05 Mart 2012, Pazartesi 08:44:18

ALMANLARI UZAKDOĞUYLA TAVLADI...

Türk Hava Yolları (THY) Almanya'da yaşayan tüm müşteri potansiyeli için Uzakdoğu seferberliği başlattı.
  • ‎"Kişinin kendi hakkında çok konuşması, kendini ve özünü gizlemesinin bir çeşitidir.!
  • hala kendi kendinize propaganda yapiyorsunuz,bildiginiz pazarlamayla zarar 1 milyon,,,birde bilmeseydiniz ne olacakti acaba/gercekleri gorun,duvara tosladiniz,isi bilmiyorsunuz,kabul edin artik,kendini bilmekde bir meziyettir.
  • Bu projeyi düsünen ve uygulayan Basarili THY Stuttgart pazarlama Sefi Ebubekir Özemir Beyi tebrik ederim. Neden? THY bu yil 5 ***** olma yolunda hizla ilerliyor. Gazeteciler bu hizmetlerin nasil oldugunu bizzat görerek haber yapmalari ve okurlarina duyurmalari en büyük tanitim. Tabiki eksik gördüklerini de yazmalari normal. Fakat FRA-IST hattinda her zaman ucan bir yolcu olarak gözlemlerime göre sadece Türk vatandaslari degil bütün dünya vatandaslari ucuyor...Birgün herkes THY ile ucacak....
  • kardeşim bi zahmet olması gereken pazarlama yöntemlerini açıklayıver çok biliyosun belli böyle lüzumsuz yorum yapıyosun.
  • THY nin marketing calismalarini begenmeyen HAZIMSIZ Zümreye, Kisa zamanda bir hastaneye gidip kontrol olmalarini tavsiye ediyorum... Herseyin bir tedavisi var, Hemorid bile tedavi edile biliniyor... :) Lokal dusunen, lokal musterilere urunu tanitan guzel bir calisma, Alkis THY...
  • bu kadar modasi gecmis pazarlama yontemleriyle,hala birbirlerini kandiriyorlar,birde utanmadan is yaptik diye gazetelere cikiyorlar.sizi gidi din bezirganlari sizi
THY Stuttgart Müdürlüğü Pazarlama Şefi Ebubekir Özdemir, Alman müşterileri Almanya'dan tüm dünyaya taşıma seferberliği başlattıklarını vurgulayarak, bunun için Almanya'nın önde gelen büyük turizm acentelerini THY'yi daha iyi tanıtmak amacıyla Hong Kong ve Singapur'a götürdüklerini anlattı. 
 
Acentelere özellikle THY'nin business, comfort ve ekonomi sınıflarını tanıttıklarını belirten Özdemir, acentelerin gezi sonunda THY'nin birçok havayolundan daha iyi olduğunu ifade ettiklerini söyledi. 
 
Son yıllarda THY'nin tüm dünyada büyüme gösterdiğine dikkati çeken Özdemir, 
 
"Almanya'daki müşteri portföyümüzde büyük değişim yaşanmakta. Eskiden Türk müşterimiz daha çoktu. Fakat son yıllarda Alman ve yabancı müşterilerimiz daha çoğalmaya başladı" dedi. 
 
Ebubekir Özdemir, THY'nin Almanya'da 9 kentte müdürlüğü bulunduğuna ve bu sayının Bremen ve Leipzig kentlerinin eklenmesinden sonra 11 olacağına işaret ederek, THY'nin gün geçtikçe Almanya pazarında dev haline geldiğini kaydetti. 
 
THY'nin Almanya'dan İstanbul'a, oradan da tüm dünyaya yolcu taşıdığını, yolcu sayısında artış olduğunu vurgulayan Özdemir, "Hedefimiz, özellikle Almanya'dan tüm dünyaya daha fazla yolcu taşımak. Hong Kong ve Singapur gezisi ile bundan böyle bu iki ülkeye Almanya'dan daha fazla yolcu taşımayı amaçlıyoruz. Yolcularımızı en yeni uçaklarımız ve güleryüzlü personelimiz ve ödüllü yemek menümüzle taşıyoruz. THY hem ekonomik hem de kalitesiyle Almanların da artık tercihi" diye konuştu. 
 
THY'nin Almanya'daki 9 havalimanından Türkiye'ye haftada 220 seferinin olduğunu ifade eden Özdemir, "İstanbul'daki bekleme saatinin çok az olması ve yeni CIP locasının çok ileri kalitede olması müşterileriz tarafından takdir topluyor" dedi. 
 
Öte yandan 7 Mart'ta başlayacak dünyanın en büyük turizm fuarlarından ITB Berlin'e katılacak olan THY, burada en son yenilikler ve programlarını değişik ülkelerden gelen turizmcilere anlatacak. (Yeni Şafak)
ALMANLARI UZAKDOĞUYLA TAVLADI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
‎"Kişinin kendi hakkında çok konuşması, kendini ve özünü gizlemesinin bir çeşitidir.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hala kendi kendinize propaganda yapiyorsunuz,bildiginiz pazarlamayla zarar 1 milyon,,,birde bilmeseydiniz ne olacakti acaba/gercekleri gorun,duvara tosladiniz,isi bilmiyorsunuz,kabul edin artik,kendini bilmekde bir meziyettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu projeyi düsünen ve uygulayan Basarili THY Stuttgart pazarlama Sefi Ebubekir Özemir Beyi tebrik ederim. Neden? THY bu yil 5 ***** olma yolunda hizla ilerliyor. Gazeteciler bu hizmetlerin nasil oldugunu bizzat görerek haber yapmalari ve okurlarina duyurmalari en büyük tanitim. Tabiki eksik gördüklerini de yazmalari normal. Fakat FRA-IST hattinda her zaman ucan bir yolcu olarak gözlemlerime göre sadece Türk vatandaslari degil bütün dünya vatandaslari ucuyor...Birgün herkes THY ile ucacak....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kardeşim bi zahmet olması gereken pazarlama yöntemlerini açıklayıver çok biliyosun belli böyle lüzumsuz yorum yapıyosun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY nin marketing calismalarini begenmeyen HAZIMSIZ Zümreye, Kisa zamanda bir hastaneye gidip kontrol olmalarini tavsiye ediyorum... Herseyin bir tedavisi var, Hemorid bile tedavi edile biliniyor... :) Lokal dusunen, lokal musterilere urunu tanitan guzel bir calisma, Alkis THY...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu kadar modasi gecmis pazarlama yontemleriyle,hala birbirlerini kandiriyorlar,birde utanmadan is yaptik diye gazetelere cikiyorlar.sizi gidi din bezirganlari sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000