30 Temmuz 2010, Cuma 16:23:30

AKRA'DA THY ŞÖLENİ

Türk Hava Yolları'nın aktarmalı olarak Lagos'tan başlattığı Akra seferlerinin tanıtımı yapıldı.
  • gercekten cok gereksiz ve aptalca bir yorum olmus cevabini da cok guzel almissin
  • Elbetteki yeni uçuş noktası belirlemek için Ticari ilişkileri belirlemek ve bilmek gerekir. Ganaya tatile giden kaç kişi olacağını kestiremezsiniz ama dış ticaret rakamlarına bakarak kaç işadamının üstelikde periyodik olarak yolcunuz olabileceğini kestirebilirsiniz. Hele birde bu iş adamlarının % 10 15 i busines uçar ise ozaman arak koltukları doldurmak içinde turist olarak gidecekleri teşvik edersiniz. Örn: Akra uçuşlarında şu an % 20 mil indirimi var..... Sanayisi ve Ticari hayatı gelişmiş ülkelerin havayolu şirketleri daha fazla yere uçuyor. bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Gelimemiş ülkelerin havayolu şirketleri ise sadece bir kaç gelişmiş ülkeye uçuyor. niye çünki sadece o ülkede işçi olarak çalışan vatandaşları içinm. Bizde bir zn
  • Öncelikle DLR ile yorumcunun gereksiz demesinin ne alakası var. Herkes pilot olmak istemez yani hayata at gözlüklerinden bakmayın. İkinci konu THY'de çalışıp şirketten nefret eden çok kişi var. Üçüncü konu ise sanki THY'de atamalar çok düzgün, çok yerinde, herkes iş kabiliyetine göre atanıyor. Bırakın burda geyik yapmayı...
  • 3
  • Thy nin her yeni uçtuğu ülke aynı zamanda karşılıklı ticaret demektir bunu anlamakta sıkıntı çekenler oluyor. Bugün emirates, air france afrika veya asya da adını bilmediğiniz veya haritada gösteremeyeceğiniz şehirlere uçuyor neden babasının hayrına mı hayır karşılıklı ticaret için ticaret. Aynı şekilde Klm afrikanın asyanın bir çok şehirlerine uçuyorlar neden karşılıklı ticaret öncelikle hedef bu ülkeler için. Tabi ki sonrasında turizm artması da olumlu etken. Thy de ticaretle ilgili her türlü rakamları bilmesi gerekir uçuş yapılacak yerlerde potansiyel durumlar için.. Örnek Los Angeles türkiyenin 3 katı ithalatı var oraya sefer yapılacak neden canmm bizde pay alaılım diye ..
  • Ya kardeşim sen THY uçuş işletmeden sorumlu bir memursun.Sana ne akra nın ihrcaat poetansiyelinden yalakalığın sırasımı kardeşim ya. Bırak onu ihraccatcılar söylesin,politikacılar söylesin.Sen bir garip memursun sen işin bek kardeşim bindiğin arabanın düdüğünü çalıp durma.
  • ya DLR i gecememistir ya da basvurusu kaale alinmamistir ondandir kesin kedinin cigere mundar demesi:D
  • ve gereksiz yapılan,kıskanç bir yorum
  • gereksiz yorumcunun gereksiz yorumu
  • yavrum yaran nerden onu anlat gerekli olan o :))))hahahaahahahahaha

Özel açılışı kutlamak amacıyla Akra'da resmi yetkililerin ve Büyükelçi Kenan Tepedelen'in katılımıyla bir tören düzenlendi.

THY'nin yeni başlayan seferini tanıtmak amacıyla aralarında Türkiye İhracatçılar Meclisi(TIM) üyesi Afrika'ya ihracat yapan 50 işadamının da bulunduğu seferlerin tanıtımı için yapılan gezi programı çerçevesinde yapılan törende Afrika Ulaştırma Bakanlığı temsilcileri, THY gibi global bir markanın ülkelerine sefer başlatmasından duydukları memnuniyeti ilettiler. Haftada 4 gün olarak aktarmalı yapılacak 15 Temmuzda başlamıştı ancak resmi törenler bugün yapıldı.

TIM Afrika Koordinatörü M. Akif Korkmaz yaptığı açıklamada "Gana Afrika'daki önemli ticari stratejik noktalardan birisidir 2000 yılların basından itibaren Afrika'nın artan ticari önemi ile birlikte Türkiye'nin ilişkileri de artmıştır. 2009 yılında da ihracatımızın artış gösterdiği tek kıta Afrika olmuştur. THY'nin Gana'ya açtığı bu yeni sefer ihracatçılarımızı çok memnun etmiştir ve önümüzdeki dönemlerde Afrika ile ticaret hacmimiz cok daha yukarılara hızla tırmanacaktır" dedi.

THY Uçuş İsletmeleri Genel Müdür Yardımcısı Asaf Bora da yaptığı konuşmada THY'nin kültürler arası tanışmalarının arttığını, Gana'nin kültürünü Türk insanına ve is adamlarımıza tanıtmaktan mutluluk duymaktayız, Avrupa nin en iyi havayollarında biri olan THY'nin önümüzdeki dönemlerde sefer sayısını arttırmayı hedeflediğini belirtti.

Akra seferleri ile birlikte THY uçuş noktası 127 ye ulaştı İstanbul Akra gidiş donuş uçak biletleri 15 Ağustosa kadar tüm vergiler dahil 498 Avro'dan başlıyor.

AKRA'DA THY ŞÖLENİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
gercekten cok gereksiz ve aptalca bir yorum olmus cevabini da cok guzel almissin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Elbetteki yeni uçuş noktası belirlemek için Ticari ilişkileri belirlemek ve bilmek gerekir. Ganaya tatile giden kaç kişi olacağını kestiremezsiniz ama dış ticaret rakamlarına bakarak kaç işadamının üstelikde periyodik olarak yolcunuz olabileceğini kestirebilirsiniz. Hele birde bu iş adamlarının % 10 15 i busines uçar ise ozaman arak koltukları doldurmak içinde turist olarak gidecekleri teşvik edersiniz. Örn: Akra uçuşlarında şu an % 20 mil indirimi var..... Sanayisi ve Ticari hayatı gelişmiş ülkelerin havayolu şirketleri daha fazla yere uçuyor. bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Gelimemiş ülkelerin havayolu şirketleri ise sadece bir kaç gelişmiş ülkeye uçuyor. niye çünki sadece o ülkede işçi olarak çalışan vatandaşları içinm. Bizde bir zn

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Öncelikle DLR ile yorumcunun gereksiz demesinin ne alakası var. Herkes pilot olmak istemez yani hayata at gözlüklerinden bakmayın. İkinci konu THY'de çalışıp şirketten nefret eden çok kişi var. Üçüncü konu ise sanki THY'de atamalar çok düzgün, çok yerinde, herkes iş kabiliyetine göre atanıyor. Bırakın burda geyik yapmayı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
3

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Thy nin her yeni uçtuğu ülke aynı zamanda karşılıklı ticaret demektir bunu anlamakta sıkıntı çekenler oluyor. Bugün emirates, air france afrika veya asya da adını bilmediğiniz veya haritada gösteremeyeceğiniz şehirlere uçuyor neden babasının hayrına mı hayır karşılıklı ticaret için ticaret. Aynı şekilde Klm afrikanın asyanın bir çok şehirlerine uçuyorlar neden karşılıklı ticaret öncelikle hedef bu ülkeler için. Tabi ki sonrasında turizm artması da olumlu etken. Thy de ticaretle ilgili her türlü rakamları bilmesi gerekir uçuş yapılacak yerlerde potansiyel durumlar için.. Örnek Los Angeles türkiyenin 3 katı ithalatı var oraya sefer yapılacak neden canmm bizde pay alaılım diye ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya kardeşim sen THY uçuş işletmeden sorumlu bir memursun.Sana ne akra nın ihrcaat poetansiyelinden yalakalığın sırasımı kardeşim ya. Bırak onu ihraccatcılar söylesin,politikacılar söylesin.Sen bir garip memursun sen işin bek kardeşim bindiğin arabanın düdüğünü çalıp durma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya DLR i gecememistir ya da basvurusu kaale alinmamistir ondandir kesin kedinin cigere mundar demesi:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ve gereksiz yapılan,kıskanç bir yorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gereksiz yorumcunun gereksiz yorumu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yavrum yaran nerden onu anlat gerekli olan o :))))hahahaahahahahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000