13 Haziran 2012, Çarşamba 09:41:44

ALİ BABACAN'DAN THY CEVABI

TBMM Genel Kurulu'nda, Bireysel Emeklilik Sistemi'nde değişiklik yapılmasına ilişkin yasa tasarısının görüşülmesi sırasında THY konusu da gündeme geldi...
  • tabiki bakan babacan zararı konuşmak lazım.şayet grev kararı'nın kalkması meclise verilmeseydi thy 2011 zararı 1 milyar dolar hükümetin kucağında kalacaktı.kazanılmış hak grev sendikal hakise tartışılamaz ise.yani ana yasanın 1'inci maddesi kaldırılamaz ise.grev de kaldırılamaz .sendika tc hükümetinde hukuk var diye diretmiştir .ama görülüyorki .1 milyar doları unutturmak için hukuk ayaklar altına alınmıştır.üstelik bakan bunu görmeden açıklama yapıyor.buna dense dense balık zihniyeti denir.balık tutan iyi bilir.
  • once,kac akrabani,yakinini bu sirkete soktun,hangi gorevlerde hangi maaslari aliyorlar,onlari bir aciklada gorelim
  • eğer bu işi yapıyorsam mparası yüzünden yapıyorum. suradaki insanların 500 lirasını kesin eminim ki yüzde 70 i çalışmaz. yoksa bu iş yapılacak gibi bir iş değil. kimseler severek yapmıyor. hatta severek yapmaya calısanları da bir güzel soğuttular meslekten.
  • Senin parti cokmu millete cokmu hizmet ettide badem biyiklilara kaldin?
  • badem bıyıklılara soruyorum. siz kime hizmet ediyorsunuz. can ataklının dediği gibi sizde hiç mi utanma yok. allah korkusu vicdan yok. 2milyon dolar zararın hesabını soruyorsunda 1milyar doların neden sormuyorsun. 2011 de bu şirketi 1milyar dolar zarar ettren bu beceriksiz yönetimi neden hala yönetimde tutuyorsun. yukarıda Allah var. biraz korkun yaa. birazcık allah korkusu ile yönetin bu güzelim vatanı
  • THY nin yaz sezonunda fahiş fiyatla bilet saatığını söyleyen arkadaş lütfen THY nin açığını yakalamaya uğraşacağına aynı hatlarda ....sus havayollarının yada diğerlerininkilere de baksın da yorum yapsın , eleştiri yaparken hakkaniyetli olmak lazım, çamur atmak hoş değildir.
  • calışanın değil yonetıcılerın parasına goz dık.hala calışanın aldığı parayı hesaplayan zıhnıyet var.bunlar sadece ot ve kemıkle beslenenler.ınsanların daha farklı ıhtıyacları olduğunu unutuyor.bu ınsanlar thy personelı çalışıyor ve hakketıklşerı kazanıyorlar kımsenın gozu kalmasın.koltukta oturup kazananlara baksınlar
  • ıkıyuzlu sıyaset vatandasını duşunmuş.alanda bekleyende işten kovulanda senın bu ulkenın vatandasşıdırlar.pekı bu duruma yol açan yonetıcı zıhnıyetı ne b yedı orlarda sızın ve uluştırma bakanlığınınhaberı yokmuydu.bırde cıkmışlar acıklama yapıyorlşar.zararı duşunelım.beledıyelere para aktarırken zarar hesaplanmıyor.işciye gelınce ağlanıyor yok oluyor o paralar.
  • 2 milyon tl thy için oyuncaktır. geçen yıl 1 milyar tl zarar yazan thynin yöneticilerini niye görevden almadınız peki? o kadar samimiyetten yoksunuz ki midem bulanıyor artık.
  • THY bilet fiyatlari yaz sezonunda okadar fais fiyata satiliyor ve hala zarar ediyoruz diyorlar anlamk zor

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, bir milletvekillinin işten çıkarılan THY çalışanlarına ilişkin sorusunu yanıtlarken, söz konusu kurumun ülke ekonomisi üzerindeki etkisine dikkati çekti.

Babacan, ''Böylesine kritik sektörlerde yaşanması olası olumsuzlukların giderilmesi önemli. Unutmayın yüzlerce uçak seferi iptal oldu. Belki binlerce, onbinlerce vatandaş mağdur oldu. Çok ciddi zararlar meydana geldi. Türkiye'nin ciddi kayıpları oldu. Bu kayıpları kimlerin telafi edeceğinin ayrıca konuşulması gerekiyor'' diye konuştu. 

ALİ BABACAN'DAN THY CEVABI

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

? ~ 12 yıl önce
tabiki bakan babacan zararı konuşmak lazım.şayet grev kararı'nın kalkması meclise verilmeseydi thy 2011 zararı 1 milyar dolar hükümetin kucağında kalacaktı.kazanılmış hak grev sendikal hakise tartışılamaz ise.yani ana yasanın 1'inci maddesi kaldırılamaz ise.grev de kaldırılamaz .sendika tc hükümetinde hukuk var diye diretmiştir .ama görülüyorki .1 milyar doları unutturmak için hukuk ayaklar altına alınmıştır.üstelik bakan bunu görmeden açıklama yapıyor.buna dense dense balık zihniyeti denir.balık tutan iyi bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akraba ~ 12 yıl önce
once,kac akrabani,yakinini bu sirkete soktun,hangi gorevlerde hangi maaslari aliyorlar,onlari bir aciklada gorelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik a.ş. ~ 12 yıl önce
eğer bu işi yapıyorsam mparası yüzünden yapıyorum. suradaki insanların 500 lirasını kesin eminim ki yüzde 70 i çalışmaz. yoksa bu iş yapılacak gibi bir iş değil. kimseler severek yapmıyor. hatta severek yapmaya calısanları da bir güzel soğuttular meslekten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kime hizmet diyene ~ 12 yıl önce
Senin parti cokmu millete cokmu hizmet ettide badem biyiklilara kaldin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
siz hangi ülkeye hizmet ediyorsunuz ~ 12 yıl önce
badem bıyıklılara soruyorum. siz kime hizmet ediyorsunuz. can ataklının dediği gibi sizde hiç mi utanma yok. allah korkusu vicdan yok. 2milyon dolar zararın hesabını soruyorsunda 1milyar doların neden sormuyorsun. 2011 de bu şirketi 1milyar dolar zarar ettren bu beceriksiz yönetimi neden hala yönetimde tutuyorsun. yukarıda Allah var. biraz korkun yaa. birazcık allah korkusu ile yönetin bu güzelim vatanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fahiş fiyat ? ~ 12 yıl önce
THY nin yaz sezonunda fahiş fiyatla bilet saatığını söyleyen arkadaş lütfen THY nin açığını yakalamaya uğraşacağına aynı hatlarda ....sus havayollarının yada diğerlerininkilere de baksın da yorum yapsın , eleştiri yaparken hakkaniyetli olmak lazım, çamur atmak hoş değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adalet ~ 12 yıl önce
calışanın değil yonetıcılerın parasına goz dık.hala calışanın aldığı parayı hesaplayan zıhnıyet var.bunlar sadece ot ve kemıkle beslenenler.ınsanların daha farklı ıhtıyacları olduğunu unutuyor.bu ınsanlar thy personelı çalışıyor ve hakketıklşerı kazanıyorlar kımsenın gozu kalmasın.koltukta oturup kazananlara baksınlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adalet ~ 12 yıl önce
ıkıyuzlu sıyaset vatandasını duşunmuş.alanda bekleyende işten kovulanda senın bu ulkenın vatandasşıdırlar.pekı bu duruma yol açan yonetıcı zıhnıyetı ne b yedı orlarda sızın ve uluştırma bakanlığınınhaberı yokmuydu.bırde cıkmışlar acıklama yapıyorlşar.zararı duşunelım.beledıyelere para aktarırken zarar hesaplanmıyor.işciye gelınce ağlanıyor yok oluyor o paralar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali baba ~ 12 yıl önce
2 milyon tl thy için oyuncaktır. geçen yıl 1 milyar tl zarar yazan thynin yöneticilerini niye görevden almadınız peki? o kadar samimiyetten yoksunuz ki midem bulanıyor artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali ~ 12 yıl önce
THY bilet fiyatlari yaz sezonunda okadar fais fiyata satiliyor ve hala zarar ediyoruz diyorlar anlamk zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000