18 Şubat 2013, Pazartesi 13:36:30

'ALLAH NASIL BİLİYORSA ÖYLE YAPSIN THY'Yİ'

Kızı Sare ile havaalanına giden ve 4 saat bekledikten sonra evine dönen Tuba Ünsal isyan etti.
  • Bu sorunlar sadece THY demi oluyor, evet dogrudur zorluk cekmissinizdir,keske olmazsa daha iyi olurdu. Ancak THY biletinizi bir sonraki sefere ücretsiz degistiriyor arti size 600.- Euro para veriyor siz hala bunu az buluyorsunuz,zenginlik iste ... Lufthansa ile uctunuzmu hic bilmem herhangi sebepten dolyi ucak iptal olur kimsenin giki cikmaz, saatlerce ucagin icinde beklersiniz kimsenin giki cikmaz, salonda beklersiniz yine hakeza. Biz ancak bir ucak bilei alinca ucagi satin aldik zannediyoruz. Hele birde zengin veya ünlüisek yandi ortalik... Tabiki Müsteri memnuniyetine son derece özen gösterilmeli yolcu magdur edilmemeli THY de buna son derece dikkat etmeli..
  • Kadın ümlü olarak haber yaptırmıs ki herkes duysun ama bu halka yaranmaz ki kardeşim!
  • Unlu olunca magduriyeti daha mi artiyorki bizim cektiklerimiz noolucak
  • THY kadar berbat bir firma gömedim. Uçmayın uçutmayın.
  • Tuğba Hanım ilk defa bilmeyerekte olsa iyi birşey yaptı çünkü ovb. olayı her ne kadar yasal ve tüm havayollarında uygulanan bir uygulama da olsa insanların oldukça mağdur olmasına neden olmaktadır.Bu durumun önüne sadece internet check ve yapılan rev. gecilebiliyor.Bir yolcu böyle bir durumla 1 kere karsılasınca bir daha onlemonı mutlaka alıyor.Fakat ovb. Türkiye de ve ucus kültürü yeni oluşan ülkelerde bilinmediği için yolcular Tuğba hanım gb sinir krizleri geçirebiliyor.Emin olun uçuş kültürü olan insanların verdiği tepkiler bile çok daha farklı..Tatil planının ziyan olan yolcuları geciniz CENAZESİYle birlikte kalan yolcu oldu inanabılıyor musunuz buna?? Yapılan olay şirketleri korumak için yapılmış legal bir olay fakat asla ne var bunda denilecek bir olay değil kaptın 600 E. diyen insanların yakınları aynı şeyi yaşayabilir.THY olmaz başka bi şirket olur..Ayrıca bende bir bilet satın aldığı için THY satın almış gb davranan herkesi Allah a havale ediyorum.Acil uçuş kültürü diliyorum..
  • bence yaptiginiz bu yorumdan sonra buraya yazilan her yorum ve ozellikle tuba hanimin buram buram kapris kokan tweeti anlamini yitirmis bulunmakta..
  • Bence durumu net olarak anlatmamış Tuba hanım. Çocukla beraber uçacağını önceden bildirmemiş gibi geldi bana.
  • insanlara boşuna 2 saat önceden havaalanında olun diye söylenmiyor, checkin için ne kadar geç giderseniz overbooktan kalma ihtimaliniz o kadar artar.
  • Ben bu overbook olayini cok sacma ve illegal buluyorum. Tamam yorumculardan bunun IATA uyesi yerli yabanci sirketlerde oldugunu anladim da cok sacma ve kepazelik bence. Yahu belki cok onemli bir toplantim var,cenazem var vs... Birak 600 euroyu belki 10000 euro kurtarmaz zararimi. Ne kadar aptalca bir durum. Biletini al,zamaninda havalimanina git ama yer yok diye evine gondersinler.Makarnacilarda hemen yorum yazmis, 600 euroyu kaptin daha ne diye. Zihniyete bak beee, milli piyangodan ikramiye cikmis gibi sevinmemiz lazimmis THY hazretleri 600 euro verince. Kafaya bak be :))
  • Tuba Hanim her sirkette boyle aksakliklar olabilir..sikayetinizi ilgili birimlere yapin,niye basini kullaniyorsunuz??unutmayin THY MILLI TAKIMIMIZDIR...

Yaşadıklarını Twitter üzerinden takipçileriyle paylaşan Ünsal sayfasına;

"Bravo THY! beni çocuğumla 6 saat önce check-in yapmaya çalışıp, 3 saat önce havaalanına gelmeme rağmen uçuramıyorsan bravo sana. THY artık doluluk oranları fazla olduğu için rezil bir şekilde şansa bırakıyor uçma olayını. Bu nasıl bir rezalet, kontuardaki görevliler de hiçbir şey yapamıyorlar. 10:15'te geldim alana 1.10 uçağım ve çocuğumla kaldık böyle. Hala havaalanında bekliyoruz.

Uçak zaten doluymuş ve Türkiye'den sattıkları hiçbir bileti uçuramıyorlar şu anda. Allah ne biliyorsa öyle yapsın THY'yi. Bana gelmiş çocuğumu bırakıp uçmamı salıkverdiler. Uçamıyoruz 4 saat perişan olduk. Bakın işte bize layık bulunan havayolu şirketi bu. Hiç sebepsiz çocuğumla perişan edildim ve uçamıyorum.Yeni haber hem sebepsiz uçağa almıyor hem de otel rezervasyonunuzu karşılamıyor. Sadece 600 Euro veriyor. Onunla bilet mi al, otel mi öde? Şahane! 1 aydır işini gücünü çocuğunun okulunu organize et, havaalanında perişan ol ve tıpış tıpış evine dön" notunu düştü.

'ALLAH NASIL BİLİYORSA ÖYLE YAPSIN THY'Yİ'

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Müsteri memnuniyeti ~ 11 yıl önce
Bu sorunlar sadece THY demi oluyor, evet dogrudur zorluk cekmissinizdir,keske olmazsa daha iyi olurdu. Ancak THY biletinizi bir sonraki sefere ücretsiz degistiriyor arti size 600.- Euro para veriyor siz hala bunu az buluyorsunuz,zenginlik iste ... Lufthansa ile uctunuzmu hic bilmem herhangi sebepten dolyi ucak iptal olur kimsenin giki cikmaz, saatlerce ucagin icinde beklersiniz kimsenin giki cikmaz, salonda beklersiniz yine hakeza. Biz ancak bir ucak bilei alinca ucagi satin aldik zannediyoruz. Hele birde zengin veya ünlüisek yandi ortalik... Tabiki Müsteri memnuniyetine son derece özen gösterilmeli yolcu magdur edilmemeli THY de buna son derece dikkat etmeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarasa ~ 11 yıl önce
Kadın ümlü olarak haber yaptırmıs ki herkes duysun ama bu halka yaranmaz ki kardeşim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
unlu ~ 11 yıl önce
Unlu olunca magduriyeti daha mi artiyorki bizim cektiklerimiz noolucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Millimiş! ~ 11 yıl önce
THY kadar berbat bir firma gömedim. Uçmayın uçutmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuyruk acisi ~ 11 yıl önce
THY ye aslinda haksizlik ediyorsunuz, veyaki kuyruk aciniz var. Yoksa bu sekilde yorum yazmazdiniz veyaki rakip firmalardan birinde calisiyor ve karalama yapmaya calisiyorsunuz...Her neiseniz berbat bi yorum olmus
işe yaramak ~ 11 yıl önce
Tuğba Hanım ilk defa bilmeyerekte olsa iyi birşey yaptı çünkü ovb. olayı her ne kadar yasal ve tüm havayollarında uygulanan bir uygulama da olsa insanların oldukça mağdur olmasına neden olmaktadır.Bu durumun önüne sadece internet check ve yapılan rev. gecilebiliyor.Bir yolcu böyle bir durumla 1 kere karsılasınca bir daha onlemonı mutlaka alıyor.Fakat ovb. Türkiye de ve ucus kültürü yeni oluşan ülkelerde bilinmediği için yolcular Tuğba hanım gb sinir krizleri geçirebiliyor.Emin olun uçuş kültürü olan insanların verdiği tepkiler bile çok daha farklı..Tatil planının ziyan olan yolcuları geciniz CENAZESİYle birlikte kalan yolcu oldu inanabılıyor musunuz buna?? Yapılan olay şirketleri korumak için yapılmış legal bir olay fakat asla ne var bunda denilecek bir olay değil kaptın 600 E. diyen insanların yakınları aynı şeyi yaşayabilir.THY olmaz başka bi şirket olur..Ayrıca bende bir bilet satın aldığı için THY satın almış gb davranan herkesi Allah a havale ediyorum.Acil uçuş kültürü diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cahil yazan arkadasa ~ 11 yıl önce
bence yaptiginiz bu yorumdan sonra buraya yazilan her yorum ve ozellikle tuba hanimin buram buram kapris kokan tweeti anlamini yitirmis bulunmakta..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 11 yıl önce
Bence durumu net olarak anlatmamış Tuba hanım. Çocukla beraber uçacağını önceden bildirmemiş gibi geldi bana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
overbook ~ 11 yıl önce
insanlara boşuna 2 saat önceden havaalanında olun diye söylenmiyor, checkin için ne kadar geç giderseniz overbooktan kalma ihtimaliniz o kadar artar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 11 yıl önce
Ben bu overbook olayini cok sacma ve illegal buluyorum. Tamam yorumculardan bunun IATA uyesi yerli yabanci sirketlerde oldugunu anladim da cok sacma ve kepazelik bence. Yahu belki cok onemli bir toplantim var,cenazem var vs... Birak 600 euroyu belki 10000 euro kurtarmaz zararimi. Ne kadar aptalca bir durum. Biletini al,zamaninda havalimanina git ama yer yok diye evine gondersinler.Makarnacilarda hemen yorum yazmis, 600 euroyu kaptin daha ne diye. Zihniyete bak beee, milli piyangodan ikramiye cikmis gibi sevinmemiz lazimmis THY hazretleri 600 euro verince. Kafaya bak be :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
Tuba Hanim her sirkette boyle aksakliklar olabilir..sikayetinizi ilgili birimlere yapin,niye basini kullaniyorsunuz??unutmayin THY MILLI TAKIMIMIZDIR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000