şarj aletleriyle şarj etmelerine yardımcı olunuyor. İngiliz ve amerikan şarj uçları içinde converter mevcut
  • Abd'liler smartphonelar dedi, bunlar tum elektronik aletleri calistiriyorlar. Insallah abd'liler hapsurmaz.

Terör tehlikesine karşı, şarjı olmadığı için açılmayan elektronik cihazların ABD uçaklarına alınmaması uygulamasından habersiz olan yolcular zaman zaman sorunlar yaşıyor. Bazı yolcular bu sorunu cihazına pil alarak çözerken, bazıları ise cihazını bırakmak zorunda kalıyor.

Terör örgütü El Kaide'nin cep telefonlarından bomba ürettiği yönündeki istihbarat bilgileri üzerine uçakla ABD'ye gidecek yolcuların uçuş öncesi elektronik cihazlarını çalıştırmaları istendi. ABD uçaklarına binmeden önce Atatürk Havalimanı’ndan da yolcular, valizlerinden cep telefonu, bilgisayar, tablet bilgisayarlar gibi elektronik cihazları çalıştırarak güvenlik aramasından geçiriliyor. Uygulamadan habersiz olan bazı yolcular uçağa biniş öncesi son kontrol noktasında elektronik cihazlarının şarjının olmaması nedeniyle sıkıntılı anlar yaşıyor.

Uçağa binecekleri son kontrol noktasında elektronik cihazı açılmadığı için zor anlar yaşayan, şarj cihazlarını bagaja veren yolcular çareyi, Dış Hatlar Terminali arındırılmış salonda yer alan elektronik cihaz aksesuarları da satan mağazalara gitmekte buluyor. Dün de yeni güvenlik tedbirinden habersiz bir yolcu, şarjı olmayan cihazı yüzünden zor anlar yaşadı. THY'nin İstanbul-New York seferinde annesi ile seyahat edecek yabancı bir yolcu, dijital fotoğraf makinesi açılmayınca görevlilerin yönlendirmesiyle mağazadan aldığı pil sayesinde sorunu çözerek ABD'ye uçtu.

AMERİKA YOLCULARININ 'SARJ' İSYANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Abd gitmeyin yazan arkadas butun dunya orda zaten Turklerin gitmediklerini hissetmezler bile :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 10 yıl önce
ey millet organize olun protesto edin gitmeyin amerika ya görelim bakalım!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Son model telefonu var ve sarji yok, adam nasil birakip gitsin ki... Tabii ki kargasa cikar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yolcular kapı bölgesi öncesi uyarılıyor ve kapı bölgesinde de şarj aletleriyle şarj etmelerine yardımcı olunuyor. İngiliz ve amerikan şarj uçları içinde converter mevcut

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Abd'liler smartphonelar dedi, bunlar tum elektronik aletleri calistiriyorlar. Insallah abd'liler hapsurmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000