04 Temmuz 2009, Cumartesi 10:24:33

"ALNIMIZ AK" DEDİ... YALAN ÇIKTI!

Türk Hava Yolları Yer Hizmetleri Eski Başkan Yardımcısı Hamit Kahveci'nin Hac operasyonları sırasında konaklama yapılan otellerden rüşvet aldığı iddiasıyla açılan dava sonuçlandı. Kahveci'nin AirportHaber'e yaptığı açıklamalardaki gibi ak olmadığı ortaya çıktı!
  • Hamit seni kim tuzağa düşürdüyse açıkla. Yoksa ya hapis yat ve bir daha hiç konuşma, ya da sürekli ikili oyna. Tercih senin. Sen yer işletmeden sorumlu bir adamken ne işin vardı otel anlaşmalarıyla. Kim verdi bu gazı sana. Cidde md ü varken senin böyle bir yetkin yoktu ki zaten. Sapla samanı sürekli birbirine karıştırdın. Sonunda ne oldu, kağıt gibi buruşturulup atıldın. Yazık oldu, zeki bir adamdın ama akıllı değil. Herhalde bu bana ders olsun diyorsundur.
  • Iftira edenler ölü kardeşlerinin etini yemektedirler.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Aldığı parayı ne yapmış ? Duyumlara göre Türk Okullarına vermiş.
  • Bıyıkla, baş örtüsüyle müslüman olunmaz. İnsanları kıyafetleriyle değerlendirmemek, yaptıklarıyla değerlendirmek lazım.. Ne demişler insanlar kılık kıyafetiyle karşılanır, yaptıklarıyla uğurlanır. Haramzade, hemde kutsal bir göreve giden insanlara hizmet eden bir haramzade. Bu şahsı yetiştiren anne babayı merak ettim doğrusu..
  • selçuk yöntem in girdap adlı filmini mutlaka izleyin, memleketi nereye götürdüklerini daha iyi anlamaya yardımcı oluyor.
  • bu da çiğ süt emmiş

İddiaların ortaya çıktığı günlerde sadece AirportHaber’e konuşan Hamit Kahveci, “Bütün bunlar bir oyunun parçası. Böyle bir durum söz konusu değil. Şahsıma karşı yapılan asılsız bu iddiadan hemen sonra THY’deki görevimden istifa ettim. Konu yargıya intikal etti. Yargı aşamasında olmasına rağmen şu gerçeklerin bilinmesini istiyorum. Mahkeme dosyasından da anlaşılacağı gibi THY tarafından gönderilen belgelerin bana ait olmadığı Adli Tıp Kurumu raporuyla ispatlandı. Gerçekler kısa bir süre sonra ortaya çıkacak. Benim adım kullanılarak böyle bir komisyon alındığı doğru. Ancak komisyonu ben değil Araplar almış. Bu belgeler de mahkeme dosyasında mevcuttur” demişti.

Hamit Kahveci, AirportHaber’e çok çarpıcı iddialarda da bulunmuş ve “Biz bizden istenildiği gibi davranmadığımız için bu oyuna alet edilmeye çalışıldık. Ama alet olmadık. Bizim aldığımız otel fiyatları ile başkalarının aldığı otel fiyatları arasında 4 misli farklar var. Bu mu rüşvet almak? Bizim alnımız ak hiçbir şeyden çekindiğimiz yok” ifadelerini kullanmıştı.

Davanın sonuçlanmasıyla birlikte Hamit Kahveci'nin iddia ettiği gibi pek de ak olmadığı ortaya çıktı.

Hac döneminde Suudi Arabistan'a giden uçuş personelinin konaklaması için anlaşma yaptığı otelden kişi başı komisyon aldığı iddia edilen ve rüşvet suçundan yargılanan THY'nin Yer İşletmesi eski Başkan Yardımcısı Hamit Kahveci görevi kötüye kullanma suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

THY'nin Yer İşletmesi eski Başkan Yardımcısı Hamit Kahveci'nin AirportHaber'e verdiği özel röportajın tamamını okumak için resmin üzerine tıklayın...

Hamit Kahveci

"ALNIMIZ AK" DEDİ... YALAN ÇIKTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Hamit seni kim tuzağa düşürdüyse açıkla. Yoksa ya hapis yat ve bir daha hiç konuşma, ya da sürekli ikili oyna. Tercih senin. Sen yer işletmeden sorumlu bir adamken ne işin vardı otel anlaşmalarıyla. Kim verdi bu gazı sana. Cidde md ü varken senin böyle bir yetkin yoktu ki zaten. Sapla samanı sürekli birbirine karıştırdın. Sonunda ne oldu, kağıt gibi buruşturulup atıldın. Yazık oldu, zeki bir adamdın ama akıllı değil. Herhalde bu bana ders olsun diyorsundur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Iftira edenler ölü kardeşlerinin etini yemektedirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aldığı parayı ne yapmış ? Duyumlara göre Türk Okullarına vermiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bıyıkla, baş örtüsüyle müslüman olunmaz. İnsanları kıyafetleriyle değerlendirmemek, yaptıklarıyla değerlendirmek lazım.. Ne demişler insanlar kılık kıyafetiyle karşılanır, yaptıklarıyla uğurlanır. Haramzade, hemde kutsal bir göreve giden insanlara hizmet eden bir haramzade. Bu şahsı yetiştiren anne babayı merak ettim doğrusu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
selçuk yöntem in girdap adlı filmini mutlaka izleyin, memleketi nereye götürdüklerini daha iyi anlamaya yardımcı oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu da çiğ süt emmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000