06 Temmuz 2015, Pazartesi 08:05:46

Alman pilotların tercihi THY oldu

Uzun yıllar boyunca Türk vatandaşları Almanya'ya çalışmaya gitti. Ancak devir değişti! Artık, Almanlar Türkiye'ye çalışmaya gelirken, 115 Alman pilot THY'de işbaşı yaptı.
  • bende pegida uyesi olsam elbette ismini bilirdim.
  • havacilik sektorunda dil onemlidir. ne kadar iyi biliyosan okadar iyi. ozelikle ingilizce, bellirli seviyede olmali misal a1 a2 b1 b2 c1 c2 levels var. c2 cambridge university ingilizce ve yuksek seviyede( cnn deki ingilizce) burda en az c1 tercih ediliyor. lufthansa olsun yada klm olsun almanca yada hollandaca yada ingilizce yeterli degilse almazlar
  • kendi ulkelerinde isirdiklari yetmedimi taa isirtmak icin icimize getirdiniz.sevmedigin ot burnunun onunde bitermis.Bundan sonra oylarim HADEPE
  • Simdi tabikine soylede bisey var bence durum net ve acik biz turk milleti olarak kendimize guvencemiz yok ve herseyi alman daha iyi bilir ve yapar diye inaniyoruz. Hadi almlanlara eyvallah peki putlara tapan hintlilerin turkden ne fazlaligi var? Turkieyede yasayan bir etnik grubun partisi meclise girdi diye millet kudurdu,amma disardan gelipde herseyimizi elimizden alanara ses yok.Birde su kuru milliyetciligimz yokmu oldurur adami.Bu olay bence birde ulkenin baska yuzunu orataya cikartio kendi ulkemizde dieyecegimiz yok yani hangi gucler tarafindan yonetildigimizde ortada.Arkadaslar yorumum off-topic oldu ozur dilerim.selamlar/saygilar benim ezilen milletime.
  • Her hafta sonu almanyanin Dresden kentinde binlercene alman toplanip muslumaliga karsi tepkilerini protesto yapiolar ben hollandada yasiom ve her allahin gunu sadecene muslumanliga olan hakaret yazilari okuyom.Bizim ulkemiz maglesef gorupde gormemekden geldigi bu olaylari yabanci ulkelerin yapdigi irkiciligin ustune benzin dokerek tutup birde kendi kendi insanina irkcilik yapio.Arkadaslar almanlarin bunda sucu ney ben olsam derimkine yaa biz bunlara tuvalet temizlik isini bile layik gormuyoz amma bu Turkler bizim altimiza yatio ve kahkahalar atarim.Almandaki olan gurur keskem benim milletimde olsa.ISTIKBAL GOKLERDEDIR bunu diyen kalkipda bir gorse o istikbal su an kimlerin elinde.
  • neden böyle adamlar var? eğitim sistemini baştan yazıp, teog sınavını hesaplayamayan, 2 senedir savunduğu eğitim sistemini tekrar değiştirmenin yolunu yapan bir ülkede yaşıyoruz. bir toplu iğne üretebilmek için bir kamyon mal ithal edip fabrika kuruluyor bu ülkede. biz sadece tüketen, borç alan, ve üstüne küstahça herkese laf atan bir millet haline geldik yıllar geçtikçe. iran doğalgazı kıssa, rusya petrolü kesse, amerika ve ab bir ambargo uygulasa istersen uygur türkü pilot getir, kağıt uçak bile uçuramazsın. türkiye gibi gelişmemiş ülkelerin kaderidir. senin vatandaşın orda dönerci açar, ama onun vatandaşı buraya beyaz yakalı olarak gelir. bu kaderin yazarı da biziz. ağzınızdan tükürükler saçarak almanlara söveceğinize önce şapkanızı önünüze koyun. bunlar daha iyi günlerimiz.
  • türk pilot neden almanya'da uçamaz? çünkü almanya'da türkiye'deki kadar pilot açığı yoktur. lufthansa'nın akademiden gelen öğrencileri bile şu an eğitime başlamak için bekletiliyor. eğitimi bitenler işe başlamak için bekliyor. sektör doyum noktasında. böyle olduğu zaman hiç kimse dışarıdan pilota ihtiyaç duymaz. türkiye bu noktaya geldiğinde türkiye'de de kimse yabancı pilot almaz. işsiz pilot varken neden yabancı pilot? başta bu sitenin şişirme haberleri olmak üzere, işsiz pilot yaygaralarının çoğu palavra. işsiz pilot var mı? var. peki kim bu işsiz pilotlar? ingilizcesi yarım yamalak, lisansı var diye iş garantisi olduğunu sanan, pilotluğu kanat takıp uçmak sanan, 25 yaşında 60 yaşında kaptan egosuna sahip adamlar. bu adamları hiçkimse uçağına alıp uçurmaz.
  • Barış Ozan Kozan Var gelin Antalya Münih Kastamonu almanları bizim işimizi çalın........
  • Yorum yaparken lütfen bilerek sallamadan yorum yapalım.lufthansanın sayfasına bakarsan avrupa birliği vatandaşı ve cok iyi derecede almanca bilmeyen hiçbir pilotu almamaktadıt.lütfen yorum yaparken burda bilmrdiğiniz şeylet hakkında kılaktan dolma şeylerle yorum yapmaualım güzel kardeşim :))
  • Eee lufthansa da bizi alsaydi oyle rahat bir yalan surecle bizde Alman gazetelerine Lufthansayi cook sevdik diye demec verirdirk

Uzun yıllar Türk vatandaşlarının çalışmaya gittiği Almanya’dan artık Alman vatandaşı birçok insan Türk şirketlerinde çalışmaya geliyor. 5’i kadın pilot olmak üzere toplam 115 Alman pilot Türk Hava Yolları’nda (THY) çalışıyor.

THY’de 5’i kadın olmak üzere toplam 115 Alman pilot çalışırken, onlardan biri olan Alman kadın pilot Beate Weinmair, Türkiye’de ve THY’de çalışmaktan dolayı çok mutlu. Genç pilot uzun süre de burada kalmayı düşünüyor. Türk Hava Yolları’nda kısa süre önce çalışmaya başlayan Beate Weinmair, Türk Hava Yolları uçaklarında Türkçe anons yapıyor.
THY’de, 52 ülkeden 10’u kadın olmak üzere 675 yabancı pilot bulunuyor. THY’nin yabancı pilot ilanlarına en çok ilgi gösteren ülkelerin başında Alman pilotlar geliyor. Almanya havayolu şirketlerinden olan Augsburg Airways’in kapanması sonrası Alman 70 pilot da THY’de uçmaya başladı. THY’de şu an uçan yabancı pilotlar arasında en çok Alman pilotlar bulunuyor.

Türk Hava Yolları’nın Airbus 330 tipi yolcu ve kargo uçaklarında first officer yani ikinci pilot koltuğunda oturan Alman kadın pilotlar arasında yer alan Beate Weinmair, THY’de ve Türkiye’de çalışmaktan dolayı çok memnun olduğunu söyledi.

Bir yıldır THY’de uçan Münihli Weinmair, “Avrupa’daki en iyi seçeneğin THY olmasından dolayı burada çalışmaya karar verdim. 8 yıllık pilotum. Seçenekler arasında başka havayollarında uçmak olsa bile THY’yi yine tercih ederdim. Eski şirketim kapandığı zaman 70 pilotu THY kendi bünyesine aldı. Çocukken daha önce de Türkiye’ye geldim. İnsanlarınızın sıcakkanlı olması da THY’yi tercih etmemde etkin oldu. Diğer Alman pilot arkadaşlarım da sorduğunda THY’yi tavsiye ederim çünkü burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Türkçe öğreniyorum. İstanbul’u daha iyi öğrenmek için geziyorum. Çok iyi şartlar altında çalışıyorum. Türkiye’nin ülkem Almanya’dan da uzak olmaması benim için önemli çünkü 3 saat sonra evimdeyim. Daha uzun süre buradayım. Bana her uçuşta kaptanın Türkçe öğretmeye çalışması çok hoş oluyor” dedi.
 

Alman pilotların tercihi THY oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (80)

pegida ~ 9 yıl önce
bende pegida uyesi olsam elbette ismini bilirdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
c1 ~ 9 yıl önce
havacilik sektorunda dil onemlidir. ne kadar iyi biliyosan okadar iyi. ozelikle ingilizce, bellirli seviyede olmali misal a1 a2 b1 b2 c1 c2 levels var. c2 cambridge university ingilizce ve yuksek seviyede( cnn deki ingilizce) burda en az c1 tercih ediliyor. lufthansa olsun yada klm olsun almanca yada hollandaca yada ingilizce yeterli degilse almazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bush-Pilot ~ 9 yıl önce
kendi ulkelerinde isirdiklari yetmedimi taa isirtmak icin icimize getirdiniz.sevmedigin ot burnunun onunde bitermis.Bundan sonra oylarim HADEPE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bush-Pilot ~ 9 yıl önce
Simdi tabikine soylede bisey var bence durum net ve acik biz turk milleti olarak kendimize guvencemiz yok ve herseyi alman daha iyi bilir ve yapar diye inaniyoruz. Hadi almlanlara eyvallah peki putlara tapan hintlilerin turkden ne fazlaligi var? Turkieyede yasayan bir etnik grubun partisi meclise girdi diye millet kudurdu,amma disardan gelipde herseyimizi elimizden alanara ses yok.Birde su kuru milliyetciligimz yokmu oldurur adami.Bu olay bence birde ulkenin baska yuzunu orataya cikartio kendi ulkemizde dieyecegimiz yok yani hangi gucler tarafindan yonetildigimizde ortada.Arkadaslar yorumum off-topic oldu ozur dilerim.selamlar/saygilar benim ezilen milletime.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bush-Pilot ~ 9 yıl önce
Her hafta sonu almanyanin Dresden kentinde binlercene alman toplanip muslumaliga karsi tepkilerini protesto yapiolar ben hollandada yasiom ve her allahin gunu sadecene muslumanliga olan hakaret yazilari okuyom.Bizim ulkemiz maglesef gorupde gormemekden geldigi bu olaylari yabanci ulkelerin yapdigi irkiciligin ustune benzin dokerek tutup birde kendi kendi insanina irkcilik yapio.Arkadaslar almanlarin bunda sucu ney ben olsam derimkine yaa biz bunlara tuvalet temizlik isini bile layik gormuyoz amma bu Turkler bizim altimiza yatio ve kahkahalar atarim.Almandaki olan gurur keskem benim milletimde olsa.ISTIKBAL GOKLERDEDIR bunu diyen kalkipda bir gorse o istikbal su an kimlerin elinde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pegida ~ 9 yıl önce
bir şey biliyorsun ama eksik biliyorsun. oku da gel.
sapla saman 2 ~ 9 yıl önce
neden böyle adamlar var? eğitim sistemini baştan yazıp, teog sınavını hesaplayamayan, 2 senedir savunduğu eğitim sistemini tekrar değiştirmenin yolunu yapan bir ülkede yaşıyoruz. bir toplu iğne üretebilmek için bir kamyon mal ithal edip fabrika kuruluyor bu ülkede. biz sadece tüketen, borç alan, ve üstüne küstahça herkese laf atan bir millet haline geldik yıllar geçtikçe. iran doğalgazı kıssa, rusya petrolü kesse, amerika ve ab bir ambargo uygulasa istersen uygur türkü pilot getir, kağıt uçak bile uçuramazsın. türkiye gibi gelişmemiş ülkelerin kaderidir. senin vatandaşın orda dönerci açar, ama onun vatandaşı buraya beyaz yakalı olarak gelir. bu kaderin yazarı da biziz. ağzınızdan tükürükler saçarak almanlara söveceğinize önce şapkanızı önünüze koyun. bunlar daha iyi günlerimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sapla saman ~ 9 yıl önce
türk pilot neden almanya'da uçamaz? çünkü almanya'da türkiye'deki kadar pilot açığı yoktur. lufthansa'nın akademiden gelen öğrencileri bile şu an eğitime başlamak için bekletiliyor. eğitimi bitenler işe başlamak için bekliyor. sektör doyum noktasında. böyle olduğu zaman hiç kimse dışarıdan pilota ihtiyaç duymaz. türkiye bu noktaya geldiğinde türkiye'de de kimse yabancı pilot almaz. işsiz pilot varken neden yabancı pilot? başta bu sitenin şişirme haberleri olmak üzere, işsiz pilot yaygaralarının çoğu palavra. işsiz pilot var mı? var. peki kim bu işsiz pilotlar? ingilizcesi yarım yamalak, lisansı var diye iş garantisi olduğunu sanan, pilotluğu kanat takıp uçmak sanan, 25 yaşında 60 yaşında kaptan egosuna sahip adamlar. bu adamları hiçkimse uçağına alıp uçurmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Barış Ozan Kozan ~ 9 yıl önce
Barış Ozan Kozan Var gelin Antalya Münih Kastamonu almanları bizim işimizi çalın........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arastırın a cvp ~ 9 yıl önce
Yorum yaparken lütfen bilerek sallamadan yorum yapalım.lufthansanın sayfasına bakarsan avrupa birliği vatandaşı ve cok iyi derecede almanca bilmeyen hiçbir pilotu almamaktadıt.lütfen yorum yaparken burda bilmrdiğiniz şeylet hakkında kılaktan dolma şeylerle yorum yapmaualım güzel kardeşim :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atmasyonucuya ~ 9 yıl önce
Sana yolculuk yaptigim sirketin ismini hangi tarihte nereye ucagin tipini yazdim.ayrica ucak lufthansa degil LTU.ve lufthansadan ornek vermedim.laf olsun diye yorum yazanin kendin olduğunu anlamışsındır umarim.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Eee lufthansa da bizi alsaydi oyle rahat bir yalan surecle bizde Alman gazetelerine Lufthansayi cook sevdik diye demec verirdirk

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000