05 Aralık 2009, Cumartesi 08:36:45

ALTAN: "9 PARMAKLI YUMRUK OLACAĞIZ"

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası Genel Kurulu yaklaşıyor ve Gökkuşağı Hareketi, 4. delege toplantısını yaparak hazırlıklarına devam ediyor.
  • BENDE SIZE KATILIYORUM HAKLISINIZ BENDE TK DA CALISMIYORUM AMA DEDIKLERINIZE HAK VERIYORUM ONLAR KENDILERINI HALA ASKERDE ALAY ICERISINDE GEZERKEN DUSUNUYORLAR BUNUN ICIN SELM VERMEZLER MAASLARIDA COK OLDUGU ICIN KIMSEYE EYVALLAHI YOK SAYGILAR.
  • Evet ben bir kaptanım ama TK dan değilim arkadaşım.. sen maalesef kendi kaptanlarınla karıştırma bizleri.. Bizler 3 kuruşa tamah etmek için havada sürünürcesine düşük hızlarla gidip uçuş saatini fazla yazıp fazla uçuş parası alanlardan değiliz..Kabin ekibi yada teknik ekibi düşünmeyen sadece kendi çıkarlarını düşünenenlerden değiliz.. yolda gözgöze geldiği meslekdaşlarına kafa çevirmeden merhaba demeden yürüyüp giden TK cı yada Sunex cilerden değiliz.. !! kendi kaptanlarınla karıştırma o yuzden !!
  • SIZIN KAPTAN OLDUGUNUZU DUSUNUYORUM BU YUZDEN YORUM YAPMAK ISTEDIM SAYIN KAPTAN SIZDE CESARETINIZ VARSA UCMUYORUZ DEYIN OZAMAN YADA YONETIME GIDIP HESAP VERMEYELIM DEMEYIN YADA PAZAR GUNU UCMAK ICIN SIRKET TELEFONLARINI MESGUL ETMEYIN VE BUNUDA BILINKI SIZIN EVINIZI TEMIZLEYEN 10 ISCIDEN BIRI SENDIKA BASKANI OLURSA ONU BIRDAHA EVINIZE ALMAZSINIZ DOGRUMU DGRU GERCEK SU KI NE KAPTANDAN NE KABIN MEMURUNDAN SENDIKA OLUR BUNU ANCAK YILLARIN BIRIKIMI VE BILGILI OLAN EMIR ALTINDA CALISMAYAN BIR INSAN YAPAR
  • SAYIN BAHADIR BEY PEGASUSTA CALISIYORSUNUZ VE CALISTIGINIZ SIRKETTEKI KAPTANLARIN VE KABIN MEMURLARININ HAKLARINI NEDEN SAVUNMUYOR VE ONLARIDA SENDIKALI YAPMIYORUNUZ DAA- THY DEKI KAPTANLARIN VE KABIN MEMURLARININ UYESI OLDUGU VE DAHA BASKA SIRKETTE CALISAN, PERSONELIN UYESI BULUNDUGU SIZI TAMAMIYLA ILGILENDIRMEYEN BIR SENDIKADA NICIN BASKAN OLMAYA CALISIYORSUNUZ.SIZI ISTEN CIKARAN THY YONETIMINE : BAKIN BASKAN OLDUM ONA GOREMI DIYECEKSINIZ YANI BUKADAR INSANI SIZIN KENDI SAHSIYETINIZ ICINMI KULLANACAKSINIZ. SIZ BASKAN DA OLACAGINIZI DUSUNMUYORUM.SAYILAR
  • siz bir kere bu şekilde daha başa gelmeden insanlara ön yargıyla yaklaşıp siz ,biz diyerek bölmeye çalışıyorsunuz .ben şu andaki yönetimi destekledigim soylemedim,hatta ben de sizin gibi bakırköydeki meyhanelerde beleşden içenlere hakkımı helal etmiyorum...ama bide gerçekler var kimse çıkarı olmayan bir şeye bu şekilde cebinden para çıkarıp 4 -5 yıldızlı yerlerde toplantı düzenlemez.lütfen gerçekçi olalım ve ucuz siyasetçi agzıyla konuşmayalım...
  • Biliyor musunuz ki oraya gelen bütün arkadaşlar elini cebine attı. sizin gibi bizim paralarımızla bize sormadan Bakırköydeki meyhanelerde yemediler içmediler. Gönül rızaları ile verdikleri paralar ile size karşı mücadele ediyorlar. Siz anlamazsınız tabii cepten para vermeyi bilmezsinizki.
  • Yıl 1998, 10 yıl özel sektörde görev yaptığım bir orta anadolu şehirinden İstanbul'a dönerek yine farklı bir sektörde üst düzey satış yöneticiliğine başladım. Yönetimini üstlendiğim birim genel müdürlüğün tam altındaki Showroom. Üstlendiğim göreve için için talip olanlar, benden hoşlanmayanlar, tekerleklerine çomak soktuklarım, boş durmayarak dedikodu mekanizmasını işletmeye başladılar. Büyük bir aile şirketi olmasına rağmen profesyonel patrona sahip olmanın avantajları hemen kendini gösterdi. Dedikodular patronun kulağına gittiğinde yorum gayet net gelmiş. " Güzell... şikayetler başladı ise Showroomda güzel şeyler olacak.." Bahadır kaptan ve ekibine; devam edin lütfen.. Showroomda güzel şeyler olacak..
  • kimse yanlış anlamasın ben ne atılay yanlısı nede başka grubun destekcisiyim.benim sadece merak etdigim gokkuşagı hareketi daha once secim hazırlaklarında butun harcamaların kalem kalem yazmışdı.acaba bu wow ist.con.centerde yapılan toplantının masraflarını kim karşıladı?karşılayan bunu ne için yaptı?
  • Arkadaşım senin kuyruk acın var galiba kaptanlarla !! Mesain aşıma girdiyse sen niye kaptanın eteği altına saklanmaya çalıştın..Yürekli ol da BENİM MESAİM DOLDU UÇMUYORUM de..Diyebilirsen tabii..!! Orda onu diyeme sonra gel burada rumuzla geyik yapmaya çalış..Hadi ordan sende !!!
  • Bahadır eğer bazı değerlere dikkat eden adam olsaydı hakkında yzılan bunca yoruma sessiz kalmak yerine cevap verirdi. hadi onu yapmadı başka havacılık sitesinde yazı yazdığı köşesi var..Orada bu konuları açıklayan bir yazı yazardı.Onu da yapmadı..SÜKUT İKRARDAN GELİR diye boşuna dememişler.THY de aslan kesiliyordu. Sendikanın en heyecanlı savunucusu idi.THY yönetimine kafa tutuyor hakların çiğnendiğini, yeterli olmadığını söylüyordu.Pegasus da 25 dakika ground time talimatına karşı çıkamayan adamdan ne bekliyorsunuz hangi 7 kişiden bahsediyorsunuz allahaşkına !! İyi bir ŞOVMEN olabilir ama sendika konusunda bi halt beceremez.THy onun için kişisel bir kin haline gelmiş geri kalanları görmüyor bile :Bundan bi cacık olmaz

Mevcut Türkiye Sivil Havacılık Sendikası Başkanlığını yıllardır sürdüren Atilay Ayçin'e karşı sert bir tavırla ortaya çıkan, Bahadır Altan yönetimindeki Gökkuşağı Hareketi, bu akşam Wow İstanbul Convention Center'da 4. delege toplantısını düzenledi.

Toplantı başlamadan önce kısa bir konuşma yapan Bahadır Altan, daha sonra basın mensuplarından toplantı salonu dışına çıkmalarını istedi.

Altan, toplantı öncesi yaptığı konuşmada; "Hayal dünyasında olduğumuzu söyleyenler, tavrımızı ve ciddiyetimizi gördüler. Yapılması zor birşeyi başardık. Genel kurulun soncu ne olursa olsun, Hava-İş bundan etkilenecek. Bundan sonra 20-30 senelik sendikacılığı yok edeceğiz" dedi.

Check off sisteminin de kaldırılmasını istediklerini konuşmasında belirten Altan; "Zorunlu ücret kesimi olmamalı. THY'nin bundan vazgeçmesi lazım. Bu gönüllülük esasıyla olmalı. Bunun için yasal yolları da açıyoruz" diyerek sözlerine devam etti.

Bahadır Altan daha sonra konuşmasını şu sekilde sürdürdü; "Sektörün birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Sadece Türk Hava Yolları veya belirli bir mesleği kapsarsak bu iş olmaz. Başarmak için kollektif bir yapı içerisinde olmamız gerek. Kollektif bir yapı oluşturmadan başarılı olma şansımız yok. Yönetimimizde hiyerarşi olmayacak ve kimse kimseye başkanım demeycek. Çünkü bizde 9 başkan olacak. Yönetimimizde kabin amiri de olacak, kabin memuru da, tercihen iki teknisyen düşünüyoruz, genel müdürlükten arkadaşlarımız olacak. Kimse kimsenin üstü olmayacak. 9 parmaklı bir yumruk olacağız. 12-13 Aralık'a kadar bütün hazırlıklarımızı, çalışamalarımızı yaparak, 13 Aralık'ta da bir şölen yapacağız"

Gökkuşağı Hareketi Delege Toplantısı

Gökkuşağı Hareketi Delege Toplantısı

Gökkuşağı Hareketi Delege Toplantısı

ALTAN: "9 PARMAKLI YUMRUK OLACAĞIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 14 yıl önce
BENDE SIZE KATILIYORUM HAKLISINIZ BENDE TK DA CALISMIYORUM AMA DEDIKLERINIZE HAK VERIYORUM ONLAR KENDILERINI HALA ASKERDE ALAY ICERISINDE GEZERKEN DUSUNUYORLAR BUNUN ICIN SELM VERMEZLER MAASLARIDA COK OLDUGU ICIN KIMSEYE EYVALLAHI YOK SAYGILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet ben bir kaptanım ama TK dan değilim arkadaşım.. sen maalesef kendi kaptanlarınla karıştırma bizleri.. Bizler 3 kuruşa tamah etmek için havada sürünürcesine düşük hızlarla gidip uçuş saatini fazla yazıp fazla uçuş parası alanlardan değiliz..Kabin ekibi yada teknik ekibi düşünmeyen sadece kendi çıkarlarını düşünenenlerden değiliz.. yolda gözgöze geldiği meslekdaşlarına kafa çevirmeden merhaba demeden yürüyüp giden TK cı yada Sunex cilerden değiliz.. !! kendi kaptanlarınla karıştırma o yuzden !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SIZIN KAPTAN OLDUGUNUZU DUSUNUYORUM BU YUZDEN YORUM YAPMAK ISTEDIM SAYIN KAPTAN SIZDE CESARETINIZ VARSA UCMUYORUZ DEYIN OZAMAN YADA YONETIME GIDIP HESAP VERMEYELIM DEMEYIN YADA PAZAR GUNU UCMAK ICIN SIRKET TELEFONLARINI MESGUL ETMEYIN VE BUNUDA BILINKI SIZIN EVINIZI TEMIZLEYEN 10 ISCIDEN BIRI SENDIKA BASKANI OLURSA ONU BIRDAHA EVINIZE ALMAZSINIZ DOGRUMU DGRU GERCEK SU KI NE KAPTANDAN NE KABIN MEMURUNDAN SENDIKA OLUR BUNU ANCAK YILLARIN BIRIKIMI VE BILGILI OLAN EMIR ALTINDA CALISMAYAN BIR INSAN YAPAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAYIN BAHADIR BEY PEGASUSTA CALISIYORSUNUZ VE CALISTIGINIZ SIRKETTEKI KAPTANLARIN VE KABIN MEMURLARININ HAKLARINI NEDEN SAVUNMUYOR VE ONLARIDA SENDIKALI YAPMIYORUNUZ DAA- THY DEKI KAPTANLARIN VE KABIN MEMURLARININ UYESI OLDUGU VE DAHA BASKA SIRKETTE CALISAN, PERSONELIN UYESI BULUNDUGU SIZI TAMAMIYLA ILGILENDIRMEYEN BIR SENDIKADA NICIN BASKAN OLMAYA CALISIYORSUNUZ.SIZI ISTEN CIKARAN THY YONETIMINE : BAKIN BASKAN OLDUM ONA GOREMI DIYECEKSINIZ YANI BUKADAR INSANI SIZIN KENDI SAHSIYETINIZ ICINMI KULLANACAKSINIZ. SIZ BASKAN DA OLACAGINIZI DUSUNMUYORUM.SAYILAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
siz bir kere bu şekilde daha başa gelmeden insanlara ön yargıyla yaklaşıp siz ,biz diyerek bölmeye çalışıyorsunuz .ben şu andaki yönetimi destekledigim soylemedim,hatta ben de sizin gibi bakırköydeki meyhanelerde beleşden içenlere hakkımı helal etmiyorum...ama bide gerçekler var kimse çıkarı olmayan bir şeye bu şekilde cebinden para çıkarıp 4 -5 yıldızlı yerlerde toplantı düzenlemez.lütfen gerçekçi olalım ve ucuz siyasetçi agzıyla konuşmayalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Biliyor musunuz ki oraya gelen bütün arkadaşlar elini cebine attı. sizin gibi bizim paralarımızla bize sormadan Bakırköydeki meyhanelerde yemediler içmediler. Gönül rızaları ile verdikleri paralar ile size karşı mücadele ediyorlar. Siz anlamazsınız tabii cepten para vermeyi bilmezsinizki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yıl 1998, 10 yıl özel sektörde görev yaptığım bir orta anadolu şehirinden İstanbul'a dönerek yine farklı bir sektörde üst düzey satış yöneticiliğine başladım. Yönetimini üstlendiğim birim genel müdürlüğün tam altındaki Showroom. Üstlendiğim göreve için için talip olanlar, benden hoşlanmayanlar, tekerleklerine çomak soktuklarım, boş durmayarak dedikodu mekanizmasını işletmeye başladılar. Büyük bir aile şirketi olmasına rağmen profesyonel patrona sahip olmanın avantajları hemen kendini gösterdi. Dedikodular patronun kulağına gittiğinde yorum gayet net gelmiş. " Güzell... şikayetler başladı ise Showroomda güzel şeyler olacak.." Bahadır kaptan ve ekibine; devam edin lütfen.. Showroomda güzel şeyler olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kimse yanlış anlamasın ben ne atılay yanlısı nede başka grubun destekcisiyim.benim sadece merak etdigim gokkuşagı hareketi daha once secim hazırlaklarında butun harcamaların kalem kalem yazmışdı.acaba bu wow ist.con.centerde yapılan toplantının masraflarını kim karşıladı?karşılayan bunu ne için yaptı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşım senin kuyruk acın var galiba kaptanlarla !! Mesain aşıma girdiyse sen niye kaptanın eteği altına saklanmaya çalıştın..Yürekli ol da BENİM MESAİM DOLDU UÇMUYORUM de..Diyebilirsen tabii..!! Orda onu diyeme sonra gel burada rumuzla geyik yapmaya çalış..Hadi ordan sende !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bahadır eğer bazı değerlere dikkat eden adam olsaydı hakkında yzılan bunca yoruma sessiz kalmak yerine cevap verirdi. hadi onu yapmadı başka havacılık sitesinde yazı yazdığı köşesi var..Orada bu konuları açıklayan bir yazı yazardı.Onu da yapmadı..SÜKUT İKRARDAN GELİR diye boşuna dememişler.THY de aslan kesiliyordu. Sendikanın en heyecanlı savunucusu idi.THY yönetimine kafa tutuyor hakların çiğnendiğini, yeterli olmadığını söylüyordu.Pegasus da 25 dakika ground time talimatına karşı çıkamayan adamdan ne bekliyorsunuz hangi 7 kişiden bahsediyorsunuz allahaşkına !! İyi bir ŞOVMEN olabilir ama sendika konusunda bi halt beceremez.THy onun için kişisel bir kin haline gelmiş geri kalanları görmüyor bile :Bundan bi cacık olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000