03 Şubat 2010, Çarşamba 08:42:28

ALİ ŞEN: "THY BİR DÜNYA MARKASI"

Bugün Gazetesi yazarlarından Ahmet Konanç, Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen'e Türk Hava Yolları'nı sordu... İşte Ali Şen'in THY hakkındaki görüşleri...
  • Neyin efsanesi ? Nedir sosyal kişiliği ? Bir de burada haber oluyor. Hakikaten bir sen eksiktin bilet isteyen.
  • Ne guzel yorumlamissiniz. Ben ayni yorumu yapacaktim, ama siz hepimiz adina yorumlamissiniz. Elinize saglik.
  • bir sen eksiktin bu konuda yorum yapmayan sen de kervana katildin bravo!!!!! demek culsuz kaldin ki thy hakkinda bir yazi da ben yazayim da kotil bana da beles bilet gondersin diye dusundun...)))
  • Bu adamın ilk özel havayollarını çok iyi biliyorum ve seyahat ettim. Hatta yeşil gözlüleri % 50 indirimli uçuruyorlardı. Rusya nın eski püskü ne kadar döküntü Tupolev serisi varsa uçurdular insanları. İngilizce bilmeyen sarhoş Rus pilotları ile... Şimdi gene çıkmış ahkam kesiyor.

Ahmet Konanç: Türk Hava Yolları Barcelona ile yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla dünyanın dikkatini çekti. 2.5 yılda 7.7 milyon euro İspanyol ekibine ödenecek ancak yetkililere göre bu THY için çok karlı bir anlaşma. Size göre de öyle mi?

Barcelona tercihi doğru mu?

Aynı zaman da Türk takımlarına da sponsor olunup, yayın ihalesiyle başlayan yeni trende ortak olamazlar mıydı?

Ali Şen: Çok güzel bir soru sordun. Herkesin dikkatinden kaçan bir konuya temas ettin. Türkiye'de ilk özel hava yolu şirketi olan Greene'in sahibiydim. Havacılığı da çok iyi bilirim. Turizm iki ayağı var. Biri taşımacılık, diğeri konaklama. Türkiye'de konaklama yönünden, otel zenginliği var. Taşımacılık yönünden ise THY dünya markası oldu. Eskiden THY uçakları ne zaman kalkar, ne zaman iner belli olmadığı için diğer adı 'inşallah hava yollarıydı'! Artık THY bir dünya markası, lider. First-Class uçaklarındaki yemek servisi, İstanbul'un en iyi restoranı! THY'yi tebrik ediyorum, büyük bir anlaşma yaptılar. Manchester United, Arsenal ve Real Madrid'le anlaşsınlar. Tabi Türkiye'deki büyük kulüpleri asla unutmaksızın! Sporun getireceği reklam geliri inanılmazdır. THY'ye de büyük katkıda bulunur.

ALİ ŞEN: "THY BİR DÜNYA MARKASI"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Neyin efsanesi ? Nedir sosyal kişiliği ? Bir de burada haber oluyor. Hakikaten bir sen eksiktin bilet isteyen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne guzel yorumlamissiniz. Ben ayni yorumu yapacaktim, ama siz hepimiz adina yorumlamissiniz. Elinize saglik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir sen eksiktin bu konuda yorum yapmayan sen de kervana katildin bravo!!!!! demek culsuz kaldin ki thy hakkinda bir yazi da ben yazayim da kotil bana da beles bilet gondersin diye dusundun...)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu adamın ilk özel havayollarını çok iyi biliyorum ve seyahat ettim. Hatta yeşil gözlüleri % 50 indirimli uçuruyorlardı. Rusya nın eski püskü ne kadar döküntü Tupolev serisi varsa uçurdular insanları. İngilizce bilmeyen sarhoş Rus pilotları ile... Şimdi gene çıkmış ahkam kesiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000